Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Astulia, alfabetai ...

http://picasaweb.goo...meixa/Alfabetos

http://stitchfanclub.com/alphabet.html

Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 15:29)
koks skirtumas siuvineti kitam ar sau? blink.gif  jau geriau as pati sau issisiuvinesiu ir zinosiu kad cia mano ranku darbas, 4u.gif  ir dar negali garantuoti uz kita, gal kitos nelabai kaip siuvineja lotuliukas.gif  na cia mano as menine nuomone, kurios gink dieve niekam nepersu biggrin.gif

Ne, tai čia jau reiktų pasistengti, kad gražiai visos siuvinėtų. O kaifas tas, kad gauni kažką gražaus, nematyto, skirto tik tau. Man, pvz. reikia dukrytei į kambarį kokių žvėriukų, o pati siuvinėti daug jau neturiu kada, o čia kaip tik būtų puikus dalykas. Na, kol kas tik Labutuliukas...

Ar neteks eiti į kitą tik forumą ir išduoti jūsų? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
www.menoazuolai.lt

Siandien nusipirkau toki markeri, kur pats isnyksta po keliu dienu. 14.99. Casa Lana parduotuvej, kur prie Hyper Maximos Kaune.
Atsakyti
as tam reikalui visai pasirasyciau, nes vien tik idomu butu susitikti gyvai forumietes ax.gif tik kad man tuoj ir sesija prasides, tada bus basta su laiku ... niekaip schmoll.gif verysad.gif ir dar toks klausimas kyla, o tais darbeliais kaip keiciamasi, jei viena vienam gale Lietuvos, o kita kitam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 14:45)
turiu nesuskaiciuojama galybe, jei nori galiu y e-mail atsiusti smile.gif

parasiau i az mirksiukas.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 14:55)

aciuks.gif dabar gales pati broliene rinktis, idarbinsiu ir as ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 12:43)
Dzeine, aciu  4u.gif tik sakau, dar nereikia girti dienos be vakaro  tongue.gif  biggrin.gif

kuo didesnis palaikimas, tuo smagiau siuvinėt mirksiukas.gif 4u.gif

Baigiau ir aš savo darbelį (rėmai netikri, bet taip gražiau žiuris rolleyes.gif )

user posted image
Atsakyti
Astulia, teisingai, jei jau tu siuvinesi, pati tegul bent issirenka biggrin.gif
Papildyta:
Dzeine, tai cia 100 procentu, kad taip ax.gif man ir dabar labai daug reiskia, kad palaikot 4u.gif friends.gif
o tavo darbas puikus thumbup.gif kazko panasaus, na tokio tikrovisko, man reiketu i virtuve g.gif

beje, nusprendziau ir konturinius imest dar neremintus blush2.gif biggrin.gif

is serijos "buciniai" smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 16:02)
as tam reikalui visai pasirasyciau, nes vien tik idomu butu susitikti gyvai forumietes  ax.gif tik kad man tuoj ir sesija prasides, tada bus basta su laiku ... niekaip  schmoll.gif  verysad.gif ir dar toks klausimas kyla, o tais darbeliais kaip keiciamasi, jei viena vienam gale Lietuvos, o kita kitam?  g.gif

A tai, atsiprašau, o kam paštas Lietuvoje reikalingas? mirksiukas.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 07 08, 16:07)
Baigiau ir aš savo darbelį  (rėmai netikri, bet taip gražiau žiuris  rolleyes.gif  )

Džeine, nu tu duodi doh.gif Ne, nu suprantu, 4 vaikai, tai laiko daug turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu bet vis tiek... Man kažkaip taip greitai negaunasi schmoll.gif Nors, tiesa, aš ne tik siuvinėju, dar ir skiautiniauju...
Atsakyti
Zhuvycia, pastas pastas tongue.gif man visas prikolas ..nu gerai, puse prikolo butu tame, kad gyvai pamatytio jus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip aš irgi norėčiau RR pabandyti. Tik žinau, kad medžiagą perka tas, kas nori, kad jam siuvinėtų, o kaip su siūlais?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 08, 16:28)
Šiaip aš irgi norėčiau RR pabandyti. Tik žinau, kad medžiagą perka tas, kas nori, kad jam siuvinėtų, o kaip su siūlais?

Nu siūlų tai jau tas, manau, neperka, kuriam yra siuvinėjama... Juk schemas tai pasirenkam pačios, tai kaip dar užsakinėtojas surinks ir siūlus. Brangokai gautųsi.

tiesiog3, o tai pamatyti tai galima per meet'ą. Nors man tai visas prikolas bendrauti nematant. Nes kai pamatai, visa romantika dingsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Gi ne į aklą pasimatymą einam biggrin.gif o tik į susitikimą, arba tiksliau į susipažinimą ax.gif

P.S. Zhuvycia baik suktis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 08 liepos 2008 - 15:38