Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 15:23)
tos kuri zydi tai gali ir neliesti jei nera kokiu puvisnio zymiu, o del extra substrato tai jis pats geriausias ir nera jau toks stambus, gi galima pasmulkinti koki didesni gabaliuka. Orchems jis labai tinka ir patinka  4u.gif

aciu smile.gif 4u.gif gelbesiu saviske, tikiuos pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 07 03, 15:44)
aciu smile.gif  4u.gif gelbesiu saviske, tikiuos pavyks  mirksiukas.gif

pavyks pavyks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pukse @ 2008 07 03, 14:55)
Labai taupus patarimas: Maximos nužydėjusius parduoda nukainuotus - po 9,99, o kartą mačiau, kaip moteriškė buvo nusitvėrusi didžiulę orchidėją už 12,99Lt. Pirkdama išsiimu iš maišelio, labai gerai viską "išsistudijuoju" - lapelius, šaknytes apžiūriu, apčiupinėju. Kol kas turiu tik dvi taip nupirktas - vieną pirkau praeitą savaitę, o kita, pirkta žymiai anksčiau jau apsipylė žiedų pumpurėliais. Tai va, jei mažesniam mieste per pusmetį pavyko dvi nusipirkt geras, tai Vilniuj tikrai daugiau galimybių (bent jau aš taip įsivaizduoju).

mat kaip g.gif nesu mačius orchių už 10lt. maxėj g.gif
QUOTE(Muske @ 2008 07 03, 15:44)
aciu smile.gif  4u.gif gelbesiu saviske, tikiuos pavyks  mirksiukas.gif

žinoma pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 15:55)
pavyks pavyks  drinks_cheers.gif

kad Tavo zodziai jai i ziedus, lapus ir saknis wink.gif labai jau gaila butu, jei nepavyktu.

teko gaut orchideja dovanu is Londono. Ir nezinau ar tiesiog sutapimas (nors nuomone drauges, is kurios gavau - kad ten jai geriau sekas su tomis gelytemis tiek zydejimu, tiek ju amziaus trukme) ir man ji laikos geriausiai, jau ir zydejo du kart, ko 'lietuves' daryt nenori g.gif

A&S wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 03 liepos 2008 - 15:08
QUOTE(A&S @ 2008 07 03, 16:04)
mat kaip g.gif nesu mačius orchių už 10lt. maxėj g.gif

as esu net uz 6,99 nusipirkus, o didziule balta uz 9,99 na jos buvo biski senai vandeni maciusios, tai persodinau, gerai palaisciau - dabar augina saknis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2008 07 03, 16:06)
kad Tavo zodziai jai i ziedus, lapus ir saknis wink.gif  labai jau gaila butu, jei nepavyktu.

teko gaut orchideja dovanu is Londono. Ir nezinau ar tiesiog sutapimas (nors nuomone drauges, is kurios gavau - kad ten jai geriau sekas su tomis gelytemis tiek zydejimu, tiek ju amziaus trukme) ir man ji laikos geriausiai, jau ir zydejo du kart, ko 'lietuves' daryt nenori  g.gif

A@S wink.gif

anglijoje klimatas daug dregnenis ir orhems labiau patinka mirksiukas.gif, o mes turim su purkstukais aplink sokineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 03, 16:04)
anglijoje klimatas daug dregnenis ir orhems labiau patinka  mirksiukas.gif, o mes turim su purkstukais aplink sokineti  4u.gif

va sito tai as neivertinau smile.gif
bet aplink savaja 'londoniete' nesokineju kitaip nei aplink 'lieuvaites', bet ji is visu turimu atrodo geriausiai. Gal tiesiog sutapimas..
kad tik neprisisnekejus cia dabar tpfu tpfu tpfu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 16:08)
anglijoje klimatas daug dregnenis ir orhems labiau patinka  mirksiukas.gif, o mes turim su purkstukais aplink sokineti  4u.gif

purški lapus?žiedų ne turbūt...blyn aš nepurkšdavau savo phanelopsio...o auga gerai...tai gal reiktų apipurkšt kad dar geriau augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 03, 16:22)
purški lapus?žiedų ne turbūt...blyn aš nepurkšdavau savo phanelopsio...o auga gerai...tai gal reiktų apipurkšt kad dar geriau augtų g.gif

orines šaknis
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 16:39)
orines šaknis

vo vaikeli g.gif varau papurkšt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 03, 14:03)
keiciam teo i kabelines neta mirksiukas.gif

taigi cia baiges irnesakyk.gif maniau suvisam
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 16:39)
orines šaknis

as purskiu ir lapus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 07 03, 14:03)
keiciam teo i kabelines neta mirksiukas.gif

tai dabar kai pakeis rena is viso rekordu rekordus mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 03, 16:08)
as esu net uz 6,99 nusipirkus, o didziule balta uz 9,99 na jos buvo biski senai vandeni maciusios, tai persodinau, gerai palaisciau - dabar augina saknis  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as tai esu pirkus tik ne perdziuvusia o permirkusia mirksiukas.gif kol issirinkau tai pilnos rankoves vandens buvo doh.gif Cia kaip kurioj maximkoj geles "priziuri" lotuliukas.gif
Atsakyti