Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(tokom @ 2008 07 01, 09:50)
tai cia gal Vingriu kur gtv?
einu ieskot  mirksiukas.gif aciu  4u.gif

vilniaus atelje cia kazkur vilniuj, neatsimenu gatves, turiu tik ju telefonoa
o apie sintepona berods Lijundra rase doh.gif nepamenu
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 01, 09:05)
vilniaus atelje cia kazkur vilniuj, neatsimenu gatves, turiu tik ju telefonoa
o apie sintepona berods Lijundra rase  doh.gif  nepamenu
blush2.gif

Pagal telefoną googlej visagalėj radau, kad čia toj pati Vingrių gtv.
Blyn, niekur nerandu apie ta smulkintą sinteponą, gal atsilieps žinutės rašytoja unsure.gif

p.s. RADAU KAS RAŠĖ!!!! mama_gulbe ale ir atmintis gera pas tamsta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 01 liepos 2008 - 09:22
QUOTE(tokom @ 2008 07 01, 10:16)
Pagal telefoną googlej visagalėj radau, kad čia toj pati Vingrių gtv.
Blyn, niekur nerandu apie ta smulkintą sinteponą, gal atsilieps žinutės rašytoja  unsure.gif

p.s. RADAU KAS RAŠĖ!!!! mama_gulbe ale ir atmintis gera pas tamsta hihihi.gif

nu va kaip gerai thumbup.gif
atmintim irgi nesiskundziu blush2.gif kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai čia suskėlėt apie sinteponą drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Aš tai nusiperku kokią pagalvikę iš Jysk , sudraskau užvalkaliuką ir turiu pagalvinio sintepono mirksiukas.gif Jos nėra brangios. Patyriau , kad geriau apsimoka pirkti didelę pagalvę.
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 07 01, 23:29)
Gerai čia suskėlėt  apie sinteponą  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Aš tai nusiperku kokią pagalvikę iš Jysk , sudraskau užvalkaliuką ir turiu pagalvinio sintepono  mirksiukas.gif Jos  nėra brangios. Patyriau , kad geriau apsimoka pirkti didelę pagalvę.

Taip, ir sinteponas ten toks labai jau puikus, rinktinis toks. Aš kažkada esu gavusi iš gamykos sintepono atliekų, tai siaubas. Mažiukam darbeliam tai aišku nieko, bet didesniem tai tuoj gabalais sušoko, klaikus pasidarė. Geriau JYSK'inės pagalvės, jų sinteponas toks kaip vanduo, visur sukiši, labai malonus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 07 01, 22:29)
Gerai čia suskėlėt  apie sinteponą  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif Aš tai nusiperku kokią pagalvikę iš Jysk , sudraskau užvalkaliuką ir turiu pagalvinio sintepono  mirksiukas.gif Jos  nėra brangios. Patyriau , kad geriau apsimoka pirkti didelę pagalvę.

tai, kad man tu pagalviu reiks n.... g.gif gerai ir gamyklinis manosioms pagalvikems, nebus ten kur sokinet liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 02, 07:56)
tai, kad man tu pagalviu reiks n....  g.gif  gerai ir gamyklinis manosioms pagalvikems, nebus ten kur sokinet liezuvis.gif

bigsmile.gif
idomu ka tu ten meistravoji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 02, 13:51)
bigsmile.gif
idomu ka tu ten meistravoji  bigsmile.gif

sintepono truksta lotuliukas.gif negaliu parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat vat , labai idomu , ką ten rezgi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 01, 09:37)
del sagu gamybos patrauktu medziaga cia sakmbink wink.gif
vilniaus atelje tel .2620096
del tos sinteponines vatos pagalvem tai berods praeitoj temoj kazkur buvo mineta kas turiu - jau nebepamenu :S

jei sintepono reikia pagalvėlėm prikimsti, tai galima tokia nusipirkti "Jyske", ten ju visada buna po 4,99 lt. Jei plesysit sintepona, pinigine verte kainuos tiek pat, o ir vargti nereikes.
Atsakyti
Kaip aš jums pavydžiu, kad turit laiko skiautinukams. Man nuo praitų metų galvoje visokie projektai sukasi, bet laiko tam neturiu kolkas. Telieka svajonė ateičiai. Kolkas toliau grožėsiuos jūsų darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Va, padariau dar (beveik) su lankus savo patiesaliukui.

user posted image

user posted image
Šita lėlytė man labiausiai patinka

user posted image
Čia dar trūksta vieno kokio žvėriuko. Buvau iš vaikų žaislo išsiėmusi tokį labai puikų cypalą-kriuksalą. Jis toks neeilinis, kriuksintis, tai buvau sugalvojusi daryti begemotą. Bet doh.gif kažkur nukišau tą kriuksąlą. Taip liūdna pasidarė... Nežinau dabar tiesiog, ką čia dar įdėti, kokį žvėriuką. Kaip jums atrodo, kokį dar čia man įtaisius gyventoją? O tada jau prasidės darbas mašina wub.gif

user posted image

O šitas barškaliukas tai geras - atrodo nelabai gal gražiai, ypač nuotraukoje, bet ten po tiuliu pridėjau visokių blizgaliukų, kurie labai smagiai juda, ir dar, tas kur auksinis blynelis toks, yra grojantis. Kai paspaudi, ima groti muzikytė. Manau leliukui turėtų patikti. Dabar ir nuo didžkių reikia saugoti, kad nenutampytų kol gims šeimininkas smile.gif
Atsakyti