Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(guziukas @ 2008 06 28, 15:24)
As cia del laistymo mastau.gif o kaip atrodo tie rasos lasiukai,kai isvidaus aprasojes vazonelis,na permatomas tas g.gif

nu taip ir atrodo biggrin.gif aprasojęs iš vidaus, kaip koks butelis ar stiklainis aprasoja kai drėgnas būna. tik vat kad vieniems rasoja tie vazonai, kitiems ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 06 28, 14:50)
Va mano gelyte blush2.gif
Tik galvoju o kas cia islindo g.gif Saknis gal blush2.gif bet ji perluzus keliose vietose verysad.gif
Aha,tas pats mirksiukas.gif rojaus soduose vakar bandziau narsyt,bet kazkaip nelabai ka radau,nu gal jau akys merkes,reik prasyt kad kas su vaikais usimtu kokias dvi valandikes,tai galesiu paskaitineti mirksiukas.gif

Ten saknis,jei ji tau netrugdo gali palikti. Jei trugdo patrumpink siektiek ir patepk cinamonu arba anglimi.
Atsakyti
Oi mergytes kokios jus zinoves thumbup.gif visad kreipsiuos i jus mirksiukas.gif
Man ta saknis netrukdo,bet bijau kad vaikai nenutemtu unsure.gif nu primokiau tai gal nieko,o maziausioji nedasiekia dar thumbup.gif katik atejo giminaite,tai sunus iskaarto sako ateik cia ziurek matai gele,matai sakni,nebandyk liesti lotuliukas.gif o jai 21 metas lotuliukas.gif Geras mokytojas mano mirksiukas.gif
Zodziu stovi mano gelyte ramiai,ir nelieciu as jos,nes aprasojas vazonelis is vidaus gerai thumbup.gif
Atsakyti
kur dingo visos panos? g.gif kur pleputės biggrin.gif kažkaip nebejauku čia, įsijungi, o nieko naujo lotuliukas.gif kaži kaip merga? unsure.gif

vat nieks nepasakė nė žodžio apie mano phaleanopsi "oncidiuma" lotuliukas.gif o aš stengiaus tik grįžus nufotkint blush2.gif

gerai, papasakokit kaip ten jums sekas žiedkočius augint?
kaip sekas panelei, kuriai keikis ant žiedkočio auga, o ji bijojo kad gėlėi kažkas blogai thumbup.gif pamenu tą stebuklingą gėlę, mes pronozavom kad tas keikis pražys biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
atėjau ir aš paskaitaliot.
Rena labukas mirksiukas.gif

Nusipirkau šiandien pirmą orchę sau wub.gif
Laaaaaaaaaaaaaaabai gražią wub.gif
Gaila fotikas išvykęs atostogaut - pafotkinčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 19:10)
kur dingo visos panos?  g.gif  kur pleputės  biggrin.gif  kažkaip nebejauku čia, įsijungi, o nieko naujo  lotuliukas.gif  kaži kaip merga?   unsure.gif

vat nieks nepasakė nė žodžio apie mano phaleanopsi "oncidiuma"  lotuliukas.gif  o aš stengiaus tik grįžus nufotkint  blush2.gif

kaip sekas panelei, kuriai keikis ant žiedkočio auga, o ji bijojo kad gėlėi kažkas blogai  thumbup.gif  pamenu tą stebuklingą gėlę, mes pronozavom kad tas keikis pražys  biggrin.gif  4u.gif

Nedingo,nedingo.mano kompas tai uzluzes,tai kaip galiu paletkavotis mega_shok.gif cry.gif cray.gif .Kitos savaites pabaigoj zadejo pjau grazinti sutaisyti.buckis vioms mergickoms.NELIUDEKIT. gathering.gif alc.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 birželio 2008 - 19:37
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 19:10)
kur dingo visos panos?  g.gif  kur pleputės  biggrin.gif  kažkaip nebejauku čia, įsijungi, o nieko naujo  lotuliukas.gif  kaži kaip merga?   unsure.gif

as pries kelias dienas atsidariau ziedkociu indeli ziuriu auga, stiebiasi - na ka pasidziaugiau ir nutariau juos pradedinti doh.gif ir aisku uzmirsau, o siandien radau supuvusius doh.gif nu ir gerai pagalvojau geriau lauksiu keikibosto bigsmile.gif
Atsakyti
Niu tai va tox durnas klausymas dabar pasistojo, jei orchė stovi prie lango ir tas langas atidaromas kartais , blogai ania ?
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 06 28, 21:34)
Niu tai va tox durnas klausymas dabar pasistojo, jei orchė stovi prie lango ir tas langas atidaromas kartais , blogai ania ?

nieko tokio
Papildyta:
cia mano naujoke smile.gif biski jau yra nuzydesjusiu zieduku, bet tokie neiprasti ziedai, kad susigundziau 22 orche isigyti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau siandien seniuose nukainuota orchideja. mano pirmoji tokia gelyte bus wub.gif Tik nesuprantu kokia cia jos rusis, todel nezinau ir kaip priziureti biggrin.gif
Pagelbekit jei galit. Ant etiketes raso: ORCHIDEJA 'DENDR' o to ismeigto lapelio ja nebebuvo sad.gif

user posted image

o normalu, kad tie tokie kaip paplatejimai stiebo tokie susirauksleje? Cia nieko?

user posted image

Stiebas jos dar nenudziuves, tai turbut nupjaut nereikia dar g.gif O saknys cia geros jos? biggrin.gif

user posted image

laaaaabai laukiu is jusu ziniu, kaip man ja toliau priziureti
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 21:25)
as pries kelias dienas atsidariau ziedkociu indeli ziuriu auga, stiebiasi - na ka pasidziaugiau ir nutariau juos pradedinti  doh.gif ir aisku uzmirsau, o siandien radau supuvusius  doh.gif  nu ir gerai pagalvojau geriau lauksiu keikibosto  bigsmile.gif

gerai, jei tau gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 21:57)
nieko tokio
Papildyta:
cia mano naujoke  smile.gif biski jau yra nuzydesjusiu zieduku, bet tokie neiprasti ziedai, kad susigundziau 22 orche isigyti  thumbup.gif

bet kur jūs tokių randat doh.gif aš jau užsivedžiau kaip...bet dabar jau darysiu ilgą pertrauką pirkimų biggrin.gif popinsiu turimas, laiksiu žiedų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 28 birželio 2008 - 21:19
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 22:16)
bet kur jūs tokių randat  doh.gif aš jau užsivedžiau kaip...bet dabar jau darysiu ilgą pertrauką pirkimų  biggrin.gif  popinsiu turimas, laiksiu žiedų  wub.gif

o as labai laukiu tu naujokiu is belgijos, kurias per skm uzsakinejom assa.gif assa.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 22:08)
Sveikos. Nusipirkau siandien seniuose nukainuota orchideja. mano pirmoji tokia gelyte bus  wub.gif  Tik nesuprantu kokia cia jos rusis, todel nezinau ir kaip priziureti biggrin.gif
Pagelbekit jei galit. Ant etiketes raso: ORCHIDEJA 'DENDR' o to ismeigto lapelio ja nebebuvo sad.gif

user posted image

o normalu, kad tie tokie kaip paplatejimai stiebo tokie susirauksleje? Cia nieko?

user posted image

Stiebas jos dar nenudziuves, tai turbut nupjaut nereikia dar  g.gif  O saknys cia geros jos? biggrin.gif

user posted image

laaaaabai laukiu is jusu ziniu, kaip man ja toliau priziureti

pievas ant tos etiketes raso, na ta gelyte man atrodo vandeni senai maciusi g.gif bulves jos siaubingai susirauksleje
Atsakyti