Žodžiu, bažnyčia, stovim, klausom kunigo pamokslų, šalia stovi liūdininkai, kunigas sako, dabar norėčiau, kad pasirašytumėte, tai mūsų liūdininkas, kad puls rašytis, visi kad ims juoktis

DU ABU, 19 Kov 2012 - 12:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
DU ABU, 19 Kov 2012 - 12:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Musu linksmiausias kuriozas buvo toks, kad isvaziavome is Vilniaus i Srivintu rajona be jaunikio kostiumo, o laikas buvo labai 'sustyguotas', kad nebutume niekaip speje gristi atgal, tad turejome prasyt draugo (kuris buves lenktyninkas), kad kostiuma pristatytu kaip imanoma greiciau:) tai kostiumas atleke 190-210 km/h greiciu. O pazistami zmones ta vairuotoja mate ir sako: koks beprotis.

pamenu kai tekejo viena is mano draugiu
linksmybes parsidejo is pat ankstyvo ryto - velavome grizti is kirpyklos ir sustabde policija , nuo baudos padejo issisukti jaunosios nuometas

jaunikis su palyda atvaziavo tuo metu kai jaunoji buvo tik su apatiniais

kadangi mano pareiga buvo padeti jaunajai nespejau persirengti, teko rengtis vaziuojant masinoje
i baznycia velavome 1,5 val , as su draugu i ceremonija visai nespejau nes dar reikejo jaunosios pavedimu nuvaziuoti kita kryptimi
per ceremonija kunigas 2 kartus sumaise jaunojo varda

beskubant jaunosios rutu vainikelis buvo prisiutas prie nuometo o ne prisegtas
kai kunigas liepe ji perkelti i kita puse
jaunoji garsiai per visa baznycia pareiske - PRISIUTAS

na kas ten dar, jau visokiu kitu smulkmenu net nerasysiu -pamirso taures tai visi sampana gere is buteliu, be vezant torta i sodyba vienas aukstas truko , gerai kad sodybos darbuotojai buvo isradingi viska uzmaskavo ir niekas nepastebejo

na va gal tiek visa kita jau isgerus sampana neatrode kaip kurjozai o kaip realybe

Renalta, 19 Kov 2012 - 15:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Renalta, 19 Kov 2012 - 15:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
manau dauguma vestuviu nepraeina be didesniu ar mazesniu kurjozu
![]()
linksmybes parsidejo is pat ankstyvo ryto - velavome grizti is kirpyklos ir sustabde policija , nuo baudos padejo issisukti jaunosios nuometas![]()
jaunikis su palyda atvaziavo tuo metu kai jaunoji buvo tik su apatiniais![]()
kadangi mano pareiga buvo padeti jaunajai nespejau persirengti, teko rengtis vaziuojant masinoje
i baznycia velavome 1,5 val , as su draugu i ceremonija visai nespejau nes dar reikejo jaunosios pavedimu nuvaziuoti kita kryptimi
per ceremonija kunigas 2 kartus sumaise jaunojo varda![]()
jaunoji garsiai per visa baznycia pareiske - PRISIUTAS![]()
na kas ten dar, jau visokiu kitu smulkmenu net nerasysiu -pamirso taures tai visi sampana gere is buteliu, be vezant torta i sodyba vienas aukstas truko , gerai kad sodybos darbuotojai buvo isradingi viska uzmaskavo ir niekas nepastebejo![]()
na va gal tiek visa kita jau isgerus sampana neatrode kaip kurjozai o kaip realybe

linksmybes parsidejo is pat ankstyvo ryto - velavome grizti is kirpyklos ir sustabde policija , nuo baudos padejo issisukti jaunosios nuometas

jaunikis su palyda atvaziavo tuo metu kai jaunoji buvo tik su apatiniais

per ceremonija kunigas 2 kartus sumaise jaunojo varda

jaunoji garsiai per visa baznycia pareiske - PRISIUTAS

na kas ten dar, jau visokiu kitu smulkmenu net nerasysiu -pamirso taures tai visi sampana gere is buteliu, be vezant torta i sodyba vienas aukstas truko , gerai kad sodybos darbuotojai buvo isradingi viska uzmaskavo ir niekas nepastebejo

