Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(mimute @ 2008 06 29, 13:12)
O stai mano tasiukai!.
kokie tasiukai wub.gif wub.gif wub.gif , o kur man gauti tokios medziagytes su ornamentu tokiu kaip cia blush2.gif
user posted image
atsiprasau kad nuotrauka apkarpiau, bet tai buvio lengviausias budas paklausti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 birželio 2008 - 21:03
Sveikos gyvos skudurinukės wub.gif Zhuvycia, gerai čia sugalvojai savo būsimam vaikeliui.Turės ką krapštinėti pirščiukais biggrin.gif
Mimute, tavo tašiukai tokie vasariniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 06 30, 11:21)
Sveikos gyvos skudurinukės  wub.gif Zhuvycia, gerai čia sugalvojai savo būsimam vaikeliui.Turės ką krapštinėti pirščiukais biggrin.gif
Mimute, tavo tašiukai tokie vasariniai 4u.gif

Ačiū už pagyras visoms, kuo toliau, tuo daugiau prisimąstau į tuos žvėriukus pridėti visokių užsiėmimų pirščiukams. Vis nuo vaikų nugriebiu kokį grojantį, cypsintį žaisliuką, išardau juso ir sukišu į kilimėlį biggrin.gif
Atsakyti
[COLOR=red]LINUTUKE[COLOR=gray], Siuos audinius perku"poniu laimej".Perku siuvinetus placius sijonus, juos ardau ir buna labai gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 06 30, 14:50)
[COLOR=red]LINUTUKE[COLOR=gray], Siuos audinius perku"poniu laimej".Perku siuvinetus placius sijonus, juos ardau ir buna labai gerai! 4u.gif
tai cia Kaune doh.gif , neatkreipiau demesio kad esi kauniete, bet gera mintis su tuo sijonu bigsmile.gif raiks pasieskoti kasko tokio, nu bet tas rastelis taip idealiai man tiktu kai kur panaudoti lotuliukas.gif gaila kad kaune randiesi prikibciau blush2.gif , bet dabar tiek to isgyvensiu, gal net pati sugebesiu kaska tokio pasisiuvineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 26, 20:00)
Oi, ka čia mokėti  irnesakyk.gif Prisikarpai žvėriukų ir prisiuvi. Tik va medžiagyčių reikia gal daugiau, bet po labai nedaug. Dar dabar vis nuo vaikų nuvagiu kokius barškančius kriuksinčius žaislus, juos irgi panaudosiu  ax.gif

Reikės pabandyti, jau seniai mane skiautiniai traukia, nuo mokyklos laikų blush2.gif tik va pirmai pradžiai reikia medžiagėlių prisikaupt g.gif , o tada kibti į darbą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mimute @ 2008 06 29, 13:12)
O stai mano tasiukai!.

Labai gražūs tašiukai wub.gif
Atsakyti
Ggggreta,, medžiagėlės visokios taip ir dygsta aplink biggrin.gif
Tik apsiskelbk visiems artimiesiems , kad renki , tai pasiūlys ir atraižėlių ,ir rūbų .Dar padėvėtuose yra kartais nenublukusių gabalų. Šiaip gi , apsižvalgius spintoje , galima atrasti. O jei traukia , tai kibk į darbą 4u.gif Gal ką nors mums parodysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 06 30, 19:00)
Ggggreta,, medžiagėlės visokios taip ir dygsta aplink  biggrin.gif
Tik apsiskelbk visiems artimiesiems , kad renki , tai pasiūlys ir atraižėlių ,ir rūbų .Dar padėvėtuose yra kartais nenublukusių gabalų.  Šiaip gi , apsižvalgius spintoje , galima atrasti. O jei traukia , tai kibk į  darbą  4u.gif Gal ką nors mums parodysi  ax.gif

Ačiū už gerą mintį taip ir reikės padaryti bigsmile.gif , pirmiausia reiks peržvelgti savo spintos turinį ir pradėti kaupti medžiagytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 30, 19:54)
Ačiū už gerą mintį taip ir reikės padaryti  bigsmile.gif , pirmiausia reiks peržvelgti savo spintos turinį ir pradėti kaupti medžiagytes  rolleyes.gif

O tas kaupimas tai puikus dalykėlis. Jei nieko ir nesiūnu tuo tarpu, bet kaip smagu į savo rankdarbių kampelį pažiūrėti, kad ir tokios turi medžiagėlės, ir tokios... Ir idėjos tiesiog dygsta, medžiagėles ir visokius karoliukus kaupiant. Dabar dar naują madą įsivedžiau, visus vaikų nunešiotus drabužius dedu į tokią atliekinę dėžę, ir vis iš ten ką nors ištraukiu, vis kokią rankovę panaudoju.
Atsakyti
oj oj oj.... mergičkos, žiū netupit vietoj, dirbat dirbat... gražių darbeliu prisiuvot... Šaunuoliukės tongue.gif....

Pas mane darbų sąrašas dyyyyyyyyyyyyyydžiulis, ale kaip tą laiką sustabdyti ir norą prisivilioti hihihi.gif.... Šiaip turiu klausymėlį, gal žinote kur galima gauti to smulkinto, pagalvinio sintepono ? g.gif ma reik apie 2kg ax.gif Ir dar... gal pamenat senobines tarybines patalynines sagiukes???? tokios alia medžiaginės.... kur kaži įmanoma jų gaut? o gal žinote kur gamina po zokazu????? prisireikė nors tu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 01 liepos 2008 - 07:41
QUOTE(tokom @ 2008 07 01, 08:28)
oj oj oj.... mergičkos, žiū netupit vietoj, dirbat  dirbat... gražių darbeliu prisiuvot... Šaunuoliukės tongue.gif....

Pas mane darbų sąrašas dyyyyyyyyyyyyyydžiulis, ale kaip tą laiką sustabdyti ir norą prisivilioti hihihi.gif.... Šiaip turiu klausymėlį, gal žinote kur galima gauti to smulkinto, pagalvinio sintepono ?  g.gif  ma reik  apie 2kg  ax.gif Ir dar... gal pamenat senobines tarybines patalynines sagiukes???? tokios alia medžiaginės.... kur kaži įmanoma jų gaut? o gal žinote kur gamina po zokazu????? prisireikė nors tu ką  lotuliukas.gif

del sagu gamybos patrauktu medziaga cia sakmbink wink.gif
vilniaus atelje tel .2620096
del tos sinteponines vatos pagalvem tai berods praeitoj temoj kazkur buvo mineta kas turiu - jau nebepamenu :S
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 01, 08:37)
vilniaus atelje tel .2620096

tai cia gal Vingriu kur gtv?

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 07 01, 08:37)
del tos sinteponines vatos pagalvem tai berods praeitoj temoj kazkur buvo mineta kas turiu - jau nebepamenu :S

einu ieskot mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti