Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(etaeta @ 2008 07 01, 12:21)
Sveikos siuvinetojos, norejau paklausti gal kuri esate siuvinejusi si paveiksla, reikia pagalbos.  ax.gif

Aš siuvinėjau biggrin.gif Mielai padėsiu, jei tik galėsiu kuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 01, 08:50)
Klajokle, na kazin o ju ar nera didziuosiuose centruose  g.gif  g.gif kazkada tikrai pirkau uogu saldymui, irgi labai patogu ...man atrodo prekybcentry tada pirkau  smile.gif

Nu pr.centr. tai dar niekad neteko matyt g.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 07 01, 09:40)
Aš siuvinėjau  biggrin.gif  Mielai padėsiu, jei tik galėsiu kuo  4u.gif

Kur galima rasti sita grozi??? bigsmile.gif Faina dovana kaledoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 01 liepos 2008 - 12:40
QUOTE(Loretoidas @ 2008 07 01, 12:40)
Aš siuvinėjau  biggrin.gif  Mielai padėsiu, jei tik galėsiu kuo  4u.gif

as irgi noreciau sio grozio schemos i diana.budriene@gmail.com aciuks.gif aciu is anksto
Atsakyti
Klajokle, parašyk kur - išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 07 01, 14:49)
Klajokle, parašyk kur - išsiųsiu  4u.gif

Parasiau jums i a/z 4u.gif
Atsakyti
Įsirėminau kelis darbukus (kainavo nemažai), turėsiu kuom džiaugtis. Kiti pas sesę, vėliau foto įkelsiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 01, 15:04)
Įsirėminau kelis darbukus (kainavo nemažai), turėsiu kuom džiaugtis. Kiti pas sesę, vėliau foto įkelsiu

user posted image

super grazus darbas.... mane labai zadi konturiniai darbai thumbup.gif as vis neissirenku kurio konturinio darbelio sau noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 07 01, 11:49)
Klajokle, parašyk kur - išsiųsiu  4u.gif

briunete222@yahoo.com,aciukas 4u.gif
Atsakyti
Pauksciuk, noriu paklausti - o tas baltas fonas tavo paveikslelyje medziaga?ant kurios siuvinejai? blush2.gif Labai graziai atrodo thumbup.gif
labai fainiai iremintas. Mano darbus tai vyras remina pats, net neisivaizduoju kaip profesionalai remina ir kiek medzegos reikia palikti darbelio krastam g.gif
Atsakyti
http://public.fotki....imas/medis.html
Gal kas mate kur sitas randasi?Schema turiu,bet rakta ziuriu neparsisiunciau doh.gif ,o is kur siunciau nebepamenu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Rne @ 2008 07 01, 15:54)
Pauksciuk, noriu paklausti - o tas baltas fonas tavo paveikslelyje medziaga?ant kurios siuvinejai? blush2.gif Labai graziai atrodo thumbup.gif
labai fainiai iremintas. Mano darbus tai vyras remina pats, net neisivaizduoju kaip profesionalai remina ir kiek medzegos reikia palikti darbelio krastam  g.gif

Fonas medžiaga, ji rusvos spalvos

Man patiko kaip įrėminta, jokių kliurkų ir daug pakonsultavo kai atnešiau darbus rėminimui thumbup.gif
Atsakyti
Siandien ir as nulekus i baze nusipirkau tokiu maiseliu siulams thumbup.gif Mokejau 2.40 uz simta vnt.
Atsakyti