Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 07, 14:48)

man antrasis taip gražiai su įrėminimu dera. thumbup.gif Nuostabiai išbaigtas paveikslas. Tik vardai ir data galėjo labiau per vidurį būti. mirksiukas.gif

zinau blush2.gif bet mane jau laikas spaude ir nebenorejau ardyt, bet brolis su zmona patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 07 07, 14:54)
vėliau sudėsiu, bet aš išsisaugojau tik tai, kas man tai situacijai tiks  ax.gif tai ten kai kur po pusę schemos  ax.gif

jei jos visos iš Insomnia, tada jau turiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 07, 18:02)

nu, viską tu turi hihihi.gif daugiau jokių kitų neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 07 07, 18:43)
nu, viską tu turi hihihi.gif daugiau jokių kitų neturiu  verysad.gif

Aišku. mirksiukas.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 07, 19:02)

O ko čia jums lavandos taip parūpo? Kodėl ne kokios ramunės, pvz? g.gif smile.gif
Atsakyti
Beje, o kas ta "Insomnia"? Gal koks siuinėjimo irgi puslapis? Gūglėje kai paieškojau, tai man tik apie nemigą viską surašė lotuliukas.gif Nors siuvinėjimas tolygus nemigai.
Atsakyti
Astulia, vestuvinis paveikslas PUIKUS thumbup.gif thumbup.gif labai grazus man tokie, o ir ireminimas liuks thumbup.gif

Na, as siandien nesiu reminti konturinius, kurie skirti sesei lauktuvems ..kai bus ireminti, pasirodysim ax.gif
o cia zadejau ideti darba, kuris judesy lotuliukas.gif
user posted image

dar bandziau nufotkinti koks tureti buti visas dydis, bet netilpo, tai nufotkinau atskirai i ilgi ir i ploti biggrin.gif ten pazymeta juodu siuliuku ... aisku, nuotraukoj ryskiai nesimato, bet gerai isiziurejus, imanoma ispanginti lotuliukas.gif

i ilgi ...
user posted image

ir i ploti ...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 10:14)
Na, as siandien nesiu reminti konturinius, kurie skirti sesei lauktuvems ..kai bus ireminti, pasirodysim  ax.gif
o cia zadejau ideti darba, kuris judesy  lotuliukas.gif

Labas, tiesiog3, pradedi darbą? Kai išeiginės, nėr tavęs čia ir veiksmas kažkaip nejuda. O tik darbo diena išaušta - tiesiog3 ir čia biggrin.gif
Bet jo... nu ir paklodė ten turės pas tave būti, jolki palki doh.gif Ten vien daigstymosi visai dienai. Bet jau kampas nemažas nuvarytas, tai jau žymiai smagiau. Davai davai, rodykis visada, mes palaikysim, jei ryžtas išblės. pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 07, 22:54)
O ko čia jums lavandos taip parūpo? Kodėl ne kokios ramunės, pvz?  g.gif  smile.gif

Nes nemėgstu ramunėlių arbatos lotuliukas.gif be to, su ramunėlėm turiu schemutę irnesakyk.gif o levandas reik kažkur laikyt, tai geriau gražiai, o ne baisiam plastikiniam maiše unsure.gif
Atsakyti
Zhuvycia, jo tas kampas gerokai uztruko, bet kai paziuri i visuma tai rezultatas kol kas lygus 0 lotuliukas.gif bet tai as ir sakiau, kad cia metams darbo tikrai doh.gif mama pamate, sake, uzmusk as tokio neissiuvineciau nei uz ka schmoll.gif blyn, kad nervina cia siuvineta vakarais kokia savaitele, kiek nuo miego nuvogta, o per laisvas tai dirbt reikia, tai vaika is stovyklos pasiimt taip ir nueina visa diena velniop verysad.gif
Zhuvycia, o veiksma as kol kas judinsiu tik darbo dienomis lotuliukas.gif matai pas mane namuose kabelis internetui nutiestas i ta kambari, kuriame kol kas dar nera remonto, tai ir nepajungta ..uztai as tik is darbo su jumis ax.gif
smagu matyti!! mirksiukas.gif
o pasirodyti gera mintis, nes tas ryztas tai tikrai gali isblesti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 08, 10:14)
Na, as siandien nesiu reminti konturinius, kurie skirti sesei lauktuvems ..kai bus ireminti, pasirodysim  ax.gif
o cia zadejau ideti darba, kuris judesy  lotuliukas.gif

ouje... doh.gif man jau pamačius medžiagos dydį nebesinori siuvinėti tokio didelio darbo lotuliukas.gif nu bet ir geležinė kantrybė pas jus, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
giedress, tu negirk anksciau laiko, nes as pati bijau lotuliukas.gif zinai, tokia saviapgaule gaunasi, ta medziaga likusia susivynoji kad nesimaisytu siuvinejant, tai ir nesimato, keik ten jos realiai doh.gif lotuliukas.gif tai va, o siaip is tikruju man spalvos jau dabar patinka ... kai kurios atrodo paemus visiskai vienodos, nu bet ne ...siek tiek skiriais ... smile.gif
bet kokiu atveju pirmasis toks darbas, tikiuosi man pavyks g.gif ax.gif
Atsakyti