Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 10:41)
giedress, tu negirk anksciau laiko, nes as pati bijau  lotuliukas.gif zinai, tokia saviapgaule gaunasi, ta medziaga likusia susivynoji kad nesimaisytu siuvinejant, tai ir nesimato, keik ten jos realiai  doh.gif  lotuliukas.gif tai va, o siaip is tikruju man spalvos jau dabar patinka ... kai kurios atrodo paemus visiskai vienodos, nu bet ne ...siek tiek skiriais ... smile.gif
bet kokiu atveju pirmasis toks darbas, tikiuosi man pavyks  g.gif  ax.gif

pavyks pavyks irnesakyk.gif mes paspardysim šikniuką, kai prireiks hihihi.gif
Atsakyti
giedress, ok 4u.gif palaikymas man tikrai bus reikalingas doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 10:06)
Beje, o kas ta "Insomnia"? Gal koks siuinėjimo irgi puslapis? Gūglėje kai paieškojau, tai man tik apie nemigą viską surašė  lotuliukas.gif  Nors siuvinėjimas tolygus nemigai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš ta "Insomnia" mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesiog3 - nu tu pas mus saunuole, ploja.gif tokio didumo darba issiuvineti reikia ir kantrybes ir laiko - oalaikymas ir is manes biggrin.gif
Atsakyti
Rne, dekui uz palaikyma ...man daug reiskia, vis toks spyris, kad REIKIA biggrin.gif nors ir paciai jau azartas pagavo besiuvinejant, va kad tik to laiko mazai verysad.gif

beje, tavo idetos nuorodos tai superines .. doh.gif ir is kur tu tokias trauki?? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 07 08, 11:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš ta "Insomnia" mirksiukas.gif

Oi, nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš maniau, čia kokie siuvinėjimo lobynai neatrasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 09:06)
Beje, o kas ta "Insomnia"? Gal koks siuinėjimo irgi puslapis? Gūglėje kai paieškojau, tai man tik apie nemigą viską surašė  lotuliukas.gif  Nors siuvinėjimas tolygus nemigai.

QUOTE(Insomnia @ 2008 07 08, 10:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš ta "Insomnia" mirksiukas.gif

tą patį ką tik norėjau rašyt. ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 11:23)
Oi, nu geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš maniau, čia kokie siuvinėjimo lobynai neatrasti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Atsiprašau  blush2.gif

visko gali būti, kad schemų lobiai ten pas ją yra užslėpti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 11:14)
Astulia, vestuvinis paveikslas PUIKUS  thumbup.gif  thumbup.gif labai grazus man tokie, o ir ireminimas liuks  thumbup.gif

Na, as siandien nesiu reminti konturinius, kurie skirti sesei lauktuvems ..kai bus ireminti, pasirodysim  ax.gif
o cia zadejau ideti darba, kuris judesy  lotuliukas.gif
user posted image

dar bandziau nufotkinti koks tureti buti visas dydis, bet netilpo, tai nufotkinau atskirai i ilgi ir i ploti  biggrin.gif ten pazymeta juodu siuliuku ... aisku, nuotraukoj ryskiai nesimato, bet gerai isiziurejus, imanoma ispanginti  lotuliukas.gif

i ilgi ...
user posted image

ir i ploti  ...
user posted image

Ogo ir darbo taves laukia!! na tu ir saunuole mirksiukas.gif o galiu paklausti, kam jus susidaigstete kvadrateliais? ar taip lenkviau siuvineti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 11:39)
Ogo ir darbo taves laukia!! na tu ir saunuole  mirksiukas.gif  o galiu paklausti, kam jus susidaigstete kvadrateliais? ar taip lenkviau siuvineti? rolleyes.gif

www.menoazuolai.lt, gal galėtum necituoti nuotraukų rašydama žinutes? Taupykime forumo vietą. Be to, kitoms dalyvėms sunkiai užsikrauna forumo puslapiai dėl tokio besaikio nuotraukų citavimo.
Atsakyti
Zinoma galima blush2.gif as naujoke, nlb zinau kaip cia kas smile.gif bukite man kantrios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 12:39)
Ogo ir darbo taves laukia!! na tu ir saunuole  mirksiukas.gif  o galiu paklausti, kam jus susidaigstete kvadrateliais? ar taip lenkviau siuvineti? rolleyes.gif

As visada daigstau kvadrateliais, taip lengviau nepasiklysti, ypac jei didesnis darbelis. As megstu siuvineti nuotraukas, tai be kvadrateliu - prazuciau.
Atsakyti
www.menoazuolai.lt, as pirma karta daigsciau, nes pirma karta tokio didelio paveikslo emiausi ..ir is karto pastebejau skirtuma, taip daug lengviau ... smile.gif nes kai tiek daug skirtingu spalvu pavieniu kryzeliu labai sunku yra skaiciuotis... o taip susidaigscius nereikia skaiciuoti, pvz .. 35 i desine, 85 i apacia lotuliukas.gif schmoll.gif tikrai daug lengviau ...aisku, noreciau markerio kur merginos turi, bet kazin ar musu gluskaimy toki galima rasti smile.gif g.gif
Atsakyti