Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Klajokle @ 2008 06 27, 12:17)
Rne ,tos geles tai super thumbup.gif Taip gyvai atrodo 4u.gif
O dideliu paveikslu nuoroda yra praeitoj temoj 33 puslapyje mirksiukas.gif

Gelyciu schemute daryta is nuotraukos, truputeli abejojau kaip atrodys, bet ir pati patenkinta rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 06 27, 12:37)
Gelyciu schemute daryta is nuotraukos, truputeli abejojau kaip atrodys, bet ir pati patenkinta rezultatu rolleyes.gif

graziai graziai gavos thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 27, 10:05)
graziai graziai gavos thumbup.gif saunuole  4u.gif

Na kaip sekas siuvinet?randi laiko? smile.gif Nieko dar nebaigei? smile.gif
Atsakyti
Parodau kaip turėtų atrodyti mano šimtmečio darbas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Jėzau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif sėkmės tau siuvinėjant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaimynka, labai grazus ... 4u.gif maniskis 400x350 kryzeliu, 150 spalvu ir visas fonas pildytas doh.gif tai pas mane turbut bus dvieju jau simtmeciu darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, siuvinėtojos smile.gif
Noriu pasiklaust, ką jūs manot apie paveikslėlių apvedžiojimą mašinine siūle išsiuvinėjus? Aš jau ne pirmą paveiksliuką siuvinėju, kur atrodo viskas pakankamai aiškiai matosi, o schemutėj rodo apvedžiojimą vos ne kiekvienos detalės. Čia toks stilius ar kaip suprast?..
Atsakyti
Rne, norejai dideliu paveikslu ... esu radus pora tikrai dideliu ir, kiek man teko matyt internete, su aiskiausiom schemom ... biggrin.gif
imetu nuorodas ...

http://www.classicbe...flower.full.pdf

ir dar vienas, kuri nusprendziau siuvineti (Rencyte, beje irgi kai tik grys po atostogu biggrin.gif ) ...

http://www.classicbe.....ndor full.pdf

jei pabaigsiu, laikysiu save didvyre doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 27, 13:35)
Kaimynka, labai grazus ...  4u.gif maniskis 400x350 kryzeliu, 150 spalvu ir visas fonas pildytas  doh.gif tai pas mane turbut bus dvieju jau simtmeciu darbas  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif man jis irgi iš pirmo žvilgsnio patiko. Parsisiunčiau jį per emulę, visai netyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 27, 14:14)
Parodau kaip turėtų atrodyti mano šimtmečio darbas  biggrin.gif

Oho, net amo netekau doh.gif sekmes siuvinejant toki didziuli grozi 4u.gif

Klajokle kartais randu laiko, bet dar jo nedaug, nes visokius popierizmus dar tvarkaus del dekreto ir t.t smile.gif o ir kartais problemeliu turim del pilvuko putimo,tai baigus dar nieko nesu blush2.gif kai jau ka turesiu butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 27, 12:16)
Oho, net amo netekau  doh.gif sekmes siuvinejant toki didziuli grozi  4u.gif

Klajokle kartais randu laiko, bet dar jo nedaug, nes visokius popierizmus dar tvarkaus del dekreto ir t.t smile.gif o ir kartais problemeliu turim del pilvuko putimo,tai baigus dar nieko nesu  blush2.gif  kai jau ka turesiu butinai pasirodysiu  mirksiukas.gif

Lauksim lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 27, 12:07)
Na pvz as seniau daigsciau biski o paskui nuardydavau.bet lb tingisi taip laika gaisti.db turiu isplaunama markeri ir man gerai
Pauksciuk,as is auksarankes ir pirkau.bet galvoju, jeigu parduot yra ir dar pigiau,tai tada geriau perku is parduotuves.
Tai niekas neuzmate? unsure.gif

man žardėj siūlė plasmasinius tokius pagaliukus, bet nesusigundžiau
user posted image
Atsakyti