Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 09, 12:11)

Dar, mergaitės, gal kuri žinote, kur internetu galėčiau rasti pakabukų raktams, tokių, kur į vidų įsidėti galima nuotrauką, ar siuviniuką ar pan. Iki parduotuvės man nusigauti baisiai sudėtinga, tai viską perku internetu, bet nei kasiuluose, nei senasnaujas neradau tokio dalyko. Gal kuri užmatėte kur?

As taip pat visur ieskojau tokio raktu pakabucio, norejau vyrui padovanoti koki drakona isuvineta ar pan. - bet neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 09, 09:20)
Jurate0111, noriu paklausti, o savo paveiksla siuvineji su trim gijom siuliuko, taip viskas graziai pasidengia, ar gal medzegyte labai smulki? ax.gif

Aš siūlo neskeliu. Siuvinėju su tiek kiek yra susukta biggrin.gif Tai tos pilkos spalvos kiek ten išsiuvinėta, išėjo vienas matkelis ax.gif

Juodo siūlo niekados neperku, siuvinėju putliaisiais, tris įsiveriu. Gaunasi tas pats kaip ir pirktinis biggrin.gif

P.S. Buvau gulbėje vakar, nespėjau, prieš nosį duris uždarė doh.gif sumaišiau laiką, maniau, kad iki 7 dirba, o ji tik iki pusė 7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 09 liepos 2008 - 11:42
Sveikos darbstuolikes 4u.gif
Noriu prisidet prie jusu gretu. Noriu vestuviu proga issivinet labai grazu paveiksla - radau labai graziu paveikslu, bet ten pateikta spalvu gama man visiskai neaiski. Gal kas pagelbesite... ax.gif
Cia to psl nuoroda su mano norimu paveikslu ir ty atsidaro po shemom spalvu gama, bet kokios ty spalvos....??? g.gif
http://vishivka.info/shemes/314.html
Atsakyti
Sveikos darbstuolikes 
Noriu prisidet prie jusu gretu. Noriu vestuviu proga issivinet labai grazu paveiksla - radau labai graziu paveikslu, bet ten pateikta spalvu gama man visiskai neaiski. Gal kas pagelbesite... 
Cia to psl nuoroda su mano norimu paveikslu ir ty atsidaro po shemom spalvu gama, bet kokios ty spalvos....??? 
http://vishivka.info/shemes/314.html

Sitam puslapyje yra labai graziu paveikslu, bet nesuprantu ju schemu. Kazkokios nenormalios...O spalvu gama duoda, tik nesuprantu, kokie siulai. Gal yra tokiu, kurios supranta ten viska?
Atsakyti
Ten GAMMA siūliukai, lyg jie rusiški, tau reiktų konvertuoti, gal kuri įdės nuorodą
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 09, 12:02)
va pabaigiau savo angelą... atsiprašau, kad nelygintas  mirksiukas.gif 

Koks nuostabus angeliukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 09, 12:58)
Ten GAMMA siūliukai, lyg jie rusiški, tau reiktų konvertuoti, gal kuri įdės nuorodą

Turiu konvertavimo lentelę, jei reikia- galėsiu persiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
O yra kurnors Kaune ju pirkti?
O gal yra koks konverteris i dmc, anchora ar madeira? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bugyte @ 2008 07 09, 14:15)
Koks nuostabus angeliukas  wub.gif
Papildyta:

Turiu konvertavimo lentelę, jei reikia- galėsiu persiųsti  mirksiukas.gif

Oi, jei tik nesunku atsiusk man ta konvertavimo lentele - busiu be galo dekinga 4u.gif
cia mano e-mail: ausmor@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 09, 12:20)
ka reiskia zodis backstitchas ? g.gif

paskaitinėk nuorodas pirmame puslapyje, kur yra siuvinėjimo pradžiamokslis. Aušrinės puslapyje ir su paveikslėliais parodyta 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu neblogą konvertavimo lentelę, su spalvomis, numeriais ir pavadinimais. Jei kas norit, man AŽ emailą
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 09, 11:02)
va pabaigiau savo angelą... atsiprašau, kad nelygintas  mirksiukas.gif  toks biškį pasiglamžęs.... tik nusipirkau kanvą labai didelę (retą), tai paveikslas gavosi laaaabai didelis  unsure.gif  planavau, kad bus pagalvytė, bet dabar jau teks rėminti ir bus paveikslu biggrin.gif

labai grazus darbas thumbup.gif o kokio dydzio gavosi?
Atsakyti
drauge lija, nuostabus darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus man asmeniskai tokie doh.gif

Jurate0111, tiesa, avataras tavo dabar daug mielesnis biggrin.gif nu va tu i gulbe nespejai, as siandien i kita parde su didelem viltim uzsukau ir neradau nieko .. net dmc siulu nera, o apie markeri net negirdeje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi geras, palyginkit paukščiuko avatarą ir draugės lijos išsiuvinėtą angeliuką thumbup.gif
O konvertavimų krūvos yra internet, nereikia ir siųsti Kad ir šitas Čia įsirašai numerį, ir išmeta tau kelių firmų kodus.
ARba šitas, čia yra Gamma konvertavimas.

Bet šiaip tai būtent šitą schemą jau begalė merginų yra siuvinėjusios, ir yra jos schemų nete normalių.
Šiaip, merginos, pasiskaitinėkite daugiau forume, čia tiek buvo daug nuorodų, ir jau tokių populiarių schemų, kurios visoms patinka, tikrai buvo n kartų nuorodų... blush2.gif
Atsakyti