Prabego ir musu vestuves, lygtais tokiu dideliu kuriozu ir nebuvo, bet nesklandumu turejom ir mes

Penktadieni, pries vestuves visi tiekejai pradejo skambinet ir arba reiklaut, kad butu sumoketa likusi suma pries vestuves, o ne sekmadieni po ju, arba kelt kainas, apmokestint kokias nors smulkmenas ir pns

is uzsienio turejo atskrist pora, kuri turejo buti pulke, tuo metu kai turejo isskrist i lietuva, paskmabino pasakyt, kad nespejo i skrydi... tik 12 valandu....pasirodo skrydis turejo but 7 ryto, o jie i oro usosta nuvaziavo galvodami, kad skrydis 7 vakaro, po viso to gavau skambuti is viesbucio, kuriame turejo miegoti mineta porele bei jaunikis, pasirodo administratore uzsakinedama kambarius ivele klaida ir uzsake kambarius ne penktadieniui , o sekmadieniu... as aisku is karto puoliau i asaras , stresas ir visa kita, o cia paskutine minute dar visokios nesamones....galiausiai rado mano jauikiui laisva kambari, o draugai nusipirko bilietus kitai dienai...vestuviu ryta nulekiau i kirpykla su sampanu

dariausi bandymine sukuosena, kuri uztruko 1,5 h, tai per daug nesijaudinau, laiko per akis, taciau nezinau, ar sampanas ar kas suveike, kad sukuosena dare beveik 4h

as i laikrodi vis pasiziuriu galvoju tikrai nespesiu

grizus namo turejau is karto rengtis, kadangi turejo atvaziuot jaunikis neuzilgo, bet ir vel pradejo skambinet sveciai, pasiteiraut detaliu, vairuotojas, kuris nuvaziavo i oro uosta pasitikt draugu- klausinet kur juos atvezt, brolis skambina, kad jie jau prie namo atvaziavo o as stoviu grazuole dar net neapsirengus

paskui zakse, ziauriai drebejo rankos ir veidas kazkaip pradejo trukciot, jauciu matysis filmuotoj medziagoj , visa laika juokemes, nes pasake blogai pavarde, o paskui niekaip negalejom susikaupt.mineta porele i zaksa nespejo, bet atvaziavo is karto po jo.....atvaziavus i baznycia visi sveciai buvo susirinke baznycioje ir musu lauke, tik mano mama lauke vis lakste ir mane tvarkinejo o as ja vis raginau kuo greiciau eit atsisest

kai tetis vede i baznycia, mano suknele, kadangi buvo su sleifu, tiesiogine ta zodzio prasme slave visus ziedlapius kuriais buvo papuosta baznycia, priejus prie altoriaus jie visi buvo ant mano sukneles, isejus is baznycios, sveciai mete ant musu ziedlapius, man visi sukrito uz sukneles i liemenuka, pradejau pries visus sveciaus juos rankiot