QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 09 28, 14:44)
Žinot tai teoriškai žinojau, bet kad praktiškai taip jaučiasi, tai tikrai nustebau. Man tai tarsi patyrimas, kad nėra "nekalto" alkoholio kiekio. Nes jeigu sugeba paveikti psichiką, tai poveikis vyksta ne tik smegenų lastelėse, bet ir viso organizmo lastelėse. Juokais pridursiu, kad nuo kefyro dar neapsinešu
Bet nežinia, kas bus ateity
Nes ir nuo giros anksčiau neapgirsdavau. O dar dar anksčiau ir nuo vieno alaus butelio nieko nepajusdavau. Matyt, laikui bėgant, organizmas valosi, ar kaip čia pasakyt.
Taip taip, o krepšinio žiūrėjimas iš principo iš vis laiko švaistymas dar ir akis gadinant
Pvz, tuo metu galėtum nuveikti ką nors žymiai prasmingiau
Tai aš esu etape - krepšinis su arbata. Bet dabar rizikuoju pasirodyti, kad save piešiu aukščiau už tuos, kurie krepšinį žiūri su alum
ir statau save žemiau už tuos, kurie nešvaisto laiko spoksodami kaip dešimt suaugusių vyrų gaino kamuolį
Nu ir pripliurpiau.
Nežinau ar galima sakyt, kad valosi
Bandyčiau spėti, kad ilgą laiką nevartojant alkoholio, organizme sumažėja alkoholį skaidančių enzymų ir to pasekoje vėl pavartojus alkoholis lėčiau skaidomas į sudedamasias dalis. Taip svarstau dėl to, kad mūsų organizmai labai stengiasi negamint ir neišlaikyt viskokių "bedarbių" enzymų, geriau energiją taupo ar paskirsto kur kitur. ir dėl to, kad tam tikros tautos dėl genetinių subtilybių nesugeba efektingai skaidyti alkoholio, skant pažiūri į butelį ir girtas
Bet čia jau reiktų paieškot tyrimų, kad ttaip teigti, kolkas tik mano paspėliojimai..
Na aš čia iš mitybinės pusės atlikau pastebėjimą, nes jei jau suabsoliutint viską, tai išvis sėdim SM, radijacijoj šildomės ir kalbam apie sveiką gyvenimą
Iš Jūsų kalbų ir numanomo tono, tikrai nepasakyčiau, kad pasikėlusi
Arbatos ir pyrago niekam nekišot (bet jei norėtumėt pasidalint - kreipkitės
), tik išsakėt savo patirtį nevertindama kitų elgesio
Bent man taip pasirodė