QUOTE(13 @ 2012 10 29, 17:23)
jei jau nevartoji - tai su tavimi nebeįdomu.. dingsta "draugai", nes ką veikt su tavim..
"kada pradėsi gert .. nes tada galėsiu užsukt į svečius"
"kada pradėsi gert .. nes tada galėsiu užsukt į svečius"
na, jei draugai alkoholikai, tai tikrai nebus ką su negeriančiu veikt. O jei rimtai, tai mano draugių ratas irgi iš negeriančių, tai tokių problemų nėra. Tiesiog aš niekada neturėjau draugių/draugų, su kuriais susitikčiau pagert/pabaliavot. Mes su draugėm ir be gėrimų visad sugebėdavom gerai praleist laiką.
O va tas, kas kabutėse apcituota, tai man baisiai atrodo. Na, kam man reikia, kad toks svečias ateitų? Man dėl jo alkoholį pirkt ar jo atitemptą gert. Ir....o tai susitinkama su žmonėmis tik dėl pagėrimo????
QUOTE(Staiga @ 2012 10 30, 12:45)
Labai geras komentaras Juk reikia tiek nedaug, tiesiog negerenčiai draugei nesėdėt surūgusiai ir viskas.
žinokit, jei prisikabina koks pagėręs "dėdė" ir įkyriai siūlo išgert ir dar "pamokslus skaito", kad gi REIKIA, kad jei negersi, tai reiškiasi negerbi (kažko ten ), tai nuotaikos tikrai neprideda.
QUOTE(juscike @ 2012 10 30, 13:38)
Del draugu ir kompaniju, tai per ta laika is tiesu sumazejo biciuliu ratas.
vadinasi, tie žmonės buvo skirti susitikti tik prie alkoholio, niekam daugiau. Tuomet nieko ir nepraradot