Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(A&S @ 2008 07 05, 18:37)
nu miargos jau man niežti šikinė namo varyt iš tėčio (kur atostogauju) ir dušint savo orchę bigsmile.gif

Rena ne į temą, bet klausimuks, kaip sutaria tavo kinderiai, amžiaus skirtumas matau nemažas g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif atostogauk, nedraskyk sikines, spesi dar padusint mirksiukas.gif biggrin.gif

na galima sakyt niekaip, nes dickis yra su visiska negalia (nevaikstantis ir protiskai atsilikes, nesneka)turi autizmo, tai kaip ir gyvena savam pasauly, buna dzniausiai savam kambary, o mazius, tai vis uzbega pas ji su kokia masinka, tai ir i galva dickiui uzvaziuoja doh.gif bet tas kartais atgal kai duoda, tai maza nepasirodo biggrin.gif o siaip dickiui vis kokia bulkute, banana nunesa, na visko buna, bet jie tarpusavyje beveik nebendrauja schmoll.gif
Atsakyti
sian nusipirkau nuvargusia ir nupiginta orche uz 7lt doh.gif ne kiek supuvus kiek iskritus is subtrato ir perdziuvus.. dar su 2 alyviniais DIDZIUUUUUULIAIS ziedais.. wub.gif turetu atsigaut.. nes lapai baisiai suglebe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 05, 17:10)
ir dar pasirodo mano eksperimentas kolkas vyksta tik i gera thumbup.gif fotikas dabar i olandija iskeliaves, tai gaila negaliu pasigirti vaizdine medziaga blush2.gif  ax.gif

O mano eksperimentas savaite laiko guli, ir kazkaip man pradeda nepatikti, raudonuoja stiebas keistai g.gif

O cia "miniukiu" rojus...
http://flowerpearls.com/ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 05, 20:29)
O mano eksperimentas savaite laiko guli, ir kazkaip man pradeda nepatikti, raudonuoja stiebas keistai  g.gif

savaite dar nieko nereiskia schmoll.gif dar lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mergickos!Stai ir as tongue.gif tongue.gif .Pagaliau mano kompa sutaise. clap.gif .Mano palange taip pat turi naujienu.VISOS MANO PUSDVASES KVIETKOS AUGA KAIP ANT MIELIU thumbup.gif .nusipirkau dar dar viena pigiake orchyte(smulkiaziede).po karsto duso maudyniu,dvi orchytes leidzia ziedstiebius!nu vo jau,kad prisigyriau. blush2.gif ,manau uzteks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 05, 22:12)
Sveikos,mergickos!Stai ir as tongue.gif  tongue.gif .Pagaliau mano kompa sutaise. clap.gif .Mano palange taip pat turi naujienu.VISOS MANO PUSDVASES KVIETKOS AUGA KAIP ANT MIELIU thumbup.gif .nusipirkau dar dar viena pigiake orchyte(smulkiaziede).po karsto duso maudyniu,dvi orchytes leidzia ziedstiebius!nu vo jau,kad prisigyriau. blush2.gif ,manau uzteks. biggrin.gif

na puiku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aš tai rytoj išvažiuoju savaitei laiko rolleyes.gif palieku savo gėles: tris orches (ir kaktusus žinoma) dievo valiai doh.gif sulaisčiau šiandien visus ir visas, dušiukai, trąšytės ir t.t. apšokinėjau kaip sakant biggrin.gif ir tikiuosi grįžusi nerasiu ką apraudot, galvoju gal orches išnešt į vėsesnį kambarį, kur saulė tik vakare būna, nes virtuvėj (jei ateinančią savaitę kepins) tai joms karšta bus g.gif bet ketinu palikt orlaides atidarytas...na gal tik vieną viršutinę, kad jei ką vėjas nepasidarbuotų...

bet žinokit kaip keistai dabar... kai pagalvoju kad savaitę jos vienišos stovės: ryte saulė kils...vakare leisis, o pas jas nė musė neįskris blink.gif biggrin.gif kaip sakant liūdės jos... gal kvailai čia skamba, bget kažkaip gaila man jų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 05 liepos 2008 - 21:46
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 05, 22:45)
aš tai rytoj išvažiuoju savaitei laiko  rolleyes.gif  palieku savo gėles: tris orches (ir kaktusus žinoma) dievo valiai  doh.gif  sulaisčiau šiandien visus ir visas, dušiukai, trąšytės ir t.t. apšokinėjau kaip sakant  biggrin.gif  ir tikiuosi grįžusi nerasiu ką apraudot, galvoju gal orches išnešt į vėsesnį kambarį, kur saulė tik vakare būna, nes virtuvėj (jei ateinančią savaitę kepins) tai joms karšta bus  g.gif  bet ketinu palikt orlaides atidarytas...na gal tik vieną viršutinę, kad jei ką vėjas nepasidarbuotų...

gelytes vakarinej pusej thumbup.gif thumbup.gif .Gali vaziuoti vaziuoti drasiai,tavo geliukai nenumirs,o ir joms reikia atostogu nuo musu tupinejimo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 05, 22:47)
gelytes vakarinej pusej  thumbup.gif  thumbup.gif .Gali vaziuoti vaziuoti drasiai,tavo geliukai nenumirs,o ir joms reikia atostogu nuo musu tupinejimo blush2.gif  biggrin.gif

tai sakai nešt į kitą kambarį?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 05, 22:58)
tai sakai nešt į kitą kambarį?

mano pupackos yra uzkariavusios vakarine palange ir bujoja,vargo nemato 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 05, 22:47)
gelytes vakarinej pusej  thumbup.gif  thumbup.gif .Gali vaziuoti vaziuoti drasiai,tavo geliukai nenumirs,o ir joms reikia atostogu nuo musu tupinejimo blush2.gif  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , kol 2sav nebuvau namie (tetis priziurejo biggrin.gif),tai taip mano gelytes paaugo thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 05, 23:26-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 05, 23:26)
Pritariu  drinks_cheers.gif  ,  kol 2sav nebuvau namie (tetis priziurejo biggrin.gif),tai taip mano gelytes paaugo  thumbup.gif

sveikinu, 4u.gif ir pati pailsejai ir geliukai biggrin.gif
Atsakyti