Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 08, 14:32)
Labuks labuks  mirksiukas.gif 
Turiu priemones susiruošus ir kitiems paveiksliukams,bet juos jau turbūt badyt bandysiu darbe,o šita gražuolį namie-iškart pabaigus dabartinį  smile.gif  Bet,su mano tempais,manau dar mėnesiukui darbo turiu  blush2.gif  O dar ir vienam RR dalyvauju  smile.gif  Nu žodžiu-norai dideli,o galimybių...-nors persiplėšk  lotuliukas.gif

Atleiskit už neišmanymą, o kas tas RR? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 07 08, 14:36)
Atleiskit už neišmanymą, o kas tas RR?  blush2.gif

Aha, ir man įdomu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 07 08, 13:36)
Atleiskit už neišmanymą, o kas tas RR?  blush2.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 13:39)
Aha, ir man įdomu. g.gif

Susirenka daug siuvinėtojų, susidaro sąrašiuką ir siuvinėja ratu. Pasiima didelį gabalą medžiagos, susiskirsto jį į tiek dalių, kiek bus siuvinėtojų, kiekviena susigalvoja temą, kurią jai siuvinės, išsisiuvinėja tą paveiksliuką ir ratu išsiunčia siuvinėt kitoms, pati gauna kitų medžiagytę su kitomis temomis. Tikiuosi aiškiai paaiškinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 08 liepos 2008 - 13:50
zuikinauskiene ir visos kitos, persiprasau blush2.gif pasitaisiau biggrin.gif

ReNcyTe, aciu aciu ... zinai, bet as itariu, kai tu pradesi siuvineti is apacios as vis tiek dar busiu paciame virsuje, tai galesim pasirodyt mirksiukas.gif o mesti kitu darbeliu neapsimoka, nes paskui jie ir uzsiguli kazkur stalciuje ax.gif
kaip tau atostogos? g.gif biggrin.gif

RP jei nenusisnekesiu, ar tik ne toks dalykas kai burelis siuvinetoju, siuvineja paveikslelius g.gif kazka skaiciau praeitose temose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 08, 14:47)
Susirenka daug siuvinėtojų ir siuvinėja ratu. Pasiima didelį gabalą medžiagos, susiskirsto jį į tiek dalių, kiek bus siuvinėtojų, kiekviena susigalvoja temą, kurią jai siuvinės, išsisiuvinėja tą paveiksliuką ir ratu išsiunčia siuvinėt kitoms, pati gauna kitų medžiagytę su kitomis temomis. Tikiuosi aiškiai paaiškinau.

Aiškiai aiškiai, čia biški panašiai kaip SWAP'as. O kur tą RR surasti? AR čia forume irgi jo yr? Turiu galvoje, siuvinėtojų ar yra, kurios norėtų tai daryti?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 13:49)
Aiškiai aiškiai, čia biški panašiai kaip SWAP'as. O kur tą RR surasti? AR čia forume irgi jo yr? Turiu galvoje, siuvinėtojų ar yra, kurios norėtų tai daryti?

Panašiai kaip swapas. Pabaigoje gauni savo medžiagėlę su pvz šešiais kitų išsiuvinėtais paveikslėliais. Kituose siuvinėjimo forumuose ar už forumo ribų vyksta RR. Susurašo siuvinėtojos į sąrašiuką ir dalyvauja. Ir šiam forume yra siuvinėtojų, kurios bent vieną kartą dalyvavo RR. Tik SM siuvinėjimo temoj niekad nebuvo darytas RR, kiek pamenu.
Atsakyti
Vyksta RR čia ir čia

O aš irgi jau pradėjau savo šimtmečio darbą. gana greitai siuvinėjasi. Reikės kada pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 08, 14:59)

Nu, žalias, aš apakęs... O kuo mes prastesnės? Merginos, davai padarom ir mes RR? Tam turbūt reikia sukurti naują temą? Jeigu kelios pasirašysit, sukuriu temą ir kviečiu visas, sutarta?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 16:25)
Nu, žalias, aš apakęs... O kuo mes prastesnės? Merginos, davai padarom ir mes RR? Tam turbūt reikia sukurti naują temą? Jeigu kelios pasirašysit, sukuriu temą ir kviečiu visas, sutarta?

koks skirtumas siuvineti kitam ar sau? blink.gif jau geriau as pati sau issisiuvinesiu ir zinosiu kad cia mano ranku darbas, 4u.gif ir dar negali garantuoti uz kita, gal kitos nelabai kaip siuvineja lotuliukas.gif na cia mano as menine nuomone, kurios gink dieve niekam nepersu biggrin.gif
Atsakyti
turiu dar viena prasymuka, gal kas turit abeceliu graziu? ax.gif katik broliene uzsiprase, kad issiuvineciau kazkokiai mergytei, o mane dabar taip laikas spaudzia, kad neber laiko ju ne ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 08, 16:43)
turiu dar viena prasymuka, gal kas turit abeceliu graziu?  ax.gif  katik broliene uzsiprase, kad issiuvineciau kazkokiai mergytei, o mane dabar taip laikas spaudzia, kad neber laiko ju ne ieskot  doh.gif

turiu nesuskaiciuojama galybe, jei nori galiu y e-mail atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 14:25)

As pasirasau.
Atsakyti