Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

[quote=seteriuke,2008 07 01, 21:20]
Gal galit kuri padti? gal kuri matet siu paveiksleliu schemas ir galit atsiust man i el. pasta justcolalt@gmail.com? Buciau laaabai dekinga blush2.gif ax.gif 4u.gif

Labutis Seteriuke,
Dalmatinas be demeliu ir pagalve rasi adresiukais :
http://photofile.nam...okovich/2595992
http://photofile.nam...590171/?page=10
Zirafataip pat kazkur maciau, ir visai nesenai, bet... deje... nezinau kur.
Katinuka, manau is bedos gali ir is sito pav siuvinet, lyg ir matosi. Nebent noretum dar ir originalu siuliuku rakta. Deje nepamenu, kad buciau ji kur macius. g.gif
Atsakyti
As vakar susidejau visus siulus i maiselius, tai ir pas mane dabar jau tvarka, nes buvo doh.gif Perziurejau visus savo siulus. Pas mane daugiausiai MULINE (rusiski) ir keletas ARIADNE MULINA.
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 07 01, 18:36)
Šaunus darbelis  4u.gif O dabar prašom išduoti palaptį, kur Klaipėdoje neši rėminti  mirksiukas.gif Atvykau iš kito miesto, tai ten aišku buvo, kur eiti. O dabar.... nieko nežinau dar  doh.gif

'Livita' Taikos pr. 48 čia einant link Jūrininkų poliklonikos

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 01, 21:10)
Dailus darbelis, Paukščiuk  4u.gif Tik kitą kartą kai fotografuosi, gal išvyniok iš tos plėvelės, nes labai jau prastina darbelį  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tada teks fotkinti, kai pakabinsiu, nes kokį mėn vyro teks prašyt kad skylę išgręžtų, o iki tol nenoriu ardyt
Atsakyti
Sveikos. O aš jau vakar pagaliau pradėjau savo šimtmečio darbą biggrin.gif tikiuosi, kad po kelias eilutes teks pakryžiavoti į dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 01, 15:04)
Įsirėminau kelis darbukus (kainavo nemažai), turėsiu kuom džiaugtis.

Kiek kainavo,jei ne paslaptis? Ten gal kaina yra kamputyje,tik nelabai iziurima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 07 01, 22:31)
Labutis,
Seip as irgi is Klaipedos. Tai tu maiseliu, gerai zinau, kad yra bazeje (ten nuo pieno kombinato iejus, pries saldainiu ir sausainiu sandeli yra kitas (berods zalios durys, jei neperdaze), tai ten visokiu maiseliu yra, didesniu, mazesniu. Ten prekes lauko prekybai- vienkartiniai indai, kaineles, maisai siukslems,stai tokiu uzspaudziamu maisiuku ir visokiu kitokiu prekiu....). Pries gera pusmeti ten pirkau - tada pirkau ne siuliukams....
.

Apie kokia baze kalbi?nlb zinau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 02, 09:19)
Perziurejau visus savo siulus. Pas mane daugiausiai MULINE (rusiski) ir keletas ARIADNE MULINA.

o Ariadna siuliukai dazo medziagele? as visa paveiksla siuvinejau DMC , bet apvadeli dariau su Ariadne siuluiukais doh.gif nezinau kodel tai pasidariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 02, 10:22)
Kiek kainavo,jei ne paslaptis? Ten gal kaina yra kamputyje,tik nelabai iziurima rolleyes.gif

130lt
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 02, 10:39)
Apie kokia baze kalbi?nlb zinau.... blush2.gif

Kur prie duonos kelyklos Šilutės pl, kitos bazės nėra

Aš maišelius perku Vingio pašte, raštinės parduotuvėlėj
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 02, 11:01)
130lt

As kazkada uz savo mokejau uz du 200lt-jau galvojau -jog brangu. O tau gavosi dar brangiau doh.gif
Atsakyti
Net nzn, ar dazo. KOlkas ploviau tik viena paveiksliuka,tai nieko nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 07 01, 18:36)
Šaunus darbelis  4u.gif O dabar prašom išduoti palaptį, kur Klaipėdoje neši rėminti  mirksiukas.gif Atvykau iš kito miesto, tai ten aišku buvo, kur eiti. O dabar.... nieko nežinau dar  doh.gif

O as klp nesdavau remint prie zemaitijos teatro kur ant kampo kebabine ir toj akmenuotoj gatvej, nepamenu gatves pavadinimo smile.gif siaip buvau patenkinta ir va uz sito paveikslo ireminima buvau mokejus 40lt bet tai buvo pries metus, gal dabar bus kainos pasikeitusios
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 02, 08:01)
130lt
Kur prie duonos kelyklos Šilutės pl, kitos bazės nėra

Aš maišelius perku Vingio pašte, raštinės parduotuvėlėj

nu ta baze zinau,salia gyvenu.bet kur ten zalios durys... g.gif
Iki vingio del maiseliu trenktis,neapsimoka manau smile.gif
Atsakyti