Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Astulia, zemai lenkiu galva pries vestuvini siuvineli... pasakiskas wub.gif as taip pat siandien pabaigiau savo darbeli, tai metu cia parodyt,nes zadejau... foto labai nekokybiska, su telefonu daryta ir siaip siuvineli reik sutvarkyti dar. Be to spalvos ne tokios , is tiesu cia pas mane daugiau tokios vysnines spalvikes.. na bet cia tik bendram vaizdui...user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 04, 22:09)
sveikutes, retai pas jus uzsuku, bet jei jau uzsuku, tai su savo darbo vaisiais  ax.gif

Labai grazus paveiksliukai, o antras tai labai graziai iremintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lete @ 2008 07 04, 20:46)
Astulia, zemai lenkiu galva pries vestuvini siuvineli... pasakiskas wub.gif as taip pat siandien pabaigiau savo darbeli, tai metu cia parodyt,nes zadejau... foto labai nekokybiska, su telefonu daryta ir siaip siuvineli reik sutvarkyti dar. Be to spalvos ne tokios , is tiesu cia pas mane daugiau tokios vysnines spalvikes.. na bet cia tik bendram vaizdui...user posted image

nerodo man tavojo schmoll.gif

QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 07 04, 20:47)
Labai grazus paveiksliukai, o antras tai labai graziai iremintas wub.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 04, 16:12)
Kam patinka visokiausi peizazai ir siaip nemazi paveikslai, tai cia tokiu daug Cia
Ir dar Cia
daug vaikisku ir kitokiu Cia

clap_1.gif super nuorodos labai dekui aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 07 04, 21:37)

Aciuka Tau laaabai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Na va pabaigiau dovanele savo tetai, i ka tik atremontuota siuvyklele. Manau tiks.
Tiesiog3 mane pamoke idet nuotraukyte, bet stai taip man nepavyko, turbut del to, kad dar visai nauja pas jus esu (paskaitinejau pagalbose, tai ten lyg parasyta, jei neturi 100 zinuciu tai negalima uzpildyt eilutes po http... zinuciu rasymo lange. Nezinau ar teisingai supratau?). Tad uzvedziau albumiuka ir kam idomu galit zvilgtelt i
http://public.fotki....m/manodarbeliai
Prasom uzeit, mielai laukiam sunglasses2.gif
Atsakyti
Oi,viktem,kokia faina dovanėlė tavo tetai. Aš dar nemačius tokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 05, 23:54)
Labutis,
Na va pabaigiau dovanele savo tetai, i ka tik atremontuota siuvyklele. Manau tiks.
http://public.fotki....m/manodarbeliai 
Prasom uzeit, mielai laukiam  sunglasses2.gif

thumbup.gif labai grazu... manau laaaaabai apsidziaugs tokia dovana bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu uz tokius gerus atsiliepimus, po ju daug drasiau dovanosiu savo dovanele. 4u.gif
O del sio paveiksliuko, as cia karta radau net 3 tokiu senoviniu masinu diagramas (jei tetai patiks ir kitas dvi issiuvinesiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 06 liepos 2008 - 12:01

QUOTE(astulia @ 2008 07 04, 21:09)

o sitas jau kabo ant sienos  blush2.gif

user posted image

O pastebejai kad ziedas yra maunamas ant kaires rankos wink.gif,as kai siuvinejau man shema buvo apverte smile.gif
Atsakyti