Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

labas rytas mielos siuvinėtojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 29, 10:19)
Kur vyšnikes naudosi?
Vyšnios išsiuvinėtos ant staltiesės-takelio... blush-anim-cl.gif

QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 29, 11:50)
debrecene nebuvo, o va zardej tada reiks dar paziuret, dekui pauksciuk  mirksiukas.gif
O kokios spalvos tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 06 29, 15:42)
O kokios spalvos tau reikia?

4302, B4013 ir B3019 va situ man reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 29, 16:31)
4302, B4013 ir B3019 va situ man reikia  ax.gif
Aš turiu kažkokį DMC auksinį... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos-kryziuotojos biggrin.gif seniai rasiau...sauniu darbu prisiuvinejot visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif ........paskaitineju temele,seku jusu diskusijas.
Noriu pasirodyti ir as, ka siuo metu siuvineju ax.gif

user posted image

sumazinau iki avarto dydzio bet vistiek tokia didele ikelia g.gif Zinoma jei kas pamenat dar siuvineju(tik darbe jau 7men.) savo juros motyva,jis jau eina i gala kai pabaigsiu pasirodysiu.Reska tavo rozes jau issiuvinejau ir padovanojau-ACIU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 29 birželio 2008 - 19:30
QUOTE(egle.k @ 2008 06 29, 20:21)
Sveikos siuvinetojos-kryziuotojos biggrin.gif seniai rasiau...sauniu darbu parisiuvinejot visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif ........paskaitineju temele,seku jusu diskusijas.
Noriu pasirodyti ir as ka siuo metu siuvineju  ax.gif

user posted image
sumazinau iki avarto dydzio bet vistiek tokia didele ikelia  g.gif

Sveika smile.gif Ar paveikslėlis kartais čia ne iš naujo lietuviško žurnalo Siuvinėjimas kryželiu? g.gif Man jis labai gražus wub.gif Kai įgusiu, imsiuos jį siuvineti blush2.gif

Kaunietės, kur jūs rėminant savo darbelius? Į mano postą, taip niekas ir neatsakė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2008 06 29, 21:32)
Sveika  smile.gif Ar paveikslėlis kartais čia ne iš naujo lietuviško žurnalo Siuvinėjimas kryželiu?  g.gif Man jis labai gražus  wub.gif Kai įgusiu, imsiuos jį siuvineti  blush2.gif

Kaunietės, kur jūs rėminant savo darbelius? Į mano postą, taip niekas ir neatsakė  verysad.gif

Tikrai taip is to zurnalo-bus mamai dovanu birthday.gif
Atsakyti
Aciu, malram . Visgi, pagalvojau,kad imsiuosi siuvineti ta mergina su skrybelaite, kur atsiuntet pirmu kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2008 06 29, 20:32)
Kaunietės, kur jūs rėminant savo darbelius?
Aš tai kelis kartus nešiau į Zamenhofo g-vę, o vieną kartą pabandžiau Šv. Gertrūdos g-vėj (veiksmas - Kauno Senamiestyje). Kol kas jokių ypatingų nusiskundimų neturiu, tik kainos mane vis vien gasdina.... frusty.gif
Atsakyti
noreciau ir as sokanciu merginu...jei galima i aura789@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 06 28, 10:10)
As asmeniskai siulus laikau uzspaudziamuose maiseliuose, o ant maiselio virsaus priklijuoju koduka spalvos, viska susidedu i dezute ir po to jei reikia kokio tai tik rankom berbrauki virsu ir isitraukiu, ir seip patogu kai atskiri gijas tai dar keturios lieka tai paprasciausiai imeti i maiseli ar tarkim nedidelis galiukas blush2.gif ,be to mano maze laksto aplink, karta pasiciupo maisiu ir tiesiai i burnyte,  doh.gif ir siulai sveiki ir sausi lotuliukas.gif
gal kam patiks ta ideja ax.gif

Labutis,
Rne, man labai ydomus tavo siuliuku laikymo budas. Norejau dar paklaust ar jie taip nesusivelia? g.gif Nes zinau, kad auksines grandineles maiseliuose susivelia ir labai. Taip, siuliukai ne grandinele, bet klausimukas vis vien kyla.
Papildyta:
QUOTE(Brno @ 2008 06 28, 10:51)

Merginu norejau paklausti - kur ir kaip isitaisiusios siuvinejat? A prie stalo, ar fotely, ar ant lovos? Nes as jeigu ilgiau pasedziu, tai ima nugara ar spranda skaudeti, vis atrodo kad nepatogu. Jau visaip isbanziau, bet vis tiek viska paskausta ir tada einu prasyti MB masaziuko  ax.gif

Perskaiciau, tavo klausimeli, ir biggrin.gif . Tuoj apie save pagalvojau. Tas sedejimas tai tikrai vargas. Namie turiu geriausia foteli, atsilenkianti, net jei nori gulet gali. Zinoma jis ir vyrui ir dukrai patinka, bet zino, kad jame sedziu as. Bet koks jis patogus bebutu ne tik nugara bet ir uzpakalis paskausta. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na o kai jau paskausta, tai ir siuvinejimai baigti (kuriam laikui).
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

senokai buvau užsukusi, žiūriu vardų naujų atsiradę... Prispyrė reikalas vėl pasiuvinėt ax.gif O kadangi be mano žinios kompas buvo perinstaliuotas, tai mano lobynai dingo... sad.gif
Labai prašau, gal iki vakaro kas galėtų įmesti alfabeto gražių schemučių? Konkrečiai skaičių reik, kokių 25-30 langiukų aukščio. Būčiu dėkinga.. El. p. linajask@gmail.com
Atsakyti