Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

06, 13:44]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niu merga tu kaip visada savo stiliumi.Geros nuotaikos žmogus,o aš vakar nusivožiau nuo kėdės,tai lb skauda ranka.Negaliuy net kvietku palaistyt doh.gif
[/quote]

Niu,brangioji,kad butai netoli manys,tai palaistyciau ir ,tmstos,geliukus ir paciai uspakajoncams grameliu 10 ipiltiau,bet jau ta sostine,kad ja kur galai -uz juru mariu,tai tik zodziu galiu paguosti. biggrin.gif console.gif mirksiukas.gif [quote=kilka,2008 07
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 07 06, 08:12)
doh.gif nu tikrai biggrin.gif juk plastmasiniu bliudu tikrai turiu lotuliukas.gif o tai pradziai uzteks kist po kranu,karstu vandeniu,o paskui i bliuda mirkimui blush2.gif

manau kad uzteks, nes as po kranu nekisau, tik po dusu. bet cia manau didelio skirtumo nera dusas ar vandens srovele g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 06, 08:14)
as taip darydama viena gelyte numarinau verysad.gif , gal kazkas buvo netaip g.gif. Bet dabar taip laistyti bijau doh.gif

mano kolkas visos gyvena ir atrodo nesiskudzia tokiu laistymu g.gif gal pas tavo geliuka buvo puvinys isimetes, kad ji numire g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 05, 19:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atostogauk, nedraskyk sikines, spesi dar padusint mirksiukas.gif  biggrin.gif

na galima sakyt niekaip, nes dickis yra su visiska negalia (nevaikstantis ir protiskai atsilikes, nesneka)turi autizmo, tai kaip ir gyvena savam pasauly, buna dzniausiai savam kambary, o mazius, tai vis uzbega pas ji su kokia masinka, tai ir i galva dickiui uzvaziuoja doh.gif bet tas kartais atgal kai duoda, tai maza nepasirodo biggrin.gif o siaip dickiui vis kokia bulkute, banana nunesa, na visko buna, bet jie tarpusavyje beveik nebendrauja schmoll.gif

labas...nu gerai, įkalbėjai, nedrąskysiu lotuliukas.gif

ojergus doh.gif sorry už klausimą, nemaniau kad taip sunku tau doh.gif
stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 06, 12:48)

Niu,brangioji,kad butai netoli manys,tai palaistyciau ir ,tmstos,geliukus ir paciai uspakajoncams grameliu 10 ipiltiau,bet jau ta sostine,kad ja kur galai -uz juru mariu,tai tik zodziu galiu paguosti. biggrin.gif  console.gif mirksiukas.gif

aciuks.gif tai prašom ant stikliuko arbatos,pasižmonėsi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 06, 14:54)
aciuks.gif tai prašom ant stikliuko arbatos,pasižmonėsi laugh.gif

As tai su mielu noru,bet jau antra savaite,kaip is namu niekur neiseinu.O dabar dar dekavoju,kad kompa sutaise,tai galiu bent kiek apsipletkinti ir :turiningai pasizmoneti" lotuliukas.gif O visai noreciau bent truputi,bent trumpam kur nors islekti,kad aplinka galetciau pakeisti,bet deja,deja...tai ir popkinu savo orchytes. biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, kada jūs laistot savo orvhes, ar kai visai išsausėja, ar kai nebebūna rasos ant vazonėlio sienelių, ar....? g.gif

Šiandien Kaune Akropolio maksimoj buvo orchidėjų nukainuotų po 9,99 ir po 19,99. Visai neblogos, šaknys geros. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 06, 14:10)
As tai su mielu noru,bet jau antra savaite,kaip is namu niekur neiseinu.O dabar dar dekavoju,kad kompa sutaise,tai galiu bent kiek apsipletkinti ir :turiningai pasizmoneti" lotuliukas.gif O visai noreciau bent truputi,bent trumpam kur nors islekti,kad aplinka galetciau pakeisti,bet deja,deja...tai ir popkinu savo orchytes. biggrin.gif  wink.gif

Gerai tavo kvietkam.
O aš noriu pasigirti, lithuania.gif yahoo.gif yahoo.gif Pagaliau mano zygutis žiedkoti sugalvojo leisti,jau tokis nemažas.Ech 3 metus kaip salota tupejo,o šiemet persodinau ir pažadėjau jam kad jei nebus rezultatų imsiuosi priemonių lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 06, 16:46)
Aš norėjau paklausti, kada jūs laistot savo orvhes, ar kai visai išsausėja, ar kai nebebūna rasos ant vazonėlio sienelių, ar....? g.gif

As tai lieju kai matau, kad substratas sausas.
Rasos laseliai gali buti ir kai substratas perdziuves. Pas mane darbuky viena stovi ant palanges ir laseliai buna pastoviai, o substratas perdziuves doh.gif Cia matyt taip nuo saules. O ant kitos kur ant stalo stovi laseliu isvis nebuna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 07 06, 16:55)
As tai lieju kai matau, kad substratas sausas.
Rasos laseliai gali buti ir kai substratas perdziuves. Pas mane darbuky viena stovi ant palanges ir laseliai buna pastoviai, o substratas perdziuves doh.gif Cia matyt taip nuo saules. O ant kitos kur ant stalo stovi laseliu isvis nebuna blush2.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats... geriausia patikrint ykisus pirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 06, 17:01)
drinks_cheers.gif  pas mane tas pats... geriausia patikrint ykisus pirsta smile.gif

tai kad ten nėr kur įkišt, bent jau pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 06, 17:07)
tai kad ten nėr kur įkišt, bent jau pas mane g.gif

na nezinau... as randu biggrin.gif mano pirstai ploni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 06, 17:10)
na nezinau... as randu biggrin.gif  mano pirstai ploni biggrin.gif

nu mana irgi nestori doh.gif bet kad vazonikas pilnas šaknų ir tų žievių...tai nėr jokio plyšio kišimui g.gif
Atsakyti