Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 06 26, 22:28)
as nenoriu rinktis pinigu kol neturiu tu stimuliatoriu, kai gausiu viska ir pasidalinsim ir susimokesim  mirksiukas.gif  laukiu as ju irgi labai  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rena, aciu tau 4u.gif Zinai uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip cia neprazioplinti kada stimuliatoriukai atvaziuos... Kad tik nebuciau isvaziavusi. Laaabai laukiu rolleyes.gif Jei ka, nepamirskit ir manes, as prie tu laaabai norinciu! ax.gif
Atsakyti
Bandau įkelti nuotraukas, ir paklasuti jūsų nuomonės, bet nieko nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 27 birželio 2008 - 08:29
ateinu i nauja tema 4u.gif

Atsakyti
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=3

ar kas esat pirkusios drėgmės palikymo lovelį? Kaip jis?
Atsakyti
Mano manymu geras daiktas, bet man asmeniskai graziau, kai orchidejos stovi atskiruose istatomuose vazonuose.
Atsakyti
noriu paklaust kaip jus auginat savo gelytes: paprastuose, tradiciniuose vazonuose ar turit kokia ikise ir i epiweb ar kokoso plausa? as noreciau pabandyt uzsodint ant epiweb, bet rojaus soduose skaiciau, kad jis labai greit isdziusta ir daznai laistyt reikia g.gif bet pabandyt butu smagu blush2.gif ir dar idomu, gal kuri auginat orchiuke kamstinio azuolo zieves vazonely, is orchidejos.lt?
tikiuos aiskai viska surasiau ax.gif
Atsakyti
epiweb ir kokoso plausas labai tinka, jei turi orchidariuma wink.gif Grazu ir praktiska wink.gif Bet kambaryje.. na cia priklauso nuo zmogaus pasiaukojimo orchidejoms smile.gif Gal kas auginate?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 08:33)
Rena, aciu tau  4u.gif Zinai uz ka  mirksiukas.gif

ner uz ka, zinok minti audziu, kad gal ir as jos noriu ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Natalėja @ 2008 06 27, 09:28)
Bandau įkelti nuotraukas, ir paklasuti jūsų nuomonės, bet nieko nesigauna  verysad.gif

bandyk kelti per http://keep4u.ru/ ir kai uzsikraus fotke nukopijuok 2 nuoroda ir dek cia mirksiukas.gif

QUOTE(Filia @ 2008 06 27, 10:36)
ar kas esat pirkusios drėgmės palikymo lovelį? Kaip jis?

esu kazkur atsiliepimus skaicius apie loveli, tai gyre smile.gif
bet man irgi yra graziau ir patogiau kai atskirose vazonuose ax.gif
Atsakyti
Rena, o tavo philipinensis ten kazkokia svelniai rozine, gal tokia ir gausi wub.gif
Atsakyti
bandau:čia neišsiskleię, bet jau nuvytę žiedai verysad.gif
user posted image
Atsakyti