Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 01, 16:41)
Man patiko kaip įrėminta, jokių kliurkų ir daug pakonsultavo kai atnešiau darbus rėminimui thumbup.gif

Šaunus darbelis 4u.gif O dabar prašom išduoti palaptį, kur Klaipėdoje neši rėminti mirksiukas.gif Atvykau iš kito miesto, tai ten aišku buvo, kur eiti. O dabar.... nieko nežinau dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 01, 02:32)
Štai dar šiek tiek nematytų raidžių

Raidynas1

Raidynas 2

4u.gif , bet "40" jau pati išsipaišiau, ir vakar per vakarą įpusėjau.
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 01, 17:14)
Siandien ir as nulekus i baze nusipirkau tokiu maiseliu siulams  thumbup.gif  Mokejau 2.40 uz simta vnt.

Kurioj vietoj radai? g.gif Nenoriu lakstyt per visa blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 01, 15:04)
Įsirėminau kelis darbukus (kainavo nemažai), turėsiu kuom džiaugtis. Kiti pas sesę, vėliau foto įkelsiu

Dailus darbelis, Paukščiuk 4u.gif Tik kitą kartą kai fotografuosi, gal išvyniok iš tos plėvelės, nes labai jau prastina darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit kuri padti? gal kuri matet siu paveiksleliu schemas ir galit atsiust man i el. pasta justcolalt@gmail.com? Buciau laaabai dekinga blush2.gif ax.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kurioj vietoj radai?  Nenoriu lakstyt per visa 

Siaip tai daug kur ju yra bazeje. Tiksliai neisidemejau kurioj tiksliai vietoj. Rasi ten , kur padavinejami ivairus maisai, maisiukai, vienakrtiniai indai, kasos juostos.
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 07 01, 21:20)
Gal galit kuri padti? gal kuri matet siu paveiksleliu schemas ir galit atsiust man i el. pasta justcolalt@gmail.com? Buciau laaabai dekinga blush2.gif  ax.gif  4u.gif

labai graži pagalvėlė su irisais wub.gif Jeigu gausi schemutę, tai prašysiu pasidalinti ir su manim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 01, 22:06)
Siaip tai daug kur ju yra bazeje. Tiksliai neisidemejau kurioj tiksliai vietoj. Rasi ten , kur padavinejami ivairus maisai, maisiukai, vienakrtiniai indai, kasos juostos.

Bandysiu ieškot....
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 01, 02:32)
Štai dar šiek tiek nematytų raidžių

Raidynas1

Raidynas 2

O jau raidziu grazumas - as noriu visu blush2.gif , o is ten kaip nors galima atsikopijuoti, unsure.gif ar kaip nors kitaip isisaugoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 01, 23:16)
O jau raidziu grazumas - as noriu visu blush2.gif , o is ten kaip nors galima atsikopijuoti,  unsure.gif ar kaip nors kitaip isisaugoti? blush2.gif

Taigi kaip visada - atsidarai norimą paveiksliuką, spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Save As. Elementarno, Vatson biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti apie siūlus.

Minėjot, kad pigūs siūlai dažo, o geri yra DMC, Anchor..

Tai va, apziūrėjau savo siūlus ir pastebėjau, kad pas mane pagrinde yra visi MULINE, tai geri ar blogi skaitosi?

Beje, turiu keletą ir "RainBow", bet labai veliasi.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 01, 11:44)
Bent jau Klaipedoje senuokuose maisiuku tikrai nera...(ieskojau,kaip pamisus)

Labutis,
Seip as irgi is Klaipedos. Tai tu maiseliu, gerai zinau, kad yra bazeje (ten nuo pieno kombinato iejus, pries saldainiu ir sausainiu sandeli yra kitas (berods zalios durys, jei neperdaze), tai ten visokiu maiseliu yra, didesniu, mazesniu. Ten prekes lauko prekybai- vienkartiniai indai, kaineles, maisai siukslems,stai tokiu uzspaudziamu maisiuku ir visokiu kitokiu prekiu....). Pries gera pusmeti ten pirkau - tada pirkau ne siuliukams....
.
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 02, 00:56)
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti apie siūlus.

Minėjot, kad pigūs siūlai dažo, o geri yra DMC, Anchor..

Tai va, apziūrėjau savo siūlus ir pastebėjau, kad pas mane pagrinde yra visi MULINE, tai geri ar blogi skaitosi?

Beje, turiu keletą ir "RainBow", bet labai veliasi.

As taip pat siuvineju su tokiais siuliukais. Man tai nesidazo. Na labai karstoj temeraturoj neskalbiu. Gal tada dazytu????
Atsakyti