Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Visokiu siulu konvertavimo lenteliu pilna,bet Muline nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 02, 14:40)
O tai Madeira ir Muline yra vienas ir tas pats?
Tada mano klausimas nebe i tema  biggrin.gif

Ne ne, madeira ir muline visai ne tas pats. Laaaabai ačiū mergaitės už konvertavimo lenteles, kažkaip pati nebuvau radusi. Ot dabar tai pavarysiu, siuvinėti imsiuos thumbup.gif Papigiaja
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 02, 11:13)
Silutes plente. Na nebent kai paskutini karta buvau Klaipedoj, ji ten dar buvo  blink.gif  Ir maisiukus pirkau. Negasdink manes, nes jei jos nebera, nebezinau daugiau, kur Klaipedoje siu maisiuku dar galima nusipirkt.

Yra yra dar baze biggrin.gif

QUOTE(viktem @ 2008 07 02, 11:21)
Pauksciukas tiksliau parase, kad prie duonos k-to. Kai ieini, pro duonos k-to iejima, truputi kairiau paejejus (netoli) yra sandelys. Jei tiksliai pamenu, uz tos vietos, kur parduodami maisiukai,prekiauja tapetais, tame paciame sandeliuke. Oi kaip butu lengva nuvest tave, bet stai paaiskint .... doh.gif . Bet manau pabandyk, nueik- tikiu, kad greit rastum.
Papildyta:

as jau visai susipainiojau doh.gif Tai tam pastate kur baze ar tame kur kepykla duonos?ar nei tame nei tame? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 02, 14:21)
Pauksciukas tiksliau parase, kad prie duonos k-to. Kai ieini, pro duonos k-to iejima, truputi kairiau paejejus (netoli) yra sandelys. Jei tiksliai pamenu, uz tos vietos, kur parduodami maisiukai,prekiauja tapetais, tame paciame sandeliuke. Oi kaip butu lengva nuvest tave, bet stai paaiskint .... doh.gif . Bet manau pabandyk, nueik- tikiu, kad greit rastum.

Taip taip, ten yra geltonas angaras, užrašyta Salto. Ten eini pro tas duris, kur atsikisusios (lygtai mėlynos spalvos) jokio užrašo, nes už jų sekančios, yra čiužiniai. Na arba dar aiškiau - priešai saldumynų parduotuvę mirksiukas.gif Pati ten perku visokius indelius ir maišelius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 15:23)
Yra yra dar baze biggrin.gif
as jau visai susipainiojau doh.gif Tai tam pastate kur baze ar tame kur kepykla duonos?ar nei tame nei tame? biggrin.gif

Pačioj bazėj, tik kad pro duonos kombinatą reikia eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 02, 12:10)
Ne ne, madeira ir muline visai ne tas pats. Laaaabai ačiū mergaitės už konvertavimo lenteles, kažkaip pati nebuvau radusi. Ot dabar tai pavarysiu, siuvinėti imsiuos  thumbup.gif  Papigiaja

Ermitaze atrodo muline siulai tai isvis papigiaja,po 0,89 atrodo smile.gif bet nepatrauke jie manes kazkaip... smile.gif nors gal reiks isbandyt ant mazu kokiu paveiksliuku... g.gif
Atsakyti
Kaip seniai pas jus buvau užsukusi blush2.gif Tiek visokių darbų, kad neturiu net ką parodyti blush2.gif Pradėjau sausio mėn. siuvinėti paveikslą, tai dabar tik pusę teįveikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2008 07 02, 12:25)
Taip taip, ten yra geltonas angaras, užrašyta Salto. Ten eini pro tas duris, kur atsikisusios (lygtai mėlynos spalvos) jokio užrašo, nes už jų sekančios, yra  čiužiniai. Na arba dar aiškiau - priešai saldumynų parduotuvę mirksiukas.gif Pati ten perku visokius indelius ir maišelius thumbup.gif
Papildyta:

Pačioj bazėj, tik kad pro duonos kombinatą reikia eiti mirksiukas.gif

nu lyg ir aisku jau,tik dar pasitikslinu baze jus vadinat ta parduotuve maisto urmu jo? doh.gif reiks nulekt snd,jau ir smalsu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 15:27)
nu lyg ir aisku jau,tik dar pasitikslinu baze jus vadinat ta parduotuve maisto urmu jo? doh.gif reiks nulekt snd,jau ir smalsu pasidare biggrin.gif

Ten visas kvartalas įvairių parduotuvių - daug didelių sandėlių
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 02, 15:10)
Laaaabai ačiū mergaitės už konvertavimo lenteles, kažkaip pati nebuvau radusi. Ot dabar tai pavarysiu, siuvinėti imsiuos  thumbup.gif  Papigiaja

jauciasi labai skirtumas kur DMC siuliukai kur Ariadne... jei dideli paveiksla siuvineti - tai tik su gerais siuliukais smile.gif nes po to bus gaila darbo, kai paveikslas nusidazys ar prastai atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 07 02, 15:43)
jauciasi labai skirtumas kur DMC siuliukai kur Ariadne... jei dideli paveiksla siuvineti - tai tik su gerais siuliukais smile.gif nes po to bus gaila darbo, kai paveikslas nusidazys ar prastai atrodys  unsure.gif

Jau tikra teisybė. thumbup.gif Aš jau pasimokiau su tai pigiais siūliukais - išplovus pasišiaušė, sutyso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 07 01, 20:20)
Gal galit kuri padti? gal kuri matet siu paveiksleliu schemas ir galit atsiust man i el. pasta justcolalt@gmail.com? Buciau laaabai dekinga blush2.gif  ax.gif  4u.gif
user posted image

QUOTE(seteriuke @ 2008 07 02, 12:08)
man tai ta kate toookia nereali wub.gif

Šią katytę (maniškė Bagyra) esu išsiuvinėjusi, tik mano gelytės kitoje pusėje, gal kada pasirodysiu, tik kad nufotkinti neprisiruošiu blush2.gif shemutės irgi paieskosiu, jei tik po virusu isvalymu nepradingusi bus ax.gif tiesa is foto tai tikrai neissiuvinesi, nes pilku atspalviu tai nemazai buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2008 07 02, 16:01)
Jau tikra teisybė. thumbup.gif  Aš jau pasimokiau su tai pigiais siūliukais - išplovus pasišiaušė, sutyso verysad.gif

Ir as nesiuvineju pigiais siulais. ax.gif
Atsakyti