Sveikos,gal biskeli ne i tema,bet ir as papasakosiu,ne kuriozai buvo,o tiesiog nesiseke...
Vestuves turejo but sestadieni,is ketvirtadienio i penktadieni miegojau 4h,o is penktadienio i sestadieni 2h,nervai...

6h turejau but kirpykloje,o astibudau tik tada

jei ne anyta taip ir buciau miegojus,na ka atvaziavau susipykau su kirpeja ,nes pradejau abejot sukuosena,bet viskas baiges gerai.kartu buvo ir krikstynos,o as kazkur nudaigojau sunaus baltas kojnytes,po salono lakstm per parduotuves,kol galu gale neradusios nupirkom 2dydziais per mazas,ir ryskiai melynas

is vakaro buvau prisiklijavus nagus...is salono gristu namo,girdziu jau saukia :jaunikis ateina as be pedkelniu,po to viena teta man jas move

o jos man dar plius per mazos buvo
na ka...vaziuojam i baznycia...lekiam autostrada tik ziurim papuosimas masinos nuskrido,oh tu velnias gryzom atgal,ji spejo dar masina pervaziuot...na nieko,iki baznycios vaziavom tik su lipnia juosta ant kapoto

aj dar pamirsau, puokste padare butent tokia kokios sakiau siukstu n enoriu,ir ji visai netiko,net fotografas sake.na ka atvaziavom i bznycia.kadangi mane uzaugino senelis,norejau,kad jis vestu mane proe altoriaus,bet zinojau,kad tevas bus,tad nenorejau nieko izeist.likus valandai iki cremonijos tevas skAambino,ir pareiske,kad nebus.as ciupau sau laiminga seneli uzparankes,einu einu ziuriu tevas sedi perkreipes veida...na bet nieko..
nuvaziavom i gamta,o mano suknele buvo trumpa,ir su tokiom ale plunksnom,12 ju pamecia

u,tai vaziuojant namo maximos aikstelej siuvom

griztam ,pasitinka tevai,duoda tevai duonos su druska,susinervinau,nes buvom dsake :?jokiu tradiciju!aaaa dar nesakiau.liudininkais buvom pakviete mano vyro broli su zmona,jie jauni,prasem,kad pravestu siek tiek vestuves,sutarem,kad be tradiciju,deja...buvo ksrti,karti degtine karti,zidinys,zaidimai kvaili,ir t.t nors vakara pries dar sms rase:nesijaudink,viskas kaip taremes.uzeinu i sale,ziuriu indai ne tie,buvom isnuomave,o ci makalyne skirtingu sudeta

pirkom zvakides,ju nera...cia jau senelis nagus ikiso.karstas neskanus,visi kazkaip nesusibendravo,as puse vakaro praverkiau,kad viskas taip sudinai(atsiprasant).torta pamaciau tai vos galo negaavau 300 lt suolojau uz 5kg o jie padare net nepanasu

kita dsiena suknele pasirode mano antros dienos nusidaze,tai et kaip apsirengiau.
Atvaziavo fotografas,pamaciau foto,lb pakilo nuoptaika.na o po to dar 3d su jaunimu baliavojomtik si kart linksmai
nevykusios buvo,bet svarbiausia,kad mes dabar jau vienas