Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(sizike @ 2008 07 10, 22:16)
kol kas šiaip turėsiu, o kai ateis įkvėpimas, gal ką nors smeistrausiu  mirksiukas.gif

o as ziurejau laida tokia viena, tai ten pasakojo kaip galim susidziovinti ir kvepinti spintas ir seip namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 10, 21:23)
linas labai glamzosi, siuvineju su lankeliu, zweigart linas minkstesnis palyginus su dmc(dmc kaip skarda doh.gif ),  tai ir glamzosi labiau ax.gif

Na matai, as ziurint i tavo siuvinetas 'kvarbatkas' pamaniau, kad medziaga taip stipriai sutraukei. Taip tikroviskai man pasirode.
O, kad medziagyte glamzos, tai neisvengiama.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 10, 13:30)
Tai niekas nematet sito rakto? verysad.gif  unsure.gif
user posted image

Čia įkėliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 10, 21:23)
Zhuvycia, gal galetum parasyt, ar tie paveiksliukai su diagramomis? Jei taip, kaip ir kur jas rasti?

Taip, jos tikrai su diagramomis, net ir su rinkiniais, bet viską reikia pirkti, ir nelabai pigiai. Bet vien tik schemų buvau radusi kažkurioj nuorodoj, tik dabar jau nebežinau kur... Bet šitame būtent puslapyje nemokamų tai nerasi. Nors, tiesa, kiekvienais metais per Kalėdas padovanoja autorė po vieną schemutę, taip pat labai gražių angeliukų

O kaip visą tai užsisakyti tai kiek nesiknisau, nesugebėjau rasti, bet žinau, kad tikrai tai padaryti įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 10, 19:26)
Angel of Hope
167*283

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif bus nuostabus angelas
Atsakyti
Viktem, as lygiai ta pati pagalvojau apie rugsejes darba doh.gif maniau, o kam ta medziaga taip sutempta lotuliukas.gif vadinasi, Rugseje, darbas bus superinis jei taip tikroviskai atrodo 4u.gif beje, o kaip tavo avatarinis paveiksliukas juda? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 07 10, 20:17)
Čia įkėliau mirksiukas.gif  4u.gif

kokia as tau dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 11, 08:30)

Taigi, buvau "Gulbėje", klausiau to markerio siūlų skyriuje, akis išvertė ir nusiuntė į mokyklinių prekių skyrių. Nuėjus tenai, paprašiau markerio, apibūdinau kokio man reikia, netgi kainą pasakiau, kiek turėtų kainuoti, ta iš viso tik akis varto, tokių neturim, nežinom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 11, 11:13)
Taigi, buvau "Gulbėje", klausiau to markerio siūlų skyriuje, akis išvertė ir nusiuntė į mokyklinių prekių skyrių. Nuėjus tenai, paprašiau markerio, apibūdinau kokio man reikia, netgi kainą pasakiau, kiek turėtų kainuoti, ta iš viso tik akis varto, tokių neturim, nežinom  doh.gif

aš parsisiunčiau iš kasiulai.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 11, 11:13)
Taigi, buvau "Gulbėje", klausiau to markerio siūlų skyriuje, akis išvertė ir nusiuntė į mokyklinių prekių skyrių. Nuėjus tenai, paprašiau markerio, apibūdinau kokio man reikia, netgi kainą pasakiau, kiek turėtų kainuoti, ta iš viso tik akis varto, tokių neturim, nežinom  doh.gif

Kai čia sėdi (forume), atrodo, visas pasaulis turėtų siuvinėti ir viską žinoti apie visokius markerius, siūlus ir t.t. Bet kai tik nusisuki nuo kompo - niekas nieko nebežino doh.gif
Atsakyti
Jurate011, nu va o as taip laukiau tavo zinutes, sakiau pradziuginsi verysad.gif na ka, tiek to ...teks striguot kol kas biggrin.gif

Zhuvycia, zinai na man atrodo parduotuves, kuriose yra siuvinejimo prekes TURETU jei jau ne tureti, tai bent zinoti apie susijusias prekes ... smile.gif bet ka ten zinos, jei net daznoj parduotuvej negali atsakyti i klausimus susijusius su ju parduodama preke (cia nebutinai siuvinejimo)..pasiulo paciai pasiskaityti ant etiketes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 10, 20:08)
galiu paklausti ka tu darysi su taip ziedukais?

Apelsinu ziedu arbata veikia raminanciai.
Atsakyti