Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:19)
aha bandom, as jau pasuoju
Papildyta:
cia pardaveju vadinama cambria

Tikrai? tai tada man reikia pasiskaityti kaip camrias priziureti, ane? o ka siulytumet pirmiausiai padaryti? Gal persodinti?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:22)
Tikrai? tai tada man reikia pasiskaityti kaip camrias priziureti, ane? o ka siulytumet pirmiausiai padaryti? Gal persodinti?

na pirmiausia as tai siulyciau palieti ja
Atsakyti
[quote=blondynka,2008 06 28, 23:15]
papurskimas tokiai gelytei nelabai ir pades.. ja jau laistyt reikia... bet jei ji nemegsta vandens ant lapu tai supus ir laistyt nebereiks.. biggrin.gif
[/quote]
Taip is karto, po vieno karto gali ir suputi??????????????? Nu as ir saknis gausiai nupurskiau g.gif
[/quote]
na ziurint kaip purskiai.. jei vandens daug liko ant lapu ar pateko tarp lapu gali ir nelabai gerai buti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:23)
na pirmiausia as tai siulyciau palieti ja

Taip ir padarysiu. o lieti i vazona ant saknu ar i lekstute po vazonu?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:27)
Taip ir padarysiu. o lieti i vazona ant saknu ar i lekstute po vazonu?

padaryk tu jai kokiu 3 minuciu karsta dusa, o po to dar gal patresk biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:30)
padaryk tu jai kokiu 3 minuciu karsta dusa, o po to dar gal patresk biski  g.gif

O as jau labai daug priliejau. Tai nieko, kad dar ir dusiuka padarysiu? nesupus man jinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:33)
O as jau labai daug priliejau. Tai nieko, kad dar ir dusiuka padarysiu? nesupus man jinai? biggrin.gif

nesupus jei leisi vandeniui nubegti ir neliks kokioje leksteleje
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:37)
nesupus jei leisi vandeniui nubegti ir neliks kokioje leksteleje

Ok. aciu labai, padarysiu dusiuka jai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 10:43)
Mano manymu geras daiktas, bet man asmeniskai graziau, kai orchidejos stovi atskiruose istatomuose vazonuose.

Na as kamstinio azuolo zieveje auginu Sophronitis cernua kambario salygomis, jei kalbant apie prieziuros ypatumus, tai stengiuos per diena du kart nupurksti, o kas antra diena pamerkiu 10 min i vandeni, kad zieve prisigertu vandens, kas antra sav. tresiu. Pas mane si orchieja trecias men., galiu pasidziaugti, kad isleido keturias naujas saknytes, reiskias jai viskas kol kas gerai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmonas @ 2008 06 28, 23:44)
Na as kamstinio azuolo zieveje auginu Sophronitis cernua kambario salygomis, jei kalbant apie prieziuros ypatumus, tai stengiuos per diena du kart nupurksti, o kas antra diena pamerkiu 10 min i vandeni, kad zieve prisigertu vandens, kas antra sav. tresiu. Pas mane si orchieja trecias men., galiu pasidziaugti, kad isleido keturias naujas saknytes, reiskias jai viskas kol kas gerai... smile.gif

butu labai idomu ir nuotraukyte pamatyti
Atsakyti
Dar nesusipazianu su nuotrauku ikelimo ypatumais cia SM:geda2: blush2.gif blush2.gif , siuo metu i pabaiga mano albumo kurimas, tai manau teks ismokt smile.gif biggrin.gif Pazadu greitu laiku pasirodyti viesumon su savo orchiu kolekcija....
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:30)
padaryk tu jai kokiu 3 minuciu karsta dusa, o po to dar gal patresk biski  g.gif

O kokiom trasom tresti? g.gif
Atsakyti