QUOTE(Durga @ 2008 06 26, 14:28)
Sveikos ir sveiki! Mes su vyru nesame alkoholikai ir nevartojame alkoholio. Tačiau kartais tai būna tikrai nelengva... Ypač darbe... Kolektyvas bobiškas, visos jaučia turinčios teisę klausinėti visko, kišasi į asmeninį gyvenimą... Kaip pasakyti viršininkei, švenčiančiai savo 50-metį ir kviečiančiai susidaužti taurėmis, kad aš nevartoju šito brudo? Bandžiau kavos puodeliu daužtis - nepadeda. Klausimų lavinos, patys suprantat, kokių. Neseniai viena kolegė išsireiškė, kad ji nekenčia kraštutinumų - nei alkoholikų, nei abstinentų. Nekreipiu į ją dėmesio, ne pirma ji tokia. Bet ji tiesiog negali tverti, kaskart kelia klausimą, kodėl žmogus nebenori patirti gyvenimo spalvų ir panašių nesąmonių. Kodėl aš turiu teisintis, kad negeriu?
Pasidalinkime negeriančiųjų patirtimi...
Pasidalinkime negeriančiųjų patirtimi...
Aš nustojau visiškai vartoti alkoholį, kai pradėjau lauktis kūdikėlio. tada visiems buvo aišku, kodėl negėriau. jau praėjo tiek laiko, kai pagimdžiau, o alkoholio visiškai nevartoju ir niekam nekyla klausimų. manau, paprasčiausiai žmonės patys turi nuspręsti gerti ar ne. na, tegul ir klausinėja. tegul mano ką tik nori juk ne dėl kitų žmonių darai sprendimus gyvenime. o jei Tavo draugė nemėgsta kraštutinumų, tai čia jos problema. dėl jos gerti juk nepradėsi