Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 15:23)
Yra yra dar baze biggrin.gif
as jau visai susipainiojau doh.gif Tai tam pastate kur baze ar tame kur kepykla duonos?ar nei tame nei tame? biggrin.gif

Bazes sandeliuose, tik ieiti i sandeliu teritorija is duonos kepyklos puseses
Atsiprasau, uz zinute, nes paskaiciau toliau, tau jau viska kitos forumietes dar aiskiau paaiskino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 02 liepos 2008 - 15:38
turiu problema...baigiau siuvineti viena darbeli,galvoju isplausiu as ji,susitarkavau ukisko muilo,uzpiliau vandeniu ir pan,pradejau svelniai mirkyti,truputi patryniau,bet kadangi buvau susibraizius su paprastu piestuku tai man jis tik vos vos issiplove,su kuo pasiulytumet plauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 07 02, 17:27)
turiu problema...baigiau siuvineti viena darbeli,galvoju isplausiu as ji,susitarkavau ukisko muilo,uzpiliau vandeniu ir pan,pradejau svelniai mirkyti,truputi patryniau,bet kadangi buvau susibraizius su paprastu piestuku tai man jis tik vos vos issiplove,su kuo pasiulytumet plauti? g.gif

jei piestukas tik ant audinio bandyk sveist muilu ir sepeteliu , gerai suputojus, leisk pastovet, paskui vel patrynk
man ir ispo metalizuoto siulo (angele) sviete piestukas doh.gif jomajo, gremziau kelias valandas, gyvenime sakiau nepiesiu piestuku schmoll.gif
Atsakyti
bet ar nepaliks sivesesne medziaga tose vietose?
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 15:25)
Ermitaze atrodo muline siulai tai isvis papigiaja,po 0,89 atrodo smile.gif bet nepatrauke jie manes kazkaip... smile.gif nors gal reiks isbandyt ant mazu kokiu paveiksliuku... g.gif

Nesigundykite pigiais siūlais, tikrai nusivilsit doh.gif O darbą gaila bus išmesti

Draugės dukra pirko ermitaže, tai taip šlykščiai nudažė visą medžiagą blink.gif , net vanišas nepadėjo

QUOTE(aurelija789 @ 2008 07 02, 17:27)

vanišas miltelinis išima mirksiukas.gif
Atsakyti
Katyte turiu ir aš, jei kam reikia parašykit i až adresiuka, atsiūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, noreciau visu pasiterauti, gal kuri zonote kaip yvertinti savo issiuvineta darba, jei noriu parduoti? blush2.gif gal kaip nors kryziukais skaiciuojas ar kaip? g.gif buciau labai laaabai dekinga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 02, 21:27)
Sveikos visos, noreciau visu pasiterauti, gal kuri zonote kaip yvertinti savo issiuvineta darba, jei noriu parduoti? blush2.gif  gal kaip nors kryziukais skaiciuojas ar kaip?  g.gif buciau labai laaabai dekinga. wub.gif

Zinojau tokia "ale firma" kuri siuvinejo. tai kryziukas 5-6 centai.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 27, 15:14)
Parodau kaip turėtų atrodyti mano šimtmečio darbas  biggrin.gif

user posted image

o kur ketini ji pabaigusi deti? kabinsi ant sienos? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 02, 22:35)
Zinojau tokia "ale firma" kuri siuvinejo. tai kryziukas 5-6 centai.

oho kaip brangiai! g.gif kazin ar ipirktu tas kas pirktu lotuliukas.gif as kazkur esu girdejusi kad 10 kryziuku ar 10x10 kvadratelis 1lt bet nesu tikra, tai bijau net isvada daryti blink.gif bet as sakyciau kad tokie ir tavo paminetas ikainis ir manasis labai vertas realybes tik gaila kad lietuvos zmones retai iperka uz tokias kainas, nemanai?
doh.gif
na tikiuosi gal dar kokiu ideju sulauksiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 27, 21:00)
Kiek daug naujokių užderėjo šį vakarą  thumbup.gif  velkom velkom  4u.gif

as irgi noreciau prie naujokiu prisideti ax.gif tik nemoku ideti savo darbeliu siuvinetu doh.gif verysad.gif gal kas pamokys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 02, 21:51)
o kur ketini ji pabaigusi deti? kabinsi ant sienos? ax.gif
Papildyta:
oho kaip brangiai!  g.gif  kazin ar ipirktu tas kas pirktu  lotuliukas.gif  as kazkur esu girdejusi kad 10 kryziuku ar 10x10 kvadratelis 1lt bet nesu tikra, tai bijau net isvada daryti  blink.gif  bet as sakyciau kad tokie ir tavo paminetas ikainis ir manasis labai vertas realybes tik gaila kad lietuvos zmones retai iperka uz tokias kainas, nemanai?
doh.gif
na tikiuosi gal dar kokiu ideju sulauksiu rolleyes.gif
Papildyta:

as irgi noreciau prie naujokiu prisideti  ax.gif  tik  nemoku ideti savo darbeliu siuvinetu doh.gif  verysad.gif  gal kas pamokys?  blush2.gif

Na tai paskaiciuok kiek kainavo medziagos ir iverting papildomai kiek tu nori gauti uz savo darba. Ir gausi paveikslo kaina. kaip ir paprasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 02, 21:27)
Sveikos visos, noreciau visu pasiterauti, gal kuri zonote kaip yvertinti savo issiuvineta darba, jei noriu parduoti? blush2.gif  gal kaip nors kryziukais skaiciuojas ar kaip?  g.gif buciau labai laaabai dekinga. wub.gif

Zinau,jog pas mus vienas kryzelis kainuoja 2-3 centai. Cia tik uzsienyje po 5 moka,ne pas mus. Netgi po 3 paskaiciavus-gaunasi kaina ohoho unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 02, 16:25)
Ir as nesiuvineju pigiais siulais.  ax.gif

Tai aišku, jau dideliam paveikslui tai tik DMC pirksiu... O mažesniem tai ir taip turiu sūlų visokių... Tai reiškia Ariadnos irgi neperku...
Atsakyti