Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(tokom @ 2008 07 08, 10:42)
as tai nieko neklijavau...  schmoll.gif ten gal galiuka tik pritvirtina  g.gif kirpti ar pjaustyti ir as tingejau hihihi.gif plesyti man labiau patiko  cool.gif

O, tiksliai, galima gi plėšyti. Vaikus pristatysiu.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 08, 09:48)
O, tiksliai, galima gi plėšyti. Vaikus pristatysiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip tau gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 08, 11:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip tau gerai  lotuliukas.gif

Kad tik pasirašytų. Kai prašiau parinkti uogienei uogų, tai visi po 10 surinko ir jautėsi jau labai pavargę lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos jus duodat. Man ir cia visai patiko! O pas mane tu medziagu, tai i dirbtuves koja sunku ikelti. bigsmile.gif Kompe tai as nelabai...tai labai aciu uz kekviena informacija! wub.gif
Atsakyti
Tokom - thumbup.gif
super ideja

a kuriom gal neaisku tai cia taip pat daro ir tokius kilimelius prie duru patiest, vienos juos tiesiog neria vaseliu is audinio juosteliu
o kitos irgi taip susiuna kaip ir tokom rase
labai gera mintis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 09, 07:46)
Tokom -  thumbup.gif
super ideja

a kuriom gal neaisku tai cia taip pat daro ir tokius kilimelius prie duru patiest, vienos juos tiesiog neria vaseliu is audinio juosteliu
o kitos irgi taip susiuna kaip ir tokom rase
labai gera mintis  thumbup.gif  thumbup.gif

mano pirmine ideja ir buvo takelis prie lovos, ale nelaiku pradejo riestis biggrin.gif tai gavosi dubuo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 09, 08:58)
mano pirmine ideja ir buvo takelis prie lovos, ale nelaiku pradejo riestis biggrin.gif tai gavosi dubuo  lotuliukas.gif

Tai ne, tie takelia tai čia nieko naujo ir įdomaus, bet man būtent tas rietimasis įdomus, kaip ten visokias formas išgauti, dar neandžiau, ir nelabai įsivaizduoju, kaip daryčiau. Kai pabaigsiu savo kilimėlį mažiukui, pabandysiu šituos.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 07, 15:03)
Viską peržiūrėjau, ačiū labai (net neįsivaizdavau, kaip angliškai vadinasi). Bet ten kai rodo, kiek supratau, medžiagą klijuoja prie virvutės? Ar tik pradžią paklijuoja? Nu, negaliu, reiks jau bandyti kada, ale medžiagas tingiu karpyti, o ir gaila biški, aš tai nereikalingų neturiu biggrin.gif Kaži, ar visokie trikotažai tiktų irgi? Gal iš senų triusikų pasiūčiau ką nors  lotuliukas.gif

Ten rodo, kad klijuoti reikia tik pradžią smile.gif Medžiagą galima susipjaustyti jei turi apvalų peilį ( nežinau kaip jis lietuviškai vadinasi blush2.gif )

tokom, vat ir man klausimas, kaip ta formą išgauti ? Kaip pradėt riest ir dar taisyklingai ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 09, 21:00)
Ten rodo, kad klijuoti reikia tik pradžią  smile.gif Medžiagą galima susipjaustyti jei turi apvalų peilį ( nežinau kaip jis lietuviškai vadinasi  blush2.gif  )

tokom, vat ir man klausimas, kaip ta formą išgauti ? Kaip pradėt riest ir dar taisyklingai ?

Taure, tau tai Niujorkoj gi nėra problemų, nusipirk kokį tuziną knygų ir suprasi. Čia mum sunkiau, arba literatūros nėra, arba nesiunčia jos niekas Lietuvon, arba kainuoja doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 09, 13:26)
Taure, tau tai Niujorkoj gi nėra problemų, nusipirk kokį tuziną knygų ir suprasi. Čia mum sunkiau, arba literatūros nėra, arba nesiunčia jos niekas Lietuvon, arba kainuoja  doh.gif  verysad.gif

Tai jo, galima, tik laiko neturiu ieškoti smile.gif

Tikiuosi greitu laiku atostogas susiorganizuoti, tai siųsiu skiautinius, kol akis pamesiu jaučiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 09, 21:00)
Ten rodo, kad klijuoti reikia tik pradžią  smile.gif Medžiagą galima susipjaustyti jei turi apvalų peilį ( nežinau kaip jis lietuviškai vadinasi  blush2.gif  )

o man tas rietimas atrodo pats paprasciausias dalykas
tarkim kaip irprastai pradedamos nerti ir nelabai mokancios
neria apvalia servelele ir ji kaip tycia pradeda riestis o ne buti plokscia ir apvali

ir cia manau tas pats principas tik tai darai specialiai lotuliukas.gif
nu reiks kada pabandyt kad patvirtinti sia mano pacios teorija lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo sunkiausia pati pradzia, kai pradedi formuoti rutuliuka ir ji apvaliai reikia apeiti zigzagu... uj siek tiek pabargti reikejo, bet po to ejo kaip per sviesta, suki ir siuni, suki ir siuni... Tikrai, nuosidziai, patariu, priseskit ir pabandykit pacios... nera taip sudetinga kaip atrodo! mirksiukas.gif Svarbiausia, paimti i rankas virvele biggrin.gif o paskum viskas eis savaime lotuliukas.gif as jau vel uzsimaniau kokiu nors alia padeliu po lekstem rolleyes.gif reikes "siaust" iki ukiniu ir uzsipirkt virviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 liepos 2008 - 08:40