Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 28, 09:24)
1. papurskaliok is virsaus orines saknis ir substrata.
2. galimi keli variantai:
a) gal senas lapas tiesiogsensta ir vysta.
cool.gif tai gali buti puvinio reiskinys
c) gali buti per mazai dregmes
d) gali buti kad pakaito sauleje
Papildyta:

1.Supratau, ačiū 4u.gif
2. Galvoju, kad vis dėl to bus per mažai drėgmės. Bandysiu purškaliot ax.gif
Atsakyti
gal galit isverst sita pastraipele ax.gif
"Улитки и слизни поедают по ночам листья и корни орхидей. Меры борьбы- опускание горшка в воду, нагретую до 40-45 градусов, поливка раствором метальдегида(чайная ложка на литр), присыпание корней порошком метальдегида при пересадке."

aciukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 09:35)
Mano vienas apdulkintas phaliko ziedelis nuvyto ir nukrito, o kitas nuvyto, bet pradejo kotas storeti  thumbup.gif

LABAS RYTAS 4u.gif Mano abu žiedukai sekmingai apsimylėjo blush2.gif bet dabar net susierzinau, juk sueksperimentavau su nepersodintom gėlėm, kas jei poros mėn. reiks gelbėt doh.gif
Merginos, ar kuri bandėt skim siūlomą ampulėlę su simbioziniu grybu???
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 28, 10:09)
gal galit isverst sita pastraipele ax.gif
"Улитки и слизни поедают по ночам листья и корни орхидей. Меры борьбы- опускание горшка в воду, нагретую до 40-45 градусов, поливка раствором метальдегида(чайная ложка на литр), присыпание корней порошком метальдегида при пересадке."

aciukas 4u.gif

Sraiges naktimis valgo lapus ir saknis. Kovoti reikia laikant ochideja 40-45 laipsniu vandenyje. Lastyti metaldegido tirpali (1 arbatinis saukstelis litrui), jeigu noresite persodinti reikia ir saknis apibarstyti metaldigidu.

Nuo saves ax.gif : padekite nakciai arba zalio salotu lapa, arba bulves gabala. Sraiges islenda, susigundo. Dar siule vatos gabaliuka aluje pamirkyta padeti, bet butinai ant kokio plasmasiuko, kas nepatektu alus ant saknu.

Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kvepiantis dendrobis beveik prazydo assa.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 28, 10:50)
Mano kvepiantis dendrobis beveik prazydo  assa.gif

Labai gražu wub.gif O jau kai kvepia, tai visai nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 28, 07:22)
Sraiges naktimis valgo lapus ir saknis. Kovoti reikia laikant ochideja 40-45 laipsniu vandenyje. Lastyti metaldegido tirpali (1 arbatinis saukstelis litrui), jeigu noresite persodinti reikia ir saknis apibarstyti metaldigidu.

Nuo saves ax.gif  : padekite nakciai arba zalio salotu lapa, arba bulves gabala. Sraiges islenda, susigundo. Dar siule vatos gabaliuka aluje pamirkyta padeti, bet butinai ant kokio plasmasiuko, kas nepatektu alus ant saknu.

Sekmes! mirksiukas.gif

aciu labai drinks_cheers.gif sedziu darbe tai nera kas isvercia blush2.gif sianakt gaudysiu sraiges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 28, 11:03)
aciu labai drinks_cheers.gif  sedziu darbe tai nera kas isvercia blush2.gif sianakt gaudysiu sraiges lotuliukas.gif

eisi i medziokle? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai negi nei viena negalit mn padeti apsispresti g.gif pirkti ar nepirkti man ta nukainuota orchideja, ar uzauginsiu as ja biggrin.gif
Atsakyti
Panos Klaipėdos Ermitaže visoms gėlėms 25 proc. nuolaida nuo šiandien iki liepos 7d.

user posted image

thumbup.gif clap_1.gif bis.gif ir orchių gan nemažai prikrauta wub.gif nežinau, gal ir kituose miestuose ta akcija g.gif ir aš prigriebiau viena didčkę, kuri 49,99 Lt kainavo, ir gavau 12,50 Lt nuolaidą rolleyes.gif ax.gif neblogai ane biggrin.gif

va nuotraukytės, tik ji realiai atrodo tamsiai violetinė, o čia atrodo tokia purpurinė unsure.gif

user posted image

čia daugiau foto yra http://public.fotki....0080628019.html jei kam įdomu blush2.gif nenoriu baisiai girtis, bet jau laiminga esu biggrin.gif

čia phalikas kaip suprantu? wub.gif o ant celofano užklijuota ir parašyta oncidium biggrin.gif http://public.fotki....0080628007.html o apačioj vazone štai toks paveiksliukas lotuliukas.gif http://public.fotki....0080628010.html kaip man patinka kai žmonės išmano savo darbą lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 11:04)
Tai negi nei viena negalit mn padeti apsispresti  g.gif pirkti ar nepirkti man ta nukainuota orchideja, ar uzauginsiu as ja biggrin.gif

kokią? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 28 birželio 2008 - 10:30
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 28, 07:50)
Mano kvepiantis dendrobis beveik prazydo  assa.gif

o jau grozis koks blink.gif wub.gif
kai turesi keikiuka, turesi perleist man blush2.gif
Atsakyti
Zinau kur vaziuosiu po darbo biggrin.gif i ermitazha!!!! doh.gif
Atsakyti