Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Džeinė @ 2008 06 30, 09:14)
ax.gif  galiu ir aš atsakyt, tikrai nesusivelia, labai patogu, kai lieka koks siulo galiukas, ji isidedi ir nepasimeta ir nesusimaišo, o vėliau jei prireikia kokiem dviem kryžiukam tos spalvos, nebereikia kirpt iš naujo  smile.gif
man tas laikymo budas labai  patiko thumbup.gif

Labutis,
Aciu, tau, dzeine. Manau pabandysiu ir as taip susidelioti siuliukus. Nes man jau pabodo tos mano kasos.
aciuks.gif
Atsakyti
Mergytės, skaičiukų blush2.gif Prašau prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 06 30, 14:53)
Mergytės, skaičiukų  blush2.gif Prašau prašau  ax.gif

nu bet jau tų raidynų jau tieeeek čia buvo duota, biški biški tik atgal paeik ir rasi. Galėsi ir su liniuote aukštį išsimatuoti raidžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 30, 09:14)
ax.gif  galiu ir aš atsakyt, tikrai nesusivelia, labai patogu, kai lieka koks siulo galiukas, ji isidedi ir nepasimeta ir nesusimaišo, o vėliau jei prireikia kokiem dviem kryžiukam tos spalvos, nebereikia kirpt iš naujo  smile.gif
man tas laikymo budas labai  patiko thumbup.gif

Dzeine dekui drinks_cheers.gif. Istiesu geras dalykas, nes nei susivelia ir siulu susitaupo, o lapeli su siulu kodu su lipnia juosta priklijuoju ant maiselio virsaus ax.gif taip lengva surasti thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
aš va vienai merginai bandžiau išsiųsti nuogos moters schemutę į one,bet ten nusiųsti kokį faila yra tikra bėda,tai va,emailas-išdykėlė,gal turi kokį kita e-adresiuka?jei ne,tada iš bėdos sukelsiu čia į foruma smile.gif
Atsakyti
user posted image
na bandau parodyti kokia tvarka mano siuliuku siuvinejimo ir kaip juos laikau ax.gif
ir naujausias dar nebaigtas darbelis blush2.gif bus roze
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 06 30, 17:32)
Dzeine dekui drinks_cheers.gif. Istiesu geras dalykas, nes nei susivelia ir siulu susitaupo, o lapeli su siulu kodu su lipnia juosta priklijuoju ant maiselio virsaus ax.gif taip lengva surasti thumbup.gif

mirksiukas.gif
o aš ant maišelio užrašau numeri, su markeriu skirtu ant diskų rašyt, nenusitrina ir klijuot nereikia ax.gif
Atsakyti
rožę iškart pažinau drinks_cheers.gif
o siūliukai laikomi tikrai labai originaliai ir išradingai thumbup.gif manau,kad tikrai patogu
Atsakyti
o kur tuos lipnius maišelius galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 06 30, 19:47)
o  kur tuos lipnius maišelius galima nusipirkti?  ax.gif

As perku maiselius ten kur buna rastines priemones, tusinukai ir panasiai, pasiklausineti reikia. O jie susispaudziami ir kaina ten tokia: 3litai uz 100 veinetu - bent as taip mokejau neseniai
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2008 06 30, 15:51)
sveikutės smile.gif
aš va vienai merginai bandžiau išsiųsti nuogos moters schemutę į one,bet ten nusiųsti kokį faila yra tikra bėda,tai va,emailas-išdykėlė,gal turi kokį kita e-adresiuka?jei ne,tada iš bėdos sukelsiu čia į foruma smile.gif

Labuka.Cia man turejai siusti.tai kaip tau lengviau gali ir cia sudet arba siust kitu adr briunete222@yahoo.com
Atsakyti
Labutis,
Rne, dabar kai pamaciau dar ir tavo siuliuku nuotrauka, tai jau visai susigundziau, kai tik grysiu i Lietuvele brangia, tuoj begsiu i baze maisiuku pirkti. Dabar ta savaite iki keliones taip ilgai truks, nes jau taip susiviliojau.
sunglasses2.gif
Atsakyti