Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

www.menoazuolai.lt, as ir nespejau pasakyti, kad pora kartu matyt http:// isikelia biggrin.gif man is pradziu tas pats buvo smile.gif

egle.k, saunus darbai!!! 4u.gif rozes tikrai labai grazios drinks_cheers.gif o kitas paveikslas aplamai thumbup.gif thumbup.gif didelis, matosi, kad daug triuso ideta ...saunuole ... 4u.gif bet kaip jums faina, kad galit siuvineti darbe ...kad man taip .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 04, 14:28)
Labai grazus darbeliai. Kadangi turiu du lankelius, tai ir as sakiau siuvinesiu viena namie, o kita darbe  thumbup.gif

Aciu us ivertinima smile.gif Labai gerai taip, kai gali siuvineti du(namie ir darbe),nepabosta taspats darbelis rolleyes.gif O ir du darbelius tuo paciu metu siuvineji nei vienas nenukencia... mirksiukas.gif Tik darbeli tenka siuvineti ilgiau.

tiesiog3Aciu rolleyes.gif Rozemis pasidalino Reska-ji si darbeli ir siuvinejo.Darbe ir nevisad randi laiko siuvineti,buna kad kokia sav.net nepaimi darbo i rankas doh.gif ,o buna kad gali net pora val.pakryziuoti(dirbu medicinos srityje-tad jei neateina koks ligoniukas tai tada kryziuoju ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 04 liepos 2008 - 12:59
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 04, 13:38)
I MANO KIEMA ATEJO SVENTE !!!!!!!!!!!!!  clap.gif  bis.gif 

na problema yra ta, kad esi mėgėja vadinti nuotraukas su tarpeliais. Kompiuteriams tarpeliai failų pavadinimuose labai nepatinka ax.gif Jeigu tu jas pervadintum be tarpelių ir keltum per IMG, viskas būtų labai šaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 07 04, 14:58)
na problema yra ta, kad esi mėgėja vadinti nuotraukas su tarpeliais. Kompiuteriams tarpeliai failų pavadinimuose labai nepatinka ax.gif Jeigu tu jas pervadintum be tarpelių ir keltum per IMG, viskas būtų labai šaunu mirksiukas.gif

supratau blush2.gif bus padaryta lotuliukas.gif
Atsakyti
Egle k., supratau ... biggrin.gif o as visada " ant akiu" ir turiu buti pasiruosus taip sakant ... kad ir nieko neveikt galiu, na tik i kompa spoksot ar cia forume but, bt siuvineti neiseitu schmoll.gif biggrin.gif Reska saunuole ... o tu jei dar ir su manim pasidalintumei tai is viso butu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
www.menoazuolai.lt o ar atsiranda siuvinėtų darbelių pirkėjų? Dabar namuose sėdžiu, tai galvoju gal išeitų suderinti kaip rusai sako "prijatnoje s poleznom". Ir siuvinėčiau ir dar pinigėlį vieną kitą prisidurčiau blush2.gif Bet vat klausimas ar kas perka tuos siuvinius?
Paukščiuk, gal tu gali apšviesti šioje srityje? Ar daug užsakymų gauni?
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 07 04, 14:14)
www.menoazuolai.lt o ar atsiranda siuvinėtų darbelių pirkėjų? Dabar namuose sėdžiu, tai galvoju gal išeitų suderinti kaip rusai sako "prijatnoje s poleznom". Ir siuvinėčiau ir dar pinigėlį vieną kitą prisidurčiau  blush2.gif  Bet vat klausimas ar kas perka tuos siuvinius?

Cioce, ant orchidėjų pasinešus esi? Nu jau grožis tavo gėlių doh.gif (čia, žinoma, aš ne į siuvinėjimo temą)
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 07 04, 15:14)
www.menoazuolai.lt o ar atsiranda siuvinėtų darbelių pirkėjų? Dabar namuose sėdžiu, tai galvoju gal išeitų suderinti kaip rusai sako "prijatnoje s poleznom". Ir siuvinėčiau ir dar pinigėlį vieną kitą prisidurčiau  blush2.gif  Bet vat klausimas ar kas perka tuos siuvinius?

na kadangi nepaslaptis tie darbeliai brangus, tai ir pirkeju neprudai, kiek esu pardavusi tai tik is pazystamu puses smile.gif be to tas mano tinklapis gal koki menesi tik egzistuoja, dar beveik niekas net nezino kad jis yra, gal kai suzinos tai ir daugiau bus uzsakymu, net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 04, 14:34)
Cioce, ant orchidėjų pasinešus esi? Nu jau grožis tavo gėlių doh.gif  (čia, žinoma, aš ne į siuvinėjimo temą)

Aha blush2.gif Mano džiaugsmas ir MB galvos skausmas tongue.gif
Atsakyti
Egle k., didelis didelis tau aciu!!!! 4u.gif notworthy.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 04, 16:22)
Egle k., didelis didelis tau aciu!!!!  4u.gif  notworthy.gif  friends.gif

Prasom !!!!!!! ok.gif friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
Kam patinka visokiausi peizazai ir siaip nemazi paveikslai, tai cia tokiu daug Cia
Ir dar Cia
daug vaikisku ir kitokiu Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 04 liepos 2008 - 15:36