Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 29, 18:18)
gavai ar išsikaulijai  biggrin.gif
aš ir žadėjau šitokią pirkt, bet apsigalvojau  ax.gif
ar pas jus irgi nuolaidos?

ir pas mus nuolaidos smile.gif
o kokiu graziu pafiku maciau wub.gif net silpna pasidare, kai pamaciau biggrin.gif po 60 lt be nuolaidos. bet nepirkau, nes du jau turiu, bet pas mane jie nezydejo, tai pirmiau noriu paziuret, ar sugebu as juos prazydint.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 29, 18:18)
gavai ar išsikaulijai  biggrin.gif
aš ir žadėjau šitokią pirkt, bet apsigalvojau  ax.gif
ar pas jus irgi nuolaidos?

Ne,nekaulijau schmoll.gif
Buvo proga, jis ir taip ieskojo man naujokes,bet nerado. Tai nuvaziavom i Ermitaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 29, 16:42)
viskuo lotuliukas.gif  ir ziedai kitokie, ir lapai, ir stiebas ir t.t. isivesk i google abu pavadinimus ir paspausk paveiksleliai (ar vaizdai) ir pamatysi kad jie skirtingi augalai 4u.gif  tik abu orchidejos.

tai kaip suprantu Cambria turi tuos tokius gumbus is zemes islindusius, o dendrobium neturi biggrin.gif Nu ir ziedai skiriasi biggrin.gif o Cambria dar turi atskirai kazkokias rusis?
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 29, 16:29)
pas mane irgi mirksiukas.gif  nors turiu tik tris gelytes, du is ju dendrobiai ax.gif  ir gundaus dar viena uzsisakyt blush2.gif

koky? bigsmile.gif
Atsakyti
Kerincioji, daili dovanėlė wub.gif Man labai patinka tokie dalmantininiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 29, 18:03)
O kuo skiriasi dendrobium ir cambria orchidejos? nes pas mane ant geles vazono buvo uzrasyta 'DENDR', o forumiete kazkuri nusprende, kad ten cambria  lotuliukas.gif

jei rusiškai nors kiek kerti, gal ką naudingo rasi, čia man mergaitės užrodė 4u.gif
http://www.orchidee.....php?topic=34.0

nu taip kažko nervas ima, turbūt gausiu algą ir kokią žydinčią orchę užsifundysiu rolleyes.gif , nu bla kaip noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 29, 19:37)
jei rusiškai nors kiek kerti, gal ką naudingo rasi, čia man mergaitės užrodė  4u.gif
[url=http://www.orchidee.ru/forum/index.php?topic=34.0]http://www.orchidee.ru/forum/index.php?topic=34.

kertu biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 29, 18:15)
Sveikos mergaites, na ir as vakar apsilankiau Ermitaze. Gavau dovanele  ax.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif ach koks grozis rolleyes.gif
Apziurejau savo cymba kur ledai ziauriai sukapojo lapus, ogi ziu 3 leliukus augina wub.gif Kaip apsidziaugiau yahoo.gif yahoo.gif Turbut su ledais gavo per gumba tai pradejo daugintis, pries tai buvo tik salota bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 29 birželio 2008 - 19:13
QUOTE(agnir @ 2008 06 29, 20:13)
wub.gif  wub.gif  wub.gif ach koks grozis rolleyes.gif
Apziurejau savo cymba kur ledai ziauriai sukapojo lapus, ogi ziu 3 leliukus augina wub.gif Kaip apsidziaugiau yahoo.gif  yahoo.gif Turbut su ledais gavo per gumba tai pradejo daugintis, pries tai buvo tik salota bigsmile.gif

Daznai yra sakoma,kad po streso augalai pradeda intencyviai augti smile.gif
Atsakyti
Sveiki mergai,buvai seniuose,pajamiau už 5lt miltonija pavargusia.Po revizijos jinai liko be šaknų unsure.gif lotuliukas.gif Bus eksperimentas ar atgaivinsiu ar neir bulviukas toks pavarges.
Pakeliui užsukau į ermitaža,tai nukaliau Nobile balta,techniškai tvarkinga,tik nužydėjus,bandysim auginti biggrin.gif
Atsakyti
O gal galit man pasakyti, ar cambrias galima apipurksti ant lapu ir saknu kasdien, kad dregmes uztektu? Ir ar uzteks jei karta i savaite paliesiu gausiai i vazona, o dusa darysiu karta i menesi?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 29, 20:52)
O gal galit man pasakyti, ar cambrias galima apipurksti ant lapu ir saknu kasdien, kad dregmes uztektu? Ir ar uzteks jei karta i savaite paliesiu gausiai i vazona, o dusa darysiu karta i menesi?

Cambrios megsta dregme,tad jei apipurksi lapus ir bulves,jai patiks. Na praeis daug laiko kol atstatysi tos pavargusios orches bulves g.gif Ja reiketu gerokai pamirkiti (mano nuomone).
Atsakyti