Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Pasilaiciuose, prie 7, 8 troleibusu, 45, 46 autobusu ziedo maximkoj gelyciu parduotuvelej mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2008 07 06, 19:06)
As pirkau "Zalioj stotelej"

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 06, 20:03)

Ne. Nebandžiau... g.gif

O kokiom trąšom, mergaitės, jūs tręšiat savo orchidėjas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 06 liepos 2008 - 18:14
QUOTE(merga @ 2008 07 06, 16:10)
As tai su mielu noru,bet jau antra savaite,kaip is namu niekur neiseinu.O dabar dar dekavoju,kad kompa sutaise,tai galiu bent kiek apsipletkinti ir :turiningai pasizmoneti" lotuliukas.gif O visai noreciau bent truputi,bent trumpam kur nors islekti,kad aplinka galetciau pakeisti,bet deja,deja...tai ir popkinu savo orchytes. biggrin.gif  wink.gif

Tai varyk pas mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sumastysim ka veikt thumbup.gif ka Klaipedos r. ka Klaipeda ,juk salia biggrin.gif o ir gelyte padesi normaliai palaityti mirksiukas.gif Sian Maximoj nusiziurejau stova uz 120lt tai sakiau savaitgali ateinanti pirksiu ir desiu i ji net 7 vazonus su gelem,turetu but grazus mano kampas kambario,geletas wub.gif
Atsakyti
[/quote]

"Compo" orchidejoms. Man labai jos patinka.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 06, 19:13)

As tai siuo metu"Substral", visos gelytes puikiai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 06, 18:16)
matyt jau turejai puvini ir toks laistymas tik pagreitino jo nusibaigima g.gif
varau tolaiu tvarkytis doh.gif

doh.gif ,net nezinau buvo jau puvinys ar ne,bet numarinau.O dabar gavau dovanu kita ir bijau,kad sitai neatsitiktu tas pats. verysad.gif

Skaiciau,kad jas reikia laistyti virintu arba lietaus vandeniu,o jus liejat tiesiai is krano g.gif Kaip reiketu daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 06 liepos 2008 - 18:47
Kai dushinu, tai tiesiai is krano, kai mirkau - pastovejusiame kambaryje, kai tingiu - po kranu...
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 06, 19:57)
Kai dushinu, tai tiesiai is krano, kai mirkau - pastovejusiame kambaryje, kai tingiu - po kranu...

o kaip tresti? istisai visus metus ar tik kai zydi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 06, 13:26)
As savo orchytes maudau taip:-Sustatau jas i vonia.Tada siltu vandeniuku,silpna srove pradedu jas maudyti vis sukdama karstesni vandeni(mazdaug iki 50-55*).Taip jas dusinu apie 3-5 min.Tada i jas perkeliu i bliuda.Pripilu silto vandens,supilu trasas ir sumerkiu savo kvietkeles.Vanduo apsemia vazonelius.Tada ramia sazine einu daryti pietu tongue.gif .kol mano seimyna pietauja,as istraukiu geliukus po viena is bliudo,nuvarvinu,isvalau kosmetiniu pagaliuku lapu skroteles ir statau ant palanges biggrin.gif .O kai karstos dienos buna savo gelytes kasdien dar apipurskalioju vandeniuku ax.gif  biggrin.gif

Didelis ačiū už pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 05, 07:58)
nebijok tu to karsto duso, nepakenks jis tavo gelytem mirksiukas.gif  nebent yra isimetes puvinys. o siaip kiek skaiciau puslapy www.orchidee.ru tai ten dauguma orchideju rekomenduojama laistyt karsto duso pagalba.
as saviskes maudau tokio karstumo vandenku, kuris ir man paciai maloniai karstas, o paskui padarau truputi karstesni.vandens karstuma matuoju ranka  blush2.gif
Papildyta:
as jas nuprausciau karstu dusu, gerai pamirkyciau vandeny ir dar kaip tu sakai ant slapio keramzito pastatyciau drinks_cheers.gif  tik kad saknys nesiliestu su tais slapiais akmenukais  mirksiukas.gif sitaip gelytes tikrai turetu sulaukt kol seimininke gris mirksiukas.gif

as visada sitaip savo geliukus laistau ax.gif

aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(rena @ 2008 07 05, 13:53)
nu as be jusu vistiek negaliu  blush2.gif  user posted image
as jas visada laistau beveik kas 2sav. rolleyes.gif
idomu kaip tu jas laistai g.gif

ziema kas 2sav, vasara kas savaite, ir tai pastoviai perdziusta, kartais dazniau palieju
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 06, 18:22)
švaros diena? bigsmile.gif

na, kad systra sedejo visa men. su 2vaikais, tai zinok tik apsivalydavom ir vel bardakas (o dar 2 vaikai po 2m. su virsum doh.gif ) tai kaip ir tvarkytis nelabai apsimokejo tongue.gif

QUOTE(zuzanele @ 2008 07 06, 18:27)
Na va aš padariau gėlytei karštą dušą ir įpylus į vonelę vandens pamerkiu su visu vazonėliu. Pabuvo ir manau, kad mano orchidėjos substratas pirmą kartą taip gerai prisigėrė vandens ax.gif  Ačiū, mergaitės, už pamokymus  clap_1.gif  4u.gif

taip ir toliau varyk 4u.gif

QUOTE(Salza @ 2008 07 06, 19:32)
"Compo" orchidejoms. Man labai jos patinka.

as irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 06, 19:45)
Skaiciau,kad jas reikia laistyti virintu arba lietaus vandeniu,o jus liejat tiesiai is krano g.gif Kaip reiketu daryti ?

visada laistau is krano ir nesuku sau smegenu biggrin.gif

QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 06, 20:01)
o kaip tresti? istisai visus metus ar tik kai zydi? g.gif

tresiu kiekviena syki, kai laistau g.gif

QUOTE(mildama @ 2008 07 06, 22:26)
ziema kas 2sav, vasara kas savaite, ir tai pastoviai perdziusta, kartais dazniau palieju

o kaip tu jas laistai g.gif
Atsakyti
O siaubas kiek jus cia priraset doh.gif doh.gif doh.gif Nepabuk tik pora dienu ax.gif
Ir kaip jus cia temos dar nebaiget? biggrin.gif
Atsakyti