Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

QUOTE(suri kata @ 2010 01 29, 13:31)
O jei atsiduriu tokioje situacijoje, kad nemandagu atsisakyti, pakeliu taurę prie lūpų ir padedu atgal ant stalo, kaip čia jau ir rašė kažkas..  mirksiukas.gif

Man tai būna nepatogu ir dėl to, kad "gerą daiktą" paskui tenka į kriauklę išpilti (yra tekę ir tokį priekaištą porąkart išgirsti), todėl vaidyba neužsiimu - stengiuosi pasakyti aiškiai ir laiku.
Atsakyti
malonu žinoti , kad vis daugiau yra atsisakančių alkoholio thumbup.gif , kuris yra jau kaip įaugusi tradicija verysad.gif tarp savo draugių bendraminčių dar neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2010 08 29, 10:48)
malonu žinoti , kad vis daugiau yra atsisakančių alkoholio  thumbup.gif , kuris yra jau kaip įaugusi tradicija  verysad.gif tarp savo draugių bendraminčių dar neradau  doh.gif

Mano draugų turbūt didesnioji dalis alkoholio arba visai nevartoja, arba vartoja minimaliai, tai ir su problema, kaip išvengti buvimo geriančiose kompanijose, praktiškai beveik nesusiduriu. Paskaičius šią temą labai krenta į akis net neslepiamas pyktis, netolerancija žmonėms, kurie "to brudo" (ir pan.) neatsisako visiškai. Pati alkoholio nevartoju, bet stengiuosi, kad toks kategoriškas mano požiūris netaptų pretekstu kitaip manančius vertinti vos ne kaip "antrarūšius" neišmanėlius. Panašiai juk ir su vegetarizmu - neretai mėsos ar net visų gyvulinės kilmės produktų atsisakoma iš labai gilaus dvasingumo, o iš tikrųjų matai, kaip žmogus taip stengiasi pasijusti viršesnis už kitus. Jei kas nors pasiūlo išgerti ir tu atkerti: "šito brudo aš nevartoju" ar ką nors pan., kas savaime niekina vartojantį, na tai kaip jūs įsivaizduojate tolesnį pokalbį? O kad nebūtų įmanoma atsisakyti mandagiai, kad mano nuomonė nebūtų priimta (nesvarbu - kaip norma ar kaip keistumų keistumas), man asmeniškai dar neteko. Jei tektų, tai būtų ženklas, kad gal laikas iš tos kompanijos pasišalinti.
Atsakyti
smile.gif Super, kad radau tokią temelę smile.gif.
Kažkas klausė, kuo tai susiję su ekologiją, aš pagalvojau, kad tai jog nevartodami alkoholio mes nekenkiame nei sau, nei aplinkiniams energetine prasme. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 29, 13:18)
Mano draugų turbūt didesnioji dalis alkoholio arba visai nevartoja, arba vartoja minimaliai, tai ir su problema, kaip išvengti buvimo geriančiose kompanijose, .

as nesakau kad nevartijantis alkoholio yra antrarusiai, man gaila, kad zmones net nesvarsto tokios galimybes, kad galima atsisakyti, as pati dazniau susiduriu su tuo kas zmones saiposi, as jau ir pripratau jog "as esu nescia, vyras mano serga" biggrin.gif
be to zmones patys laiko tave geresniu, kai nevartuoju alkoholio, kodel taip yra, tai jau klausimas g.gif
Atsakyti
Anksčiau per progas ir taip išgerdavau tik porą gurkšnių ir kiti įkyrėdavo klausimais, kodėl tiek mažai išgėriau, kad atsipalaiduočiau. doh.gif Dabar 3 metai visai nebegeriu smile.gif Ir net nereikia man alkoholio, daug skanesnės kokios sultys mirksiukas.gif
Atsakyti
gal vartojat bealkoholoni vyna. Viena geriau imbierinis vynas vadinasi is sveiku produktu, tai visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 08 27, 20:49)
Valio, kad tokia grupė yra!  bigsmile.gif  Aš irgi nevartoju alkoholio. Niekad gyvenime nebuvau išgėrus daugiau nei pusė taurės vyno. Man patinka gyvenimą priimt tokį koks yra - neiškreiptą nuodų poveikio.

O kitiem, mažai pažįstamiem, tiesiog pasakau, kad esu alergiška alkoholiui. Tai, ko gero, nelabai net įmanoma, bet daugumai žmonių tinka ir atsikabina, nes alergijos - reikalas šventas.

Imanoma, tikrai zinau tokiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 11 04, 11:37)
gal vartojat bealkoholoni vyna. Viena geriau imbierinis vynas vadinasi is sveiku produktu, tai visai patiko.

As megstu nusipirkti bealkoholiniu gerimu. Perku vyna, alu, o labiausiai megstamas romas su razinomis thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat nevartoju alkoholio. Visi žiūri kaip į nesveiką... Pradeda aiškinti, kad turėčiau pamiršti savo kvailus principus, bet tvirtai pasakau - negersiu ir daugiau niekas tą vakarą nebelenda.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 11 04, 12:22)
As megstu nusipirkti bealkoholiniu gerimu. Perku vyna, alu, o labiausiai megstamas romas su razinomis  thumbup.gif

kas per daiktas?
Atsakyti
As ir nevartoju ir neikada nevatojau alkoholio ir,tiesa pasakius, sunkiai suvokiu kam ji vartot ir kam isvis jis reikalingas. Atsipalaiduot ir but geros nuotaikos ir taip galiu,o jei nuotaika bloga,tai nemanau,kad alkoholis pades,o gert tam,kad buvo bloga diena ar nuotaikos nera,tai kazkaip jau beviltiskai graudziai atrodo biggrin.gif
dar nesuprantu kodel zmones geria degtine,suraukia veida, o tada uzsigeria kokiom sultim biggrin.gif tai ko gert jei taip neskanu? biggrin.gif
O siaip klausimu kodel negeriu visada isgirstu,kai atsisakau isgert,kad uzknisa biski,nes viskas turetu but atvirsciai,negeriantys zmones turetu klaust gerianciu,kodel jie geria.
Atsakyti