Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Ciocė @ 2008 07 01, 23:28)
labai graži pagalvėlė su irisais  wub.gif  Jeigu gausi schemutę, tai prašysiu pasidalinti ir su manim  blush2.gif

tai aisku butinai pasidalinsiu mirksiukas.gif tik kad dar neagavau, niekas turbut neaturi ax.gif man tai ta kate toookia nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 07 02, 12:08)
tai aisku butinai pasidalinsiu mirksiukas.gif  tik kad dar neagavau, niekas turbut neaturi ax.gif  man tai ta kate toookia nereali wub.gif

doh.gif taigi aiškiausiai anam puslapy davė nuorodą doh.gif
http://photofile.ru/...590171/?page=10
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 01, 23:51)
Taigi kaip visada - atsidarai norimą paveiksliuką, spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Save As. Elementarno, Vatson biggrin.gif

Nu tai Dekavoju ax.gif , as tai kitaip darydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 02, 11:11)
Net nzn, ar dazo. KOlkas ploviau tik viena paveiksliuka,tai nieko nebuvo  ax.gif

Kaip tik šiandien radau savo Elektrėnuose, kad pardavinėja čia Ariadnos ir Muline siūliukus (o kainelės wub.gif – 1,15 ir 1,10). Muline tai man nelabai patiko, neblizgantys tokie, o Ariadnos tai labai gražūs, blizgantys, spalvų daug. Tik va galvoju, o kaip tu jas konvertuoji, tas spalvas? Aš Ariadnos lentelė tai lyg ir niekur nemačiau? schmoll.gif Gal kuri nors matėte, kaip iš DMC persikelti į Ariadną?
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 10:39)
Apie kokia baze kalbi?nlb zinau.... blush2.gif

Silutes plente. Na nebent kai paskutini karta buvau Klaipedoj, ji ten dar buvo blink.gif Ir maisiukus pirkau. Negasdink manes, nes jei jos nebera, nebezinau daugiau, kur Klaipedoje siu maisiuku dar galima nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 02, 13:59)
Kaip tik šiandien radau savo Elektrėnuose, kad pardavinėja čia Ariadnos ir Muline siūliukus (o kainelės  wub.gif  – 1,15 ir 1,10). Muline tai man nelabai patiko, neblizgantys tokie, o Ariadnos tai labai gražūs, blizgantys, spalvų daug. Tik va galvoju, o kaip tu jas konvertuoji, tas spalvas? Aš Ariadnos lentelė tai lyg ir niekur nemačiau?  schmoll.gif  Gal kuri nors matėte, kaip iš DMC persikelti į Ariadną?

Cia paziurek 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 02, 13:59)
schmoll.gif  Gal kuri nors matėte, kaip iš DMC persikelti į Ariadną?

vienas is varinatu YRA CIA
tik pirmoje eiluteje pasirink DMC, antroje - spalvos kodas, trecioje - Ariadne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 02 liepos 2008 - 13:19
Kaip tik šiandien radau savo Elektrėnuose, kad pardavinėja čia Ariadnos ir Muline siūliukus (o kainelės  – 1,15 ir 1,10). Muline tai man nelabai patiko, neblizgantys tokie, o Ariadnos tai labai gražūs, blizgantys, spalvų daug. Tik va galvoju, o kaip tu jas konvertuoji, tas spalvas? Aš Ariadnos lentelė tai lyg ir niekur nemačiau?  Gal kuri nors matėte, kaip iš DMC persikelti į Ariadną?

Bazese Muline 1.00 LT. O del konvertavimo,tai nzn. Dar mazai esu siuvinejus, tai tiesiog siuvinejau tokius, kuriem pati is akies parinkdavau spalvas. O kur su raktu duotu spalvu, tai nzn, kaip cia...
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 12:08)
nu ta baze zinau,salia gyvenu.bet kur ten zalios durys... g.gif
Iki vingio del maiseliu trenktis,neapsimoka manau  smile.gif

Pauksciukas tiksliau parase, kad prie duonos k-to. Kai ieini, pro duonos k-to iejima, truputi kairiau paejejus (netoli) yra sandelys. Jei tiksliai pamenu, uz tos vietos, kur parduodami maisiukai,prekiauja tapetais, tame paciame sandeliuke. Oi kaip butu lengva nuvest tave, bet stai paaiskint .... doh.gif . Bet manau pabandyk, nueik- tikiu, kad greit rastum.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 02 liepos 2008 - 13:23
QUOTE(sizike @ 2008 07 02, 14:26)
doh.gif taigi aiškiausiai anam puslapy davė nuorodą  doh.gif
http://photofile.ru/...590171/?page=10

oij neapastebejau, atleiskit blush2.gif ax.gif 4u.gif ai o gal kas matet kur butu galima rasti konvertavimo lentele kurioje butu galima paversti is DMC i Muline siulus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 07 02, 14:26)
oij neapastebejau, atleiskit blush2.gif  ax.gif  4u.gif  ai o gal kas matet kur butu galima rasti konvertavimo lentele kurioje butu galima paversti is DMC i Muline siulus? ax.gif

kur su sherla atsiuntem tuos psl yra ir madeira mirksiukas.gif

ups sumaiseu, ne madeiros tereikia, apsizioplinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 02 liepos 2008 - 13:35
O tai Madeira ir Muline yra vienas ir tas pats?

Tada mano klausimas nebe i tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 02 liepos 2008 - 13:42