Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(JuzTea @ 2008 06 27, 10:29)
Kažkuri sakėt - "subraižau nusiplaunančiu markeriu", o tai po siuvinėjimo išplaunat medžiagą? blink.gif

Be abejo plaunu. Vis tiek kažkiek patamsuoja kanva, ypač jei darbas didelis. O dar kai turiu padėjėją, kuris retkarčiais prikiša sausainiuotus pirščiukus... doh.gif
Atsakyti
Zukinauskiene, matai pas mus kaime nera specializuotos pardes (bent jau as nezinau)...pirkau medziagose, klausiau ir pardavejos, bet ji nezinojo biggrin.gif siaip tai man ta medziaga labai panasi i ta kur issiuvinetas paveikslelis sios temos pradzioj g.gif tai ir nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 27, 09:47)
Zukinauskiene, matai pas mus kaime nera specializuotos pardes (bent jau as nezinau)...pirkau medziagose, klausiau ir pardavejos, bet ji nezinojo  biggrin.gif siaip tai man ta medziaga labai panasi i ta kur issiuvinetas paveikslelis sios temos pradzioj  g.gif tai ir nezinau  schmoll.gif

gera pardaveja, kad nežino, ką pardavinėja. hihihi.gif Tai jei matai tokius kvadratinius langelius, tai kanva greičiausiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 27, 09:26)
Kaimynka, gal tu zinai, "Gulbej" kur pardavineja kas ten per materiolas?  g.gif  biggrin.gif

Tokia medžiaga, kaip pirmoje žinutėje parodytame paveikslėlyje. Bet ta pardavėja "Gulbėje" tai mane nervina. Pastoviai kada tik nenueisi, plepa telefonu ir į tave dėmesio nekreipia. Po kelių dienų vėl ateinu, ta pati ir vėl telefonu plepa doh.gif kantrybė baigėsi, priėjau, pažiūrėjau tokiu žudančiu žvilgsniu, padėjo ragelį. lotuliukas.gif Klausiu apie siuvinėjimo medžiagą, sako turim tik likučių, kada atveš papildymą - neaišku. Klausiau jos apie aidą, išsireiškė, o kas čia per medžiaga. blink.gif Nu viršūnė galvoju, apsisukau ir išėjau doh.gif
Atsakyti
Jurate0111, aha, lygiai tas pats ...paskutini karta nuejau, tai nebuvo baltos ..klausiu, kada gausit, sako nezinau .. doh.gif klausiu, o cia sita medziaga tai aida, ziuri akis isvertus doh.gif lotuliukas.gif jooo, pardaveja ten rimta lotuliukas.gif bet vis delto, ten jie aida pardavineja ane? g.gif

zuikiniene, langeliai tikrai matosi ... na, sakau, siaip kaip merginu paveiksleliu atrodo medziaga ...bent jau nuotraukose smile.gif nuspresta - vadinasi, aida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 06 27, 10:13)
jei ant 14 aidos siuvinėsi, tikrai nebus per skystas siuvinėjant dviem siūliukais. Juoda ir kitos tamsios spalvos šiek tiek persišvies, bet viskas bus normaliai.

o ant 11 aidos keliais siuliukais gereu siuvinet? 3 ar daugeu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 27, 10:35)
o ant 11 aidos keliais siuliukais gereu siuvinet? 3 ar daugeu?  blush2.gif

Ant 11 aidos siuvinėt man neteko. Pabandyk truputį pasiuvinėt su trim siūliukais ir žiūrėk, ar labai persišviečia. Jei netiks, bandyk su keturiais tada. Žiūrėk, kaip tau pačiai gražiau atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
adatinė, reiškiasi...
Atsakyti
dekui uz pagirimus, antrasis darbelis dar neiremintas, neseniai vyras tik rema padare ir tik pridejau kaip turetu atrodyti, cia as apie geles. biggrin.gif

Seip as niekada nebandziau susizymeti medzegos o visada zymiu markeriu ant schemutes ka issiuvineju, man toks budas visai patinka, ir nepasimetu.
Bet as dar neigudusi tai nezinau, gal ant medziagos patogiau ax.gif

Dar noriu paklausti, gal kas kur esate uzmate labai didelio paveikslu siuvinejimui scemuciu, as seip visur narsau bet nerandu.... schmoll.gif as taip pat noreciau darbo metams, o dabar menesis ir darbas baigtas - net gaila pasidaro kad jau baigiau doh.gif

O siulu pas mane, tai turbut jau visas DMC stendas namuose, tai ir norisi kazko didelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 26, 18:58)
Tai ar visos susidygsnuojat medžiagą kas 10x10 kryžiukų kubeliais?

Na pvz as seniau daigsciau biski o paskui nuardydavau.bet lb tingisi taip laika gaisti.db turiu isplaunama markeri ir man gerai
Pauksciuk,as is auksarankes ir pirkau.bet galvoju, jeigu parduot yra ir dar pigiau,tai tada geriau perku is parduotuves.
Tai niekas neuzmate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 06 27, 11:42)
Ant 11 aidos siuvinėt man neteko. Pabandyk truputį pasiuvinėt su trim siūliukais ir žiūrėk, ar labai persišviečia. Jei netiks, bandyk su keturiais tada. Žiūrėk, kaip tau pačiai gražiau atrodo. mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Rne ,tos geles tai super thumbup.gif Taip gyvai atrodo 4u.gif
O dideliu paveikslu nuoroda yra praeitoj temoj 33 puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti