Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(astulia @ 2008 07 08, 19:32)
o kas cia turi gautis?  ax.gif

28 žinutė šioje temoje trečiame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Viktem, aciu tau 4u.gif na tai ir man baisoka, bet labai smagu kai palaikot, vis daugiau drasos testi ... smile.gif aciu uz kompliementus konturiniams ...su reminimo uzsakymu kilo probelmu, tai nezinau kas ten gausis doh.gif

va, del isnykstancio markerio man tas pats klausimas kilo .. g.gif g.gif

Kaimynka (Jurate0111)- sauniai judi i prieky clap_1.gif kantrybes mirksiukas.gif beje, kaip su tuo markeriu.. ar buvai "gulbej"? g.gif
o as isivaizduoji vakar nunesiau i Iki reminti savo kontrutinius ... o ten sedi tokia vepla, sako - as cia siaip nedirbu, nieko nezinau kaip cia ka skaiciuoti ...jus gal vaziuokit i kita iki ten irgi remina, gal spesit ..o gal jus atvaziuokit ryt ryte, nu sunervino tai konkreciai gun_bandana.gif

Rugseje, malonu matyti ...100 metu ... doh.gif lotuliukas.gif oho, tai jei 4 darbai procese tai tikiu, kad nelabai kas juda ..na, o ta didiji vis tiek galetum mestelt paziuret, kaip atrodo .. g.gif tiesa, radau Rne parodytam tinklapy kazka panasaus i tavo ir sumasciau kad man labai tiktu ir patiktu g.gif bet darboooo ten tai irgi doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 08, 18:23)
Parasiau klausimuka ir gryzau ziuret tavo nuotraukytes ir remelio. Pastebejau, kad gal blogai itemptas. Dabar kai parasei apie remelio "kilme", supratau. O tikrovej tas remelis, tikrai labai tiktu tam paveiksleliui (ir as taip manau).  Grazus tavo darbelis.

biggrin.gif
reiks mėgint žiurėt toki rėma, jei gausiu čia "kaime" doh.gif
ir ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite daugiau iš šios serijos schemų

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 liepos 2008 - 08:15
kokie saunus paveiksliuklai as taip pat tokiu noreciau - mano sese uzsiprase kad isiuvineciau du paveikslus ta pacia tematika, bet kol kas graziu neuzmaciau niekur, o sitie tai liuks mirksiukas.gif

Jurate0111, noriu paklausti, o savo paveiksla siuvineji su trim gijom siuliuko, taip viskas graziai pasidengia, ar gal medzegyte labai smulki? ax.gif
Atsakyti
http://stitchfanclub.com/nature.html-4
http://stitchfanclub.com/nature.html-5

Šių dveijų tai turiu, bet man įdomu ar yra daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 09, 10:23)

tuos nuorodos super, bet man schemutes neiseina parsisiusti ohmy.gif
Atsakyti
user posted image
va pabaigiau savo angelą... atsiprašau, kad nelygintas mirksiukas.gif toks biškį pasiglamžęs.... tik nusipirkau kanvą labai didelę (retą), tai paveikslas gavosi laaaabai didelis unsure.gif planavau, kad bus pagalvytė, bet dabar jau teks rėminti ir bus paveikslu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 09, 13:02)
va pabaigiau savo angelą... atsiprašau, kad nelygintas  mirksiukas.gif  toks biškį pasiglamžęs.... tik nusipirkau kanvą labai didelę (retą), tai paveikslas gavosi laaaabai didelis  unsure.gif  planavau, kad bus pagalvytė, bet dabar jau teks rėminti ir bus paveikslu biggrin.gif

ogogogogo!! kaip nuostabu thumbup.gif thumbup.gif blink.gif nepakartojama, daug laiko siuvinejai? kokiais tempais? o koks dydis tos pagalveles patapusios paveikslu? 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.menoazuolai.lt: 09 liepos 2008 - 11:13
QUOTE(Rne @ 2008 07 09, 11:15)
tuos nuorodos super, bet man schemutes neiseina parsisiusti ohmy.gif

Spaudi po paveiksliuku скачать схему, tada atsidaro didesnis paveikslėlis, po juo vėl spaudi скачать схему. Atsidaro naujas langas, o jame spaudi cкачать файл. Tik išsijunk Popup Blocker (jei turi), nes gali neatidaryti naujo lango.
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 09, 12:05)
ogogogogo!! kaip nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif  blink.gif  nepakartojama, daug laiko siuvinejai? kokiais tempais? o koks dydis tos pagalveles patapusios paveikslu? 4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

menoazuolai, tam, kad necituotum nuotraukų, atsakinėjimo lange ištrink tekstą, kuris yra tarp žodelių [IMG] Visa kita palik. Čia kad niekas nesibartų daugiau.

Bet angeliukas tai tikrai puikuolis, gražutėlis, fainutėlis...

Dar, mergaitės, gal kuri žinote, kur internetu galėčiau rasti pakabukų raktams, tokių, kur į vidų įsidėti galima nuotrauką, ar siuviniuką ar pan. Iki parduotuvės man nusigauti baisiai sudėtinga, tai viską perku internetu, bet nei kasiuluose, nei senasnaujas neradau tokio dalyko. Gal kuri užmatėte kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 09 liepos 2008 - 11:12
ka reiskia zodis backstitchas ? g.gif

beje gal kuri turit ytin graziu schemu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.menoazuolai.lt: 09 liepos 2008 - 11:24