Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 02, 20:51)
o kur ketini ji pabaigusi deti? kabinsi ant sienos? ax.gif

Pas mane kaip tik jam ant sienos jau yra vieta paruošta 4u.gif

P.S. Kuri prašėte raidelių su angeliukais, gali kreiptis į mane, pasikuičiau tarp savo schemų ir radau. Greičiau būtų per AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 02 liepos 2008 - 22:27
QUOTE(etaeta @ 2008 07 02, 23:13)
Na tai paskaiciuok kiek kainavo medziagos ir iverting papildomai kiek tu nori gauti uz savo darba. Ir gausi paveikslo kaina. kaip ir paprasta.  mirksiukas.gif

cia neperseniausiai skaiciavau idomumo deliai paliai ta ganda 10kryziuku -1lt, tai vien uz kryzelius gavosi 600lt, ir dar medziaga. bet to darbelio dar nesiuvinejau tik paskaiciavau kiek butu idomumui, biski nemazai gautusi, na o po 2-5cn jau daug pigiau ir priimtiniau liaudziai musu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 03, 00:14)
Pas mane kaip tik jam ant sienos jau yra vieta paruošta  4u.gif

P.S. Kuri prašėte raidelių su angeliukais, gali kreiptis į mane, pasikuičiau tarp savo schemų ir radau. Greičiau būtų per AŽ

o kodel nusprendiai butent tikias gelytes? kodel ne kokia gamta ar gyvunija? ax.gif patinka rozes? bigsmile.gif
Atsakyti
Rožes tiesiog dievinu. O gyvūnams kada nors irgi ateis eilė biggrin.gif
Atsakyti
JOoooooooo, priraset cia tiek daug apie siulus. Galiu ir as savo kuklia patirtim pasidalinti - geriau uz DMC nera. Nu kiti tokio blizgesio neturi. Visai kitas storis ir atspalviai. Bet...siandien vienu pilku DMC siuliuku siuvinejau ir keikiausi - vijosi ir pynesi nerealiai, mazgus atmazginejau tiek kartu doh.gif . Net pasimeciau - kaip kokie kinietiski...Tikiuosi, tik sitas matkelis...
Atsakyti
Na mane vyras taip pat ikalbineja siuvinetas geles parduoti, bet as prie ju dirbau du menesius ir jau iremintas tai tikrai ne maziau nei uz 500 litu, o jei niekas nepirktu, tai geras pretekstas sau pasilikti rolleyes.gif
Bet as manau jei pardavimui siuvineti tai labiau apsimoka mazus paveikslelius ir tokius kuriu fonas nera pilnai issiuvinetas, nes kitaip dirbi dirbi pora men ir neatsiperka. doh.gif

O Lietuviai tikrai nevertina ranku darbo, reikia Vokieciam ar Anglam - va ten aukso kaina mazesne, nei rankdarbiu thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, baigiau dovanele pusbrolio suneliui 4u.gif
user posted image

Labai atsiprasau,kad toki dideli imete doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 03 liepos 2008 - 12:29
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 03, 13:29)
Nu va, baigiau dovanele pusbrolio suneliui  4u.gif

labai grazu thumbup.gif ar pati reminai? as tai vis neisdristu pati pabandyti doh.gif atrodo kad sugadinsiu ir gaila bus darbo g.gif
Atsakyti
Aciu :wub:reminau pati, bet galvoju,kad daugiau to nedarsyiu, nes nera lengva.Medziaga neguli taip lengvai,kaip tu nori, bet tiek jau to si karta biggrin.gif Labiausiai bijojau,kad siulai nedazytu, nes rusiski, bet viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 03, 14:29)
Nu va, baigiau dovanele pusbrolio suneliui  4u.gif
user posted image

Labai atsiprasau,kad toki dideli imete  doh.gif

sveikule mirksiukas.gif gal galetum man tu peduciu schemute atsiusti? noreciau savo suneliai panasiai padaryti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Turejau laisvo laiko, tai pabaigiau ir dar viena savo darbeli siandien smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 03, 20:48)
Turejau laisvo laiko, tai pabaigiau ir dar viena savo darbeli siandien  smile.gif
user posted image

Eiktu sau! as dabar lygiai ta pati siuvineju lotuliukas.gif tai sutapimas thumbup.gif
labai graziai issiuvinejai mirksiukas.gif kai pabaigsiu as irgi pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.menoazuolai.lt: 03 liepos 2008 - 20:27
Sveikos,

O kiek gražių darbelių užderėjo, kol atostogavau wub.gif
Atsakyti