Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(Afrodidele @ 2008 07 03, 13:14)
Sveikutes 4u.gif

Lauska, o jus gyvenot ir tuoketes ne Sandals? Kazkurioj zinutei rasei kainytes,tai mes net pigiau mokejom uz Sandals -13888Lt. uz kelione gavosi.Na bet tai buvo kovo menesi, dabar kainytes sukilusios tikriausia...
Jo, mes su mia5 tuoksimes tam paciam Sandals viebutyje thumbup.gif  Gaila, kad nesutapo data, bet yra kaip yra!!!! Mes irgi susirasinejom su planuotoja, bet is agenturos sake,kad jie siulo paslaugas uz papildoma mokesti,o kadangi mes nelinke daugiau islaidaut, tenkinsimes ka pasiulys vietoje. Taip ir parasem planuotojai,kad nezadam papildomai uzsakinet,tai daugiau neberaso, nes pries tai siule ir ta ir ta, bet jau kainos  doh.gif
Jo, saule ten kaitins,reikes psirupinti kremais nuo saules g.gif
Sekmes visoms 4u.gif

4u.gif mes Couples Swept Away Negril
Atsakyti
Sveikutės,
Lauska dideliausi sveikinimai įgijus žmonos statusą. 4u.gif

Aš taip pat labai norėčiau nuotraukyčių. blush2.gif Nors daug nuotraukyčių jau mačiau per intenetą bet norėčiau pamatyti kaip viskas atrodo iš tikrųjų. Ar tikrai kambariukai geri buvo? Galvoju irgi imti paprastus kambariukus o vestuvių nakčiai jei galima norėčiau paimti kokį geresnį su kokiu džekuziu ar šeip gražesni. bet kažin ar galima tokia paslauga, ar duoda kambarį vienai nakčiai? g.gif
Papildyta:
vikiukstis@gmail.com
Atsakyti
Ačiū Lauskute, už nuotraukytės, kurios man nerealios thumbup.gif .

Tai jei paprastutis kambariukas taip atrode gerai, tai kaip atrodo tie sandals net neisivaizduoju. Greičiau tie metukai prabėgtų nes jau nebesulaukiu savo vestuvių jamaikoje. smile.gif
Atsakyti
Sviekutes, merguzeles. blush2.gif
Jau senai skaitau jusu temele, nes mintis tuoktis ekzotiskoj saly apsigyveno musu smegenelese ir nesiruosia palikti musu. Taigi jau kaip ir apsisprendem kad noretumem kitu metu pradzioj savo sventes. Gal priimtumet i savo gretas... ax.gif
Lauskute, nuosirdziausi sveikinimai jums. Bukit tokie pat laimingi, kaip ir vestuviu diena!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
unsure.gif Nezinau net kaip paprasyt, bet gal galetumet ir man parodyt nuotraukytes, nes labai norisi pamatyt kaip ten viskas is tikruju...Laaaaabai prasau blush2.gif blush2.gif
chiquitovna@gmail.com
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Valio,bent man paskutine savaite iki atostogu,ir dar tokia trumpa thumbup.gif

Sveika istojus i musu gretas chiquitka 4u.gif Manau gerai galvojate,kad norite netradiciniu vestuviu SAU thumbup.gif Tikiuosi nuomone nepasikeis kai grisiu, bet bent jau iki siol nesigailim,kad pasirinkom toki buda.Ir net bandau nugalet skrydzio baime( ir ko tik nepadarysi del kilnaus tikslo ax.gif )
Visoms linkiu grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

tai kuri dabar artimiausiu metu leks i Jamaika??? wub.gif baltai pavydziu ir noriu pakartoti wub.gif
Atsakyti
mes Lapkricio 3 i St Lucia mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kokios jusu abieju laimingos akys. Linkiu kad taip butu visada!
Labai-labai-labai-labai-labai aciuuuuu uz nuotraukytes. Dabar dar labiau isitikinau, kad nieku gyvu nenoreciu iskeisti vestuves rojuje i vestuves Klaipedos Tarybiniu laiku zagse!

Sveika istojus i musu gretas chiquitka Manau gerai galvojate,kad norite netradiciniu vestuviu SAU.
Aciu afrodidele, tikrai norim tik sau, bet nezinau kaip reagos artimieji, nes nesam jiems nieko dar sake, tai manau bus shokas g.gif
Atsakyti
chiquitka,
sveika prisijungus prie mūsų. 4u.gif kada maždaug planuojat tą didžiąją šventę?

Mes tai kitais metais kažkur kovą. būtų smagu jai kas dar prisijungtų. smile.gif

Galvoju važiuoti dviem savaitėm, nes kaip kitos minėjo kad tų septynių dienelių mažoka.Aišku žiūrėsim kaip su pinigėliais bus.
Atsakyti
Lauska, gi as sekanti ax.gif Jau pirmadieni isskrendam,ceremonia liepos 19d....Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Beja, o jus skiepijotes?

As irgi galvoju, kad reikejo imti bent dviem savaitems.Vis gi toks skrydis,jei jau kopinet meduti,tai ilgam lotuliukas.gif Na ateity jamsim 2 savaites....

Beja, Lauska,kaip manai,ar grizus i Londona is Jamaikos, verta dar Londono centran nuvaziuot, nes gi 10 val. laukimas laukia doh.gif Ka manai?
Atsakyti
Beja, Lauska,kaip manai,ar grizus i Londona is Jamaikos, verta dar Londono centran nuvaziuot, nes gi 10 val. laukimas laukia doh.gif Ka manai?

aš tai esu buvus londone man ten labai patiko ypač tie muziejai kur nemokami, tikrai verta juos pamatyt.Vis dėlto 10val. laukimas, kažką reik nuveikti. smile.gif

gal gali priminti kokį viešbutį paemet.Būtų gerai jei ten kur tuoktumėtes nufotografuotum pačios ceremonijos vietą. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodidele @ 2008 07 09, 13:21)
Lauska, gi as sekanti  ax.gif Jau pirmadieni isskrendam,ceremonia liepos 19d....Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Beja, o jus skiepijotes?

As irgi galvoju, kad reikejo imti bent dviem savaitems.Vis gi toks skrydis,jei jau kopinet meduti,tai ilgam lotuliukas.gif Na ateity jamsim 2 savaites....

uiiiii, kaip faina wub.gif
dabar isivaizduoju, tiek rupesciu turit, tiek lakstymo doh.gif dar tas laukimas ir skrydzio baimes iveikimas biggrin.gif

Nesiskiepijom nuo nieko

Mes sutarem, kad po 5 metu grisim i Jamaika wub.gif ir jau pabusim ilgiau nei savaite biggrin.gif

Na o del Londono centro tai.. Kai mes atskridom i Londona is Jamaikos, tai buvom pervarge ne tas zodis.. Buvom Londone 7 val ryto, o lektuvas i Lietuva - 17 val. Kol ten visur perejom, pasiemem bagaza, jau buvo 8 val. Sumastem lekt i centra. Nutempem, kad pasaugotu lagaminus (turejom 2 lagaminus) tai saugojimas butu kainaves kazkur 15 svaru.. blink.gif neturejom mes ju daug, todel pradejom mastyti, suzinojom, kad dar kelione su greituoju metro kainuos kazkur apir 40 svaru, o dar vis tiek pavalgymas - nutarem (tiksliau mano vyras nutare) nebevaziuot, nors as zyziau, kad davai, nulekiam, bet jis manes neklause unsure.gif tada nuejom oro uoste ant suoliuku, atsisedom biggrin.gif paskui atsigulem biggrin.gif ir uzmigom biggrin.gif pramiegojom gal 4 valandas blush2.gif nulekem uzvalgyti ir 15 val prasidejo keleiviu registracija.

Jetus, kaip jum faina, zinau ta nepakartojama jausma wub.gif Jusu laukia nereali kelione wub.gif
Atsakyti