Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 07, 11:38)
Atleiskit, kad neperskaicius temu klausiu, bet ar man ta savo,oij vyro biggrin.gif, orchideja dabar jau ir persodint,ar dar palaukt, ir is kur tu kokoso plausu gaut, zieves tai dar miske kur pasilupsiu biggrin.gif ir ar didesni vazona nupirkt? Ir dar kvailas klausimelis, cia kur ta nuotrauka, kur pries kelias zinutes rasiau, kad norejau tokios, bet neradau, tai ar ji ten nenulenkta paprasciausiai, kad taip graziai atrodo, nu jau gal as cia nusisnekejau  doh.gif  Zodziu kaip vadinasi ta gelyte? tuoj foto vel idesiu.
Papildyta:
Sita

dabar nieko jai nedaryk, tegu sau auga ir zydi mirksiukas.gif o substrato gali uzsisakyt internetu www.orchidejos.lt vilniuj merginos sake yra pirkt kazkokioj parduotuvej, bet mazesniuose miestiose nera verysad.gif gali imt stambu substrata epifitinems orchidejoms arba persodinimo rinkini, i ji ieina ir didesnis vazonas.
o dabar tik dziaukis gelyte, rink informacija ir nesuk sau galvos apie persodinima, nes jai sito dabar tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
ta rinkini persodinimui ir as ziuriu. jauciu pasiimsiu ir turesiu juk valgyt nepraso... nes tikiu kad manoji dar zydes o persodinima darysiu nebent extra atvejis bus ir kas nors negero nutiks... aisku user posted image geriau jau nenutiktu
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 07 07, 11:51)
ta rinkini persodinimui ir as ziuriu. jauciu pasiimsiu ir turesiu juk valgyt nepraso... nes tikiu kad manoji dar zydes o persodinima darysiu nebent extra atvejis bus ir kas nors negero nutiks... aisku user posted image geriau jau nenutiktu

tai kad taviskis grozis dar et nebaige zydet lotuliukas.gif

o as pasigirsiu, kad mano persodintasis falenopsiukas kazka augina, jauciu kad nauja orine saknyte thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, ka patartumet?
Nusipirkau sian maximkoj tokia didele grazia orchyte nukainota. Daug ziedu jau nuleipe, bet dar turi pumpuriuku ir is akutes kazka dar augina dviejose vietose, gal dar sakau ziedkociai bus. Tai va, mastau kaip man cia ja geriau pasirupint. Ji man atrodo nei perlaistyta, nei perdziuvus per daug, saknys lyg ir nieko, bet gal as ko neiziuriu g.gif Siaip padaryciau jai karsta dusa, bet bijau, kad nesupudyciau, gi as jos nepersodineju-nematau viso vaizdelio saknu.

Ir dar dilema-kur ja stayt. Turiu rytines ir vakarines palanges. Vakarines tai jau tikrai ne, nes ten saule juodai nuo pirmos val. iki nusileidimo kepina, nebent kambario gilumoj. O va kazi ar ant rytines jai nebus per daug saules? Priesais dar yra istiklintas balkonas, bet saule kildama tai pasviecia iki kokios 11 val ir tiesiogiai, mat aukstas penktas, niekas neuzstoja. Gal ir reiktu giliau. Ka manot?
Atsakyti
O kur galima vilniuje nusipirkt ta rinkinuka orchideju persodinimui, be internetines parduotuves,jei kas zinot? Idomu kiek pristatymas kainuotu i Druskininkus per internetine parduotuve, jauciu nepigiai, gal per drauge reikia uzsisakyt. Visai neblogas dalykelis, skaitineju www.orchidejos.lt

Ir kiek toj svetainej graziu gelyciu yra... oij turesiu ka veikt apie jas domedamasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 07 liepos 2008 - 14:14
QUOTE(aistukas @ 2008 07 07, 11:57)
Mergytes, ka patartumet?
Nusipirkau sian maximkoj tokia didele grazia orchyte nukainota. Daug ziedu jau nuleipe, bet dar turi pumpuriuku ir is akutes kazka dar augina dviejose vietose, gal dar sakau ziedkociai bus. Tai va, mastau kaip man cia ja geriau pasirupint. Ji man atrodo nei perlaistyta, nei perdziuvus per daug, saknys lyg ir nieko, bet gal as ko neiziuriu g.gif Siaip padaryciau jai karsta dusa, bet bijau, kad nesupudyciau, gi as jos nepersodineju-nematau viso vaizdelio saknu.

Ir dar dilema-kur ja stayt. Turiu rytines ir vakarines palanges. Vakarines tai jau tikrai ne, nes ten saule juodai nuo pirmos val. iki nusileidimo kepina, nebent kambario gilumoj. O va kazi ar ant rytines jai nebus per daug saules? Priesais dar yra istiklintas balkonas, bet saule kildama tai pasviecia iki kokios 11 val ir tiesiogiai, mat aukstas penktas, niekas neuzstoja. Gal ir reiktu giliau. Ka manot?

ikisk pirsta i substrata ir amatysi ar jau reikia ja laistyt ar dar ne. as saviskius dendrobiumus laikau virtuvej ant palanges, ten saule sviecia pora valandu, kolkas lyg ir viskas gerai. o falenopsika kambary pastaciau ant palanges, ten saules spindulius truputi sumazina stiklintas balkonas. bet gal geriau tu pastatyk kambary ant kokio stalo, toliau nuo lango g.gif arba gali paeksperimentuot ir pastatyk ant rytines palanges, jei matysi kad vyksta kazkas negero tai patrauksi mirksiukas.gif as bent jau taip daryciau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 07, 12:13)
O kur galima vilniuje nusipirkt ta rinkinuka orchideju persodinimui, be internetines parduotuves,jei kas zinot? Idomu kiek pristatymas kainuotu i Druskininkus per internetine parduotuve, jauciu nepigiai, gal per drauge reikia uzsisakyt. Visai neblogas dalykelis, skaitineju www.orchidejos.lt

Ir kiek toj svetainej graziu gelyciu yra... oij turesiu ka veikt apie jas domedamasi smile.gif

i marijampole uz pristatyma pastu mokejau apie 6 Lt
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 07, 15:23)
ikisk pirsta i substrata ir amatysi ar jau reikia ja laistyt ar dar ne. as saviskius dendrobiumus laikau virtuvej ant palanges, ten saule sviecia pora valandu, kolkas lyg ir viskas gerai. o falenopsika kambary pastaciau ant palanges, ten saules spindulius truputi sumazina stiklintas balkonas. bet gal geriau tu pastatyk kambary ant kokio stalo, toliau nuo lango g.gif arba gali paeksperimentuot ir pastatyk ant rytines palanges, jei matysi kad vyksta kazkas negero tai patrauksi mirksiukas.gif  as bent jau taip daryciau blush2.gif

Papildyta:
i marijampole uz pristatyma pastu mokejau apie 6 Lt

As ivedziau bet koki miesta, paskui druskininkus, ir rodo tokia pacia kaina, nepriklausomai ar tai vilnius, ar tolimesnis miestas, gal tai nesamone blink.gif reiks pasiskambint paklaust. Pastu rodo kad 5,90 lt. O cia atnesa i namus lapeli, ir reikia nueit atsiimt i pasta, nu as neismanele, atleiskit man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 07, 15:27)
As ivedziau bet koki miesta, paskui druskininkus, ir rodo tokia pacia kaina, nepriklausomai ar tai vilnius, ar tolimesnis miestas, gal tai nesamone  blink.gif reiks pasiskambint paklaust. Pastu rodo kad 5,90 lt. O cia atnesa i namus lapeli, ir reikia nueit atsiimt i pasta, nu as neismanele, atleiskit man  ax.gif  4u.gif

Jei parasyta tokia kaina,tai tokia ir bus. Tu pervesi pinigus is anksto ir tikrai is taves niekas neprasys daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 07, 14:27)
Rugegele23 , ir AirS jūsų labia gražios baltos gėlytės. Dar ir aš sajoju baltą įsigyti, kai pamatysiu, kuri prilips pire širdies  wub.gif tik jau nebežinau, kur reikės statyti. doh.gif  visgi butas ne guminis.

dėl orchių ir butas guminis patampa lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti