Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(Lijundra @ 2009 04 27, 12:31)
Vau vau, kokia fainulka lialka. Mes su dukryte irgi bandėm siūti lėlę, bet taip laiko nepakako. Ar būsi, Ugne, parodose?

Labai noreciau taciau neisivaizduoju... Kiekviena diena po darbo turiu vis kur lekti, jau uz menesio bus musu vestuves, tad laiko neuztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgneA @ 2009 04 27, 23:09)
Labai noreciau taciau neisivaizduoju... Kiekviena diena po darbo turiu vis kur lekti, jau uz menesio bus musu vestuves, tad laiko neuztenka smile.gif

O tai sveikinu, sveikinu>
Atsakyti
user posted image

Nauja knyga apie skiautinių siuvimą.
Apimtis - 342 psl.
Svoris ~ 1,5 kg ( tai reiškia, kad spausdinta ant labai gero popieriaus)
Labai daug aiškių brėžinių, nuotraukų, skiautinių blokų shemų. Knygynuose šia knyga nebus prekiaujama. Dėl įsigijimo per AŽ.
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2009 05 04, 10:44)
user posted image

Nauja knyga apie skiautinių siuvimą.
Apimtis - 342 psl.
Svoris ~ 1,5 kg ( tai reiškia, kad spausdinta ant labai gero popieriaus)
Labai daug aiškių brėžinių, nuotraukų, skiautinių blokų shemų. Knygynuose šia knyga nebus prekiaujama. Dėl įsigijimo per AŽ.

apimtis svoris aprasymas yra.. o kiek tas stebuklas kainuoja? ar cia kokia paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 05 12, 02:34)
apimtis svoris aprasymas yra.. o kiek tas stebuklas kainuoja? ar cia kokia paslaptis? mirksiukas.gif

Tikrai ne schmoll.gif , tiesiog stengiuosi laikytis SM taisyklių. cool.gif Jums išsiunčiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodau savo pirma tasiuka ax.gif siuvau pagal uzsakyma,siaip pati forma man nelabai blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
niu grazu, forma aisku, tokia hipiu maiso smile.gif, bet man spalviskai graziai ziurisi. ypac rankena. saunuole smile.gif as vis tasiuko neprisiruosiu gamint, man vis rodos kad labai daug vargo bus... tai nesiryztu pradet.

sekmes ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2009 05 17, 15:05)
niu grazu, forma aisku, tokia  hipiu maiso smile.gif, bet man spalviskai graziai ziurisi. ypac rankena. saunuole smile.gif  as  vis  tasiuko neprisiruosiu  gamint, man vis  rodos kad labai  daug  vargo bus... tai nesiryztu pradet.

sekmes ir toliau smile.gif

as pati sau tase ruosiuosi siuti jau kokius pora metu blush2.gif tongue.gif o cia reikejo draugei atsiskaitymui moksluose pasiuti,tai teko padet tongue.gif ten esme tame,kad butu gaminys su skiauteline technika,tai gal niekas nesikabins prie formos blush2.gif
bet uzsikabinau,tai dabar jau sau siusiu bigsmile.gif siaip su pacia tase nedaug darbo,bet su ta rankena daug zaidziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2009 05 16, 11:58)
pasirodau savo pirma tasiuka  ax.gif 

thumbup.gif , cia manekena galejai det i tase biggrin.gif
Atsakyti
Ir man labai fainos spalvos sios tases.Bet ir forma liuks as tokias nesioju.Man jos patogiausios.As bandysiu siuti balta jau galvoje mintys sukasi ,tik vis neprisiruosiu.
Saunuole tu Pagrandukas ir lialka faina sutinku.Va tau balionelis uz grazu darba 4u.gif ,ir modeliui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti