Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(viktem @ 2008 06 29, 23:12)
Labutis,
Rne, man labai ydomus tavo siuliuku laikymo budas. Norejau dar paklaust ar jie taip nesusivelia? g.gif  Nes zinau, kad auksines grandineles maiseliuose susivelia ir labai. Taip, siuliukai ne grandinele, bet klausimukas vis vien kyla.

ax.gif galiu ir aš atsakyt, tikrai nesusivelia, labai patogu, kai lieka koks siulo galiukas, ji isidedi ir nepasimeta ir nesusimaišo, o vėliau jei prireikia kokiem dviem kryžiukam tos spalvos, nebereikia kirpt iš naujo smile.gif
man tas laikymo budas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2008 06 28, 14:08)
Merginos gal kartais kas turit šio paveikslo schemą ?

user posted image

O aš vistiek šių labiau noriu, tad pakartoju klausimą/prašymą - gal vis dėlto kuri nors turite? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif oho, tik nebuk savaitgali ir va kiek nauju talentu radau biggrin.gif sveikos visos prisijunge ... 4u.gif

Marlem, labai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

Zhuvycia, superinis paveikslelis!!! nematytas toks, is kur istraukei tu ji? g.gif biggrin.gif o schemos ir as noreciau ... blush2.gif
Atsakyti
[quote=bugyte,2008 06 30, 09:25]
O aš vistiek šių labiau noriu, tad pakartoju klausimą/prašymą - gal vis dėlto kuri nors turite? smile.gif

Na ką Bugyte teks pirkt rinkinuką , nes niekas schemos neturi. verysad.gif Aš jau baigiu save įkalbėt,tik ta kaina mane šiek tiek gazdina . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2008 06 30, 10:39)
Na ką Bugyte teks pirkt rinkinuką , nes niekas schemos neturi. verysad.gif Aš jau baigiu save įkalbėt,tik ta kaina mane šiek tiek gazdina . biggrin.gif

O kur jis parduodamas??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 06 29, 22:17)
Aš tai kelis kartus nešiau į Zamenhofo g-vę, o vieną kartą pabandžiau Šv. Gertrūdos g-vėj (veiksmas - Kauno Senamiestyje). Kol kas jokių ypatingų nusiskundimų neturiu, tik kainos mane vis vien gasdina.... frusty.gif

Aišku 4u.gif Kainos tai tikrai didelės blink.gif aš už mažą paveiksliuką be paspartą sumokėjau 23lt.Atrodo nedaug, bet jei paveikslėlis būtų didesnis ir dar kokie du paspartai dėtusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 06 30, 10:42)
O kur jis parduodamas???  bigsmile.gif

Taigi tavo pacios nuorodoje yra, kad www.kasiulai.lt parduodamas jis. Paieškok.

O čia nuoroda visoms, kurioms patiko spalvotosios šokėjos, nes visoms išsiuntinėti į e-mailus nelabai turiu kada. Nebent kuriai neišeis parsisiųsti...

Spalvotos šokėjos
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 06 30, 10:42)
O kur jis parduodamas???  bigsmile.gif

www.Kasiulai.lt Maia rinkiniai
Atsakyti
user posted image
gal galima man butų šių šokėjų schemą biggrin.gif
Papildyta:
atsiprašau neišeina įdėt nuotraukos. Bandau nuorodąŠokėjos
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 06 30, 12:17)
user posted image
gal galima man butų šių šokėjų schemą biggrin.gif
Papildyta:
atsiprašau neišeina įdėt nuotraukos. Bandau nuorodąŠokėjos

Paskaityk dviem postais aukščiau mirksiukas.gif Yra nuoroda būtent į šitą schemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 06 30, 12:32)
Paskaityk dviem postais aukščiau  mirksiukas.gif Yra nuoroda būtent į šitą schemą  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 30, 11:39)
Taigi tavo pacios nuorodoje yra, kad www.kasiulai.lt parduodamas jis. Paieškok.

QUOTE(Linnaa @ 2008 06 30, 11:49)
www.Kasiulai.lt  Maia rinkiniai

Oba geras niekad nepastebėjau blush2.gif nors teisybę pasakius nelabai po rinkinukus šniukšinėjau nes kainos tai tikrai nemažos, jau geriau iš interneto schemutes pasirinkti smile.gif bet palauksiu pora mėnesiukų ir jei nepraeis "kaip aš jų noooriu" gal reiks pagalvoti apie pirkimą rolleyes.gif
Atsakyti