Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 21:25)
as pries kelias dienas atsidariau ziedkociu indeli ziuriu auga, stiebiasi - na ka pasidziaugiau ir nutariau juos pradedinti  doh.gif ir aisku uzmirsau, o siandien radau supuvusius  doh.gif  nu ir gerai pagalvojau geriau lauksiu keikibosto  bigsmile.gif

Pravedinti? Prasyciau placiau apie tai... Maniskiai koteliai guli kol kas be gyvybes zenklu (3 diena tongue.gif ), ka ten su jais daryt kad neuzpudyti? Ir kaip daznai?
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 28, 22:41)
Pravedinti? Prasyciau placiau apie tai... Maniskiai koteliai guli kol kas be gyvybes zenklu (3 diena  tongue.gif ), ka ten su jais daryt kad neuzpudyti? Ir kaip daznai?

neatidenk pleveles ir nepalaikyk kokias 2 paras atidengtos ir nesupudysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 28 birželio 2008 - 22:01
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 22:34)
o as labai laukiu tu naujokiu is belgijos, kurias per skm uzsakinejom  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Papildyta:
pievas ant tos etiketes raso, na ta gelyte man atrodo vandeni senai maciusi  g.gif  bulves jos siaubingai susirauksleje

kaip suprasti? tai cia ne tokia gele? lotuliukas.gif ka tik as ja apipurskiau gausiai vandenuku, kad atsigautu nors kiek. parasykit kas nors, kokia cia tiksliai orche. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 28, 12:20)
Mano kvepiantis dendrobis beveik prazydo

vau kaip faina thumbup.gif ir aciuks.gif už priežiūros aprašymą (nusikopinau į Wordą), studijuosim smile.gif

blondynka, pasirodo ne aš čia viena nuo nukainuotų pradedu mokintis auginti orches drinks_cheers.gif , oi ilgai lauksim žiedukų, jei dar sulauksim lotuliukas.gif , bla, ne nžn ką nusipirkom lotuliukas.gif , svarbu pigiau lotuliukas.gif (aš čia iš savęs juokiuosi lotuliukas.gif )
Aš irgi seniuose pirkau kažką panašaus į taviškę, tai buvo Cambria lapukas įdėtas.
Manau panos tau siūlys pradžiai karštą dušą, kad atgaivinti ir prigirdyti unsure.gif, tik lapų nepalik šlapių, jei jau apipurškei, kaip skaičiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 28 birželio 2008 - 22:17
sveikos merginos... nepabuk cia kelias dienas ir nieko nesuprantu doh.gif ka jus cia darot per eksperimentus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 28, 23:05)
vau kaip faina  thumbup.gif  ir  aciuks.gif už priežiūros aprašymą (nusikopinau į Wordą), studijuosim  smile.gif

blondynka, pasirodo ne aš čia viena nuo nukainuotų pradedu mokintis auginti orches  drinks_cheers.gif , oi ilgai lauksim žiedukų, jei dar sulauksim  lotuliukas.gif , bla, ne nžn ką nusipirkom  lotuliukas.gif , svarbu pigiau  lotuliukas.gif (aš čia iš savęs juokiuosi  lotuliukas.gif )

iIr man paciai labai is saves juokas ima lotuliukas.gif bet vis siokia tokia pradzia smile.gif Tik va beda, kad neisivaizduoju nuo ko pradeti, jau pora valandu skaitau senas temas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:04)
kaip suprasti? tai cia ne tokia gele?  lotuliukas.gif  ka tik as ja apipurskiau gausiai vandenuku, kad atsigautu nors kiek. parasykit kas nors, kokia cia tiksliai orche. doh.gif

na kiek zinau ne visos vandeny megsta..... schmoll.gif as taip vos nesupudziau savo zygucio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 28, 23:07)
sveikos merginos... nepabuk cia kelias dienas ir nieko nesuprantu doh.gif  ka jus cia darot per eksperimentus? unsure.gif

apie kuriuos eksperimentus sneki? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 28, 23:09)
na kiek zinau ne visos vandeny megsta..... schmoll.gif  as taip vos nesupudziau savo zygucio... unsure.gif

Bet turbut mano gelyte jau tikrai seniai vandeni buvo macius, tai, kad siandien gausiai papurskaiu, neturetu suputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 28, 23:10)
apie kuriuos eksperimentus sneki?  smile.gif

kuriuos siam puslapy paskaiciau... biggrin.gif bandot augint keikius is ziedstiebiu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:11)
Bet turbut mano gelyte jau tikrai seniai vandeni buvo macius, tai, kad siandien gausiai papurskaiu, neturetu suputi smile.gif

papurskimas tokiai gelytei nelabai ir pades.. ja jau laistyt reikia... bet jei ji nemegsta vandens ant lapu tai supus ir laistyt nebereiks.. biggrin.gif
Atsakyti

papurskimas tokiai gelytei nelabai ir pades.. ja jau laistyt reikia... bet jei ji nemegsta vandens ant lapu tai supus ir laistyt nebereiks.. biggrin.gif
[/quote]
Taip is karto, po vieno karto gali ir suputi??????????????? Nu as ir saknis gausiai nupurskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 28, 23:13)
kuriuos siam puslapy paskaiciau... biggrin.gif  bandot augint keikius is ziedstiebiu? g.gif
Papildyta:

aha bandom, as jau pasuoju
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 06 28, 23:04)
kaip suprasti? tai cia ne tokia gele?  parasykit kas nors, kokia cia tiksliai orche. doh.gif

cia pardaveju vadinama cambria
Atsakyti