Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Paukščiuk, ir kiek toks vienas pagaliukas kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 27 birželio 2008 - 16:28
sveikos,ar priimsit ir mane į būrį? 4u.gif
čia mano keli iš darbelių smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 06 27, 11:46)
Be abejo plaunu. Vis tiek kažkiek patamsuoja kanva, ypač jei darbas didelis. O dar kai turiu padėjėją, kuris retkarčiais prikiša sausainiuotus pirščiukus...  doh.gif

Bet juk yra pavoju, kad siulai dažo ir gali susigadinti viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 27, 18:43)
Bet juk yra pavoju, kad siulai dažo ir gali susigadinti viskas g.gif

jei pigus siuliukai, tai be abejo nudazo, jei DMC arba Anchor, neteko susidurt su ta problema, ne kart nenudaze, o va kur pigus tai tik su saltu plaut, jokiu mirkymu, bet vistiek lyginant merliu nudazo(cia is savo patirties)
Papildyta:
malram, kas per klausimas, junkis tik drasiau drinks_cheers.gif saunus darbai
Atsakyti
Noriu ir aš prisijungt prie Jūsų ax.gif Neturiu dabar kažko parodyt, bet labai tikiuosi, kad greitu laiku pavyks ką nors įkelt ax.gif
O Jūs jau čia visos turbūt siuvinėjimo asės? mirksiukas.gif
Labai ieškau gražaus metriko savo kinderiukui, gal kas galit mestelt kokių nuorodėlių? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Malram jei galetumet,tai labai noreciau tos moters klupincios schemutes smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur Kaune galima nusipirkti siuvinejimo kryziuku rinkiniu? blush2.gif Neisivaizduoju, kur ieskot blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Smagus pas jus čia kampelis mirksiukas.gif ir jūsų darbeliai yra labai gražūs. Laukiu nesulaukiu kada nusipirskiu reikmenų ir pabandysiu išsiuvinėti savo pirmąjį angeliuką (aš čia apie tikrą angelą, o ne apie vaiką. Per jauna dar 4u.gif biggrin.gif ) Galbūt irgi parodysiu, nes norėtųsi išgirsti nuomones iš tokių siuvinėjimo asių, kaip minėjo Irmastan gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 27, 19:16)
Malram jei galetumet,tai labai noreciau tos moters klupincios schemutes smile.gif

žinoma,kad galiu,beje,siuvinėjasi nesunkiai smile.gif parašyk į až emaila,atsiųsiu wink.gif

ačiū,mergaitės,kad priėmėt į būrį 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug naujokių užderėjo šį vakarą thumbup.gif velkom velkom 4u.gif
Atsakyti
čia paukščiukas kažkada buvo įdėjusi nuoroda smile.gif
metrikai

http://photofile.ru/...udmila/2746918/
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 27, 20:00)
Kiek daug naujokių užderėjo šį vakarą  thumbup.gif  velkom velkom  4u.gif

ačiū blush2.gif mielai jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif
Atsakyti
Man niekaip neiseina idet savo darbu nuotrauku, raso,kad neteisinga nuoroda ar kazka tokio unsure.gif
Atsakyti