Na toks neorganizuotumas tai menkas malonumas. Aš net su drauge į kavinę eidama susitikti duodu sau truputį lyšno laiko nenumatytiems atvejams (vėluos troleibusas), o čia savos vestuvės ir kažkur pamesti 1,5 h. Ką žinau...
Salomeja, 19 Kov 2012 - 20:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Salomeja, 19 Kov 2012 - 20:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Na toks neorganizuotumas tai menkas malonumas. Aš net su drauge į kavinę eidama susitikti duodu sau truputį lyšno laiko nenumatytiems atvejams (vėluos troleibusas), o čia savos vestuvės ir kažkur pamesti 1,5 h. Ką žinau...
Ar Jums pasigyrus pagerėjo?

VESTUVES GALI SUGADINTI METRIKACIJOS DARBUOTOJAI
ladybird4, 13 Rgs 2011 - 21:41, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ladybird4, 13 Rgs 2011 - 21:41, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Noreciau ir as pasidalinti savo ispudziais.
Nenorejome pompastikos, kuo paprasciau, tik artimu draugu rate, tik CMB, taciau su isvaziuojamuoju CMB, penktadienio popiete...
Isivaizduoju, jog kiekvienos smulkmenos neapgalvosi, taciau buvome visiskai nepasiruose tokiam ivykiu scenarijui.
Visi mes zmones - atrodytu ir suprastume, jeigu paskambintu ir informuotu apie savo velavima, atrodytu ir suprastume, jeigu atsiprasytu sveciu uz velavima, taciau jokios reakcijos, lyg butu viskas normalu. Todel ir apraseme sia istorija praejus menesiui bei nuosirdziai norime atkreipti demesi tu poru, kurios noretu tuoktis ne santuoku rumuose - prasykite jus tuoksiancios CMB darbuotojos telefono nr.
O vestuves tikrai buvo pacios jausmingiausios, pacios nuosirdziausios , ir netgi sis incidentas butu menkniekis.......
Graziu jums tuoktuviuo svarbiausia, ilgu ir laimingu gyvenimo metu drauge
Nenorejome pompastikos, kuo paprasciau, tik artimu draugu rate, tik CMB, taciau su isvaziuojamuoju CMB, penktadienio popiete...
Isivaizduoju, jog kiekvienos smulkmenos neapgalvosi, taciau buvome visiskai nepasiruose tokiam ivykiu scenarijui.
Visi mes zmones - atrodytu ir suprastume, jeigu paskambintu ir informuotu apie savo velavima, atrodytu ir suprastume, jeigu atsiprasytu sveciu uz velavima, taciau jokios reakcijos, lyg butu viskas normalu. Todel ir apraseme sia istorija praejus menesiui bei nuosirdziai norime atkreipti demesi tu poru, kurios noretu tuoktis ne santuoku rumuose - prasykite jus tuoksiancios CMB darbuotojos telefono nr.
O vestuves tikrai buvo pacios jausmingiausios, pacios nuosirdziausios , ir netgi sis incidentas butu menkniekis.......

Graziu jums tuoktuviu

Salomeja, 19 Kov 2012 - 19:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Salomeja, 19 Kov 2012 - 19:22, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
matote cia nevisai jaunuju kalte

kirpeja ir visaziste turejo susukuoti 3 pamerges ir jaunaja tai matyt blogai paskaiciavo laika
o isvakarese jaunajai 2 nagai nuluzo tai dar tam teko laiko skirti
taip ir isejo

SilRa, 19 Kov 2012 - 19:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
SilRa, 19 Kov 2012 - 19:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Ar Jums pasigyrus pagerėjo?
Man ir nebuvo blogai. Tik keista, kad po to kunigas ir kiti tiek laiko laukia ir taikstosi su nulūžusiais nageliais.

va po tokio gimines pasirodymo laaabai norisi atsukti laika atgal ir visai tokiu nekviesti... bet kas galejo zinoti...