Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Štai dar šiek tiek nematytų raidžių

Raidynas1

Raidynas 2
Atsakyti
Rne, dekui uz ideja del siulu laikymo, tikrai super 4u.gif o dabar dar vienas klausimelis ...tavo roze, kuria siuvineji ....tu ja siuvineji su dviem siuliukais ar trimis? g.gif man kazkaip neramu darosi, prie musu schemos parasyta kad su dviem siuvineti, bet niekad nesiuvinejau su dviem, daros neramu, kad nebutu per "skysta" verysad.gif
Atsakyti
As siulus irgi taip pat maiseliuose laikau, bet dar esu nusipirkusi DMC toki zieda.. tai visi maiseliai ant jo suverti smile.gif.... kazkaip tada maziau vietos uzima, neissibarsto ir labai lengva surasti norima spalva, jei numeriai is eiles sudeti.
Beja, maiselius pirkau senukuose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 01 liepos 2008 - 07:53
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 01, 08:37)
Rne, dekui uz ideja del siulu laikymo, tikrai super  4u.gif o dabar dar vienas klausimelis ...tavo roze, kuria siuvineji ....tu ja siuvineji su dviem siuliukais ar trimis?  g.gif man kazkaip neramu darosi, prie musu schemos parasyta kad su dviem siuvineti, bet niekad nesiuvinejau su dviem, daros neramu, kad nebutu per "skysta" verysad.gif

Sveikute,
as visus savo darbelius siuvineju su dviem gijom, nes kitaip labai daug siulu iseitu, o jei paveikslas didelis doh.gif . Na o del skystumo schmoll.gif , tai truputeli tarpais persimato medzegeles gabaliukai, bet as pora kartu isplaunu isdziovinu ir vel isplaunu, tada siulas pasidaro minkstesnis ir tada ok thumbup.gif nieko man nesimato, o siuvineju ant Aidos DMC 14
Atsakyti
Rne, didelis tau dekui, nuraminai 4u.gif nes as visad siuvinejau su trim, o dabar pradejau tikrai labai dideli paveiksla...ir dar nesimato ten nieko normaliai (ta prasme, atrodo dar kazkokia makalyne), plius pradzioj spalvos pastelines, tai jau as pradejau nerimaut, kad ten is viso nieko nesimatys doh.gif g.gif
Atsakyti
sekmes darbuose 4u.gif as pabaigsiu savo roze..dar esu prisizadejus nunerti pora serveteliu ir tada imsiuos didelio paveikslo biggrin.gif , labai laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Rne, dekui uz sekme, prireiks doh.gif lotuliukas.gif o tau irgi greiciau pabaigti pradetus darbus, kad galetum imtis didelio ...o beje, koki dideli zadi siuvineti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 01, 10:40)
Rne, dekui uz sekme, prireiks  doh.gif  lotuliukas.gif o tau irgi greiciau pabaigti pradetus darbus, kad galetum imtis didelio ...o beje, koki dideli zadi siuvineti?  g.gif

is pradziu galvojau kad kalnus siuvinesiu, bet po to merginos nuorodu pridejo dideliu paveikslu, tai kai paziurejau, galva apsisuko, ten tiek visokiu groziu doh.gif
vyras man greiztai uzdraude siuvineti geles lotuliukas.gif sako kiek galima, tai nusimato gamtos motyvais arba mergina kokia biggrin.gif
O seip turiu schemute nuogo vyro thumbup.gif bet turbut vyras nesutiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rne, tada zinau kompromisa, siuvinek ir nuoga vyra ir nuoga moteri biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 07 01, 05:52)
As siulus irgi taip pat maiseliuose laikau, bet dar esu nusipirkusi DMC toki zieda.. tai visi maiseliai ant jo suverti smile.gif.... kazkaip tada maziau vietos uzima, neissibarsto ir labai lengva surasti norima spalva, jei numeriai is eiles sudeti.
Beja, maiselius pirkau senukuose..

Bent jau Klaipedoje senuokuose maisiuku tikrai nera...(ieskojau,kaip pamisus)
Atsakyti
Klajokle, na kazin o ju ar nera didziuosiuose centruose g.gif g.gif kazkada tikrai pirkau uogu saldymui, irgi labai patogu ...man atrodo prekybcentry tada pirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos, norejau paklausti gal kuri esate siuvinejusi si paveiksla, reikia pagalbos. ax.gif
user posted image
Atsakyti