Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(winia @ 2008 07 08, 18:46)
bet tame tinklapyje labai daug rašybos klaidų smile.gif

ta prasme is komentuotu dalyku? is tu tai gali buti, as nelabai gerai moku lietuviskai rasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 16:35)
Jurate0111, sveika kaimynka  4u.gif aplenkei mane, as irgi norejau sakyti, kad but visai smagu pamatyti forumietes  ax.gif
butinai mestelk savo darbeli, kaip einas paziureti ..  ax.gif
beje, gal tu zinai, pas mus yra tu markeriu ar nera?  g.gif  blush2.gif

Man vis idomu kur rugseje dingo ..butu idomu pamatyti kaip jai einas, juk irgi milziniska darba pradejo  doh.gif

Eisiu į gulbę šiandien, tai pabandysiu paklausinėti, man tas markeris irgi visai nepakenktų.

P.S. Dabar tikiuosi avataras geresnis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 08 liepos 2008 - 17:02
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 17:35)
Man vis idomu kur rugseje dingo ..butu idomu pamatyti kaip jai einas, juk irgi milziniska darba pradejo  doh.gif

as cia nail.gif einasi po biski i prieki, siuvineju 3 darbus , gal 4 vienu metu hihihi.gif , tai nelabai ka yra ir girtis didziuoju, tik antra lapa baigiu ipuset, dar paskui mb i varzybas drifto lekiau, su vaiku po pievas su aitvaru laksciau lotuliukas.gif nu dirbu...
Atsakyti
Labutis visoms,
Kiek jus cia visko priraset ir prirodet!!! doh.gif
Tiesiog3 - ir as tave laaaabai palaikau tavo sumanyme. Sekmes tau ir istvermes!!! (as tai savo nebaigtus darbus bijau demonstruoti, bijau girtis, nes bijau, kad paskui nebaigsiu. Man taip amzinai tik pasidziaugiu kuo is anksto, tai.... verysad.gif Siuo metu dar vis siuvineju du paveiksliukus ir ju galo dar toli grazu nesimato).
Tavo konturiniai taip pat grazus, bet manau graziau atrodys remuose.

Dzeine- tavo darbelis taip pat puikus, tik nereciau paklaust taves, kaip reiktu suprast <netikri remai>? g.gif (o nuotraukoj tai graziai atrodo).

Dar maciau grazu www.menoazuolai.lt darbeli. Grazu. mirksiukas.gif

Saunuoles kiek visko padarot!!!

Dar cia skaitinejant atkreipiau demesi i nykstancio markerio temute. Norejau paklaust - kaip juo zymetis jei jis nyksta po keliu dienu? O jei siuvinejimas trunka ilgiau, ar daug ilgiau, - tai kaskarta naujai zymetis??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 08 liepos 2008 - 18:08
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 08, 17:57)
Eisiu į gulbę šiandien, tai pabandysiu paklausinėti, man tas markeris irgi visai nepakenktų.
P.S. Dabar tikiuosi avataras geresnis? biggrin.gif

Oi, avataras dabar nuostabus, bet (esu priversta vėl paliesti kačių temą) tiesiog kopija manosios katytės, kuri, turbūt, iki rytdienos jau nebeišgyvens... verysad.gif

Et, ką aš čia dabar...

menoazuolai, ale tinklapyje tavo klaidų tai labai daug, tikrai, gramatinių... Jei nori, galiu ištaisyti mirksiukas.gif Rimčiau atrodys tinklapis.

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 15:21)

Džeine, nu tu duodi  doh.gif  Ne, nu suprantu, 4 vaikai, tai laiko daug turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nu bet vis tiek... Man kažkaip taip greitai negaunasi  schmoll.gif  Nors, tiesa, aš ne tik siuvinėju, dar ir skiautiniauju...

biggrin.gif jo laiko sočiai biggrin.gif
o aš dar kaime gyvenu, ūkininkauju rolleyes.gif

QUOTE(viktem @ 2008 07 08, 18:06)
Dzeine- tavo darbelis taip pat puikus, tik nereciau paklaust taves, kaip reiktu suprast <netikri remai>?  g.gif  (o nuotraukoj tai graziai atrodo).

uždėjau kompe nuotraukai rėmeli, ir gavos netikras biggrin.gif bet manau toks tikrovėj visai gerai žiurėtus smile.gif
Atsakyti
uždėjau kompe nuotraukai rėmeli, ir gavos netikras biggrin.gif bet manau toks tikrovėj visai gerai žiurėtus smile.gif

Parasiau klausimuka ir gryzau ziuret tavo nuotraukytes ir remelio. Pastebejau, kad gal blogai itemptas. Dabar kai parasei apie remelio "kilme", supratau. O tikrovej tas remelis, tikrai labai tiktu tam paveiksleliui (ir as taip manau). Grazus tavo darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 08, 16:07)
kuo didesnis palaikimas, tuo smagiau siuvinėt  mirksiukas.gif  4u.gif

Baigiau ir aš savo darbelį

Grazus darbelis. As ir si issisaugojus.I eile pastatytas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 15:25)
Nu, žalias, aš apakęs... O kuo mes prastesnės? Merginos, davai padarom ir mes RR? Tam turbūt reikia sukurti naują temą? Jeigu kelios pasirašysit, sukuriu temą ir kviečiu visas, sutarta?

As jau dalyvauju viename RR. Tai jau negalesiu. Nes dar ir savo siuvineju. rolleyes.gif
Atsakyti
Rodau savo darbelį gamybos procese.

Visas vaizdas biggrin.gif
user posted image

Išsiuvinėta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 08, 19:29)
Rodau savo darbelį gamybos procese.

o kas cia turi gautis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 20:10)
Oi, avataras dabar nuostabus, bet (esu priversta vėl paliesti kačių temą) tiesiog kopija manosios katytės, kuri, turbūt, iki rytdienos jau nebeišgyvens...  verysad.gif

Et, ką aš čia dabar...

menoazuolai, ale tinklapyje tavo klaidų tai labai daug, tikrai, gramatinių... Jei nori, galiu ištaisyti  mirksiukas.gif  Rimčiau atrodys tinklapis.

BUTU NUOSTABU JEI ISTAISYTUM, O KAIP TAI PADARYTUM? rolleyes.gif AS TAIP DZIAUGCIAUSI JEI NUBUTU KLAIDU clap_1.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nuostabus darbeliai paneles, as nusipirkau sian medziagos irgi pradesiu... thumbup.gif
Gana ilga, niekad nedariau tokio ilgo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti