Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

Sveikutės

Nors esu visiškai ne iš jūsų rato, bet visą laiką skaitau šią temelę. Kadangi niekas nepradėjo naujos, tai nutariau aš tai padaryti. O tuo pačiu parodysiu, ką dabar darau. Tai bus kilimėlis mano naujam leliukui. Čia tokia mintis, kad kiekvienas žvėriukas kažkokį turi cinkelį. T.y. pvz. avytė - su skambaliukais, tigriukas - su kruopomis pilvelyje, kiaulytė - su cypiančiu pilvuku ir pan. Jau padariau pusę žvėriukų, kai baigsiu kitus, vėl pasirodysiu.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gerai sugalvota ir gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 26, 11:11)
Labai gerai sugalvota ir gražiai atrodo  wub.gif

Ačiū smile.gif Tik va prisiuvau bordinį gabalą tai kreivai, reiks matyt persiūti.
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif labai gera idėja thumbup.gif aš ir taip noriu mokėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 26, 18:37)
Kaip gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif  labai gera idėja  thumbup.gif  aš ir taip noriu mokėti  blush2.gif

Oi, ka čia mokėti irnesakyk.gif Prisikarpai žvėriukų ir prisiuvi. Tik va medžiagyčių reikia gal daugiau, bet po labai nedaug. Dar dabar vis nuo vaikų nuvagiu kokius barškančius kriuksinčius žaislus, juos irgi panaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 26, 20:00)
Oi, ka čia mokėti  irnesakyk.gif Prisikarpai žvėriukų ir prisiuvi. Tik va medžiagyčių reikia gal daugiau, bet po labai nedaug. Dar dabar vis nuo vaikų nuvagiu kokius barškančius kriuksinčius žaislus, juos irgi panaudosiu  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif

kokia smagi ideja thumbup.gif
labai gerai sugalvojai
laai lauksim galutinio rezultato - gyvub\niukai tai superiniai tavo bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

smagu kad temute sukurei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 27, 10:13)
bigsmile.gif  bigsmile.gif

kokia smagi ideja  thumbup.gif
labai gerai sugalvojai
laai lauksim galutinio rezultato - gyvub\niukai tai superiniai tavo  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

smagu kad temute sukurei  4u.gif

Ačiū labai wub.gif Dar du gyvūniukai gimė, kai gims trečiasis - vėl parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 27, 10:20)
Ačiū labai  wub.gif  Dar du gyvūniukai gimė, kai gims trečiasis - vėl parodysiu smile.gif

bigsmile.gif
nu saunuole
a ka iviska sudesi ir susiusi i kruva - bus super bigsmile.gif
jau as mastau ta minti is taves nusiziureti blush2.gif
nors panasiai irgi siuvu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 27, 13:54)
bigsmile.gif
nu saunuole
a ka iviska sudesi ir susiusi i kruva - bus super  bigsmile.gif
jau as mastau ta minti is taves nusiziureti  blush2.gif
nors panasiai irgi siuvu  lotuliukas.gif  4u.gif

Svarbiausia, kad pradėjau siųti belaukdama savo trečiojo vaikelio, po to numečiau vos vieną lanką pasiuvus, dabar, kai laukiu penktojo - vėl sugalvojau ir jau tikrai nebenumesu. Nusprendžiau viską visada baigti iki galo. O mintį prašom prašom, imkit į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
Zaviuosi mamyte, kuri turi pulkeli vaikuciu ir dar speja tokius darbelius dirbti! 4u.gif thumbup.gif

O stai mano tasiukai!.
user posted image.
user posted image
Atsakyti
Sveika , Mimute,
labai faini tašiukai, tokie su vasariška nuotaikėle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2008 06 29, 16:53)
Sveika , Mimute,
labai faini tašiukai, tokie su vasariška nuotaikėle  mirksiukas.gif

Labukas! 4u.gif nu jo, man uzeina kita karta noras tokias nesamones daryti! wub.gif
Atsakyti