QUOTE(rytorasa @ 2010 11 29, 23:59)
aš ne dėl kitų švantos ramybės stengiuosi, o dėl savo..
Nenoriu niekam įtikti..
Pakankamai "prisikentėjau", kai nutariau nebevalgyti mėsos..
Tai visi tie klausimai "kodėl", "ką tada tu valgai", mėsos gerųjų savybių aptarinėjimas ir pan. man taip nusibodo, kad kartais pagalvodavau, kad gal verčiau likti namuose..
man irgi ne karta buvo kiles klausimas kodel as cia atejau (turiu omeny pasibuvimus ir balius) del zmoniu kabinejimos ir diskutavimo . Bet taip buvo tik pradzioj. Dabar nekreipiu demesio, viska nuleidziu juokais ir diskutuoju tik tuomet jei matau kad zmones to nori, jei ne tai i jokias diskusijas nesileidziu, tiesiog kalba nukreipiu kita linkme. O aplamai tai man valgio ar gerimu siulymas, tiksliau kisimas paragauk to, ar ano, tai "zudo"
tiesiog bruka per prievarta, arba dar blogiau, kai prikrauna i mano lekste specialiai kalna maisto
suprantu kai seimininke nori jog jos patiekalas butu degustuotas sveciu
bet ta galima ir karta pasakyt, o ne istisai brukti. Perdetas svetingumas tikrai sunervina.
Kai as vaisinu svecius, palinkiu gero apetito ir smagiu akimirku drauge. VISKAS. Gal tai ir oficialu, bet pasakau nuosirdziai. Visiems sakau jog apsitarnautu patys , o jei kam ko reikia kreiptusi i mane
taip isvengiu sokinejimu aplink stala, ir pati labiau atsipalaiduoju. tas pats ir su gerimu pilstymu. Įsipila kam kas patinka