Sveikutes,
ui, kiek cia man klausimeliu yra
si savaitgali apturejome svente su tevais tai tik dabar sugrizom..
Nuotraukytes atsistate 98%

jau kokia laiminga esu.. sumokejom 120lt, bet tai niekis!
QUOTE(krugile @ 2008 06 26, 23:46)
Laba, dar karteli sveikinu tapus ZMONA
Su fotkem viskas bus gerai, pamatysi

Norejau paklaust, o kodel Jus nesituoket papludymyje, ir kodel taip anksti ?? Viesbutis neturi savo papludimio ??
Kokia buvo puokste

??
Tuoj dar milijona klausimu prigalvosiu
Viesbutis turi savo papludimi. Vestuves musu viesbutyje vyko kas dvi valandas, mus paskyre 11val ryto. gal ir buvo galima pavelinti laika, bet tiesiog tuo nepasidomejom, be to, kaip jie sako, kad is ryto niekada nelyjo, o va po pietu kas diena palydavo po kelias minutes. Bet tai niekis juk. o papludymio nesirinkom (beje, as labiau norejau papludimy, o mano vyras tame sode (bet buvo nerealu, dabar ziurim filmuka, vyksta ceremonija, ciulba pauksciukai.. )) todel, kad ten maziau privatumo, ypac tokiu metu - 11h ryto ten pats veiksmas pleze: uz metro visi plezinasi, ziopso, vaikstineja

Puokste ten duoda pasirinkti berods is 4 ar 5 variantu + kiekvienas variantas turi dar po kelis spalvas.as paimiau orchidejas (levadru spalvos).
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 06 27, 09:25)
Sveikinu jaunavedzius
Klausimukas- tai dabar kol nesutvarkys popieriuku, tuos 3 menesius skaitosi kad nesusituoke dar?
Na oficialiai tai nesiskaito, bet sirdyje tai
QUOTE(astjada @ 2008 06 27, 11:27)
noreciau paklausti, kik pinigeliu isleidote Londone ir kam daugiausiai isejo, taip pat kiek isleidote Jamaikoje ir irgi ant ko daugiausiai.
Londone - maistas (labai brangu). Nuskrendant tupejom viesbutyje, parskrendant oro uoste (10val miegojom ant suoliuku) vien maistui isleidom virs 100 svaru
Jamaikoje - galima neisleisti nei cento - jei viskas iskaiciuota. aisku, neskaitant lauktuviu. A, dar apie 80$ kainavo vizos. Mes buvome nuleke i Ricks cafe, tai ten truputi prasileidome, + taxi. vaziavome keturiese 10km, tai jie ima po 15$ nuo zmogaus, nusiderejom iki 10$. Siaip. jei nori imti daugiau pramogu, negu yra iskaiciuota (pvz pavirsinis nardymas, stiklinis dugnas, kt vandens pramogos).. tai jau moki $.
QUOTE(kailiux @ 2008 06 27, 13:08)
Lauska nuosirdziausiai sveikinu susituokus!!!!

Dziaugiuosi uz tave, kad turejot tokias nuostabias vestuves

Linkiu judviem kuo didesnes laimes, sekmes ir meiles!!!
aciu labai

Kailiux, cia tu, apie ka ir galvoju???
QUOTE(mia5 @ 2008 06 27, 20:30)
na sveika sugryzus Lauska.smagu girdeti kad viskas praejo gerai.o dabar mano keli klausimeliai:
1.ar tu pati dareisi sukuosena ir makijaza ar ejai i grozio centra, nes as tai galvoju uzsisakyti, bet nelabai zinau ar per tuos karscius man tas makijazas nenubegs(nu jei jau prakaituosiu

).
2.ar palikinejai kam nors arbatpinigiu?
3.koks restoranas ir kokios salies virtuve labiausiai patiko?
4.ar buvote kokiose ekskursijose ir i kurias verta nuvaryti?
na pradziai gal uzteks klausimeliu.aciu tau labai.
Sukuosena dariausi pati. mano garbanoti plaukai, tai pasileidau juos, isisegiau gele ir taip vat buvau

bet labai karsta palaidais plaukais!!! Sukuosna ten darytis labai brangu, tik nebepamenu kiek.. makiazas.. tik blakstienas pasidaziau, baisiai karsta, prakaitas zliaugia, o dar ta suknute taip suvarze mane, kad bijojau, kad nenugriuciau is to karscio

darytis ten irgi labai brangu..
Mhm, restoranai.. visur, kur valgem - labai skanu. Tailandieciu virtuve labai astri tik . Restoranai tai buvo tokie: Fethers , Lemon Grass (tailandieciu virtuve) , The Palms , Patoes (jamaikieciu virtuve), Cabanna Grill (McDonaldiskas maistas), Vegetariskas restoranas.
Beje, arbatpinigiu jie net neima ir parasyta yra, kad negalima duoti